HÔĽŅiÔĽŅrÔĽŅdeÔĽŅtÔĽŅ√©sÔĽŅ

 • Dyingsoul

  addikt

  Sziasztok!
  R√©g√≥ta keresek alternat√≠v√°t √©s gondolkoztam e-cigi v√°s√°rl√°son de most elolvastam ezt a cikket √©s arra jutottam, hogy befektetek egy k√©szletbe ami rem√©lhetŇĎleg seg√≠t a v√©gleges leszok√°sban (az √∂sszefoglal√≥ jav√°t is elolvastam).
  Jelenleg 10k-m lenne r√° √©s a seg√≠ts√©geteket szeretn√©m k√©rni abban, hogy a lehetŇĎ leghat√©konyabban k√∂lthessem ezt a p√©nzt egy kezdŇĎ k√©szletre (ennyi√©rt kaphat√≥ "j√≥ minŇĎs√©g" √©s annyi l√© ami ak√°r 1 vagy t√∂bb h√©tre is el√©g). :B K√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√°s sem okozna probl√©m√°t, de a hosszas sz√°ll√≠t√°si idŇĎ miatt szeretn√©k min√©l hamarabb megpr√≥b√°lni √°t√°llni, hogy hamarabb kezdhessek el megtakar√≠tani. (J√∂n a kar√°csony √©s szor√≠t az idŇĎ! :)) )

  Nem tudom, hogy ez releváns-e de gondoltam megosztok némi infó rólam ami alapján kérném a tanácsaitokat:

  Vil√°gosk√©k szofit sz√≠vok (6-0.4-5), napi 10-11 sz√°l, de van, hogy egy nap elmegy egy dobozzal √≠gy heti 5 dobozzal lehet kalkul√°lni. :(( Ezt az√©rt is mondom, mert egyfelŇĎl nem tudom eld√∂nteni, hogy mekkora nikotin tartalm√ļ l√∂tty√∂t vegyek, m√°sfelŇĎl pedig rendel√©s ut√°n j√≥ volna ha mondjuk k√©t h√©tig egy√°ltal√°n nem vagy max 1-2 dobozzal venn√©k anal√≥got.

  √Čn az ecigionline-t n√©zegettem √©s ezt n√©ztem ki magamnak k√©sz√ľl√©k gyan√°nt de nem vagyok t√ļl hat√°rozott, a fent le√≠rtak miatt is j√∂ttem tan√°cs√©rt. Szeretn√©k olyan boltb√≥l rendelni ahonnan lehet utal√°ssal fizetni √©s t√©nyleg minŇĎs√©gi dolgot √°rulnak/megb√≠zhat√≥ak.

  Ezek alapj√°n k√©rlek titeket v√©lem√©nyezz√©tek a linkelt k√©szlet aj√°nlat√°t √©s aj√°nljatok nekem valamilyen liquedet. Nyilv√°n olvastam minden√ľtt, hogy a l√∂tty√∂t mag√°nak kell az embernek v√°lasztania az indul√°shoz, de valahol el kell kezdeni. Ha siker√ľl visszaszor√≠tanom az anal√≥got √©s bev√°lik a cucc akkor a megtakar√≠t√°sb√≥l majd k√∂lthetek √≠nyencs√©gekre-√≠zpr√≥b√°lgat√°sokra (legal√°bb is √©n √≠gy gondolom).

  √ćzek k√∂z√ľl egy√©bk√©nt k√ľl√∂n√∂sk√©pp szeretem az epret, vizipip√°ban Al Fakhert is szoktam sz√≠vni ha valakinek esetleg mond ez valamit.

  ElŇĎre is k√∂sz√∂n√∂m a seg√≠ts√©geteket! :R

  [ Szerkesztve ]

  YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/