Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
bobsuft:
szerencséd volt, hogy nem tudtam este felmenni a netre (több volt a sör, mint gondoltam).
Ha már elkelt, kérdezném Garfield-et: Mennyit érne meg neked a BD7-II-es alaplapom + 2.4@3.0 Cel procim?
Bocs, hogy ebbe a topicba írok, de úgy látom már elkelt a cuccos
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
Bővebben: link
De még nem biztos, hogy a tiéd a ''konfig''! -
pbujna
aktív tag
természetesen nem felverem az árat, hanem vásárolni szeretnék! Barátnőm gépében egy Cel2.4-est szeretnék lecserélni (Abit BD7-II-es alaplappal). Tehát mindkettő kell!!! Bár korábban már eladtam egy-két ilyen alaplapot+procit (bár az 533-as volt), de akkor pénz szűkében voltam, és nem volt kedvem túl sokat bukni az üzleten!
Úgyhogy most vásárolni szeretnék, amíg megéri nekem!!!
Manu5, Florida: Ez akkor ajánlatnak minősült, ugye?
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
miért nem lesz senkié? Ugyanúgy meg a licit tovább... Aki éjfélig a legtöbbet adja érte, azé lesz! Vagy nem? Eddig ha jól tudom, a tiéd a legjobb ajánlat!
Az eladót segítettem azzal, hogy irányárakat adtam. Vagy nem?
Ezt ugye nem tilos a fórumban!
Az ajánlatommal konkrét vételi szándékomat jeleztem, ami ugye egy adás-vételnél úgy történik, hogy az eladó ad egy árat, ha ezt a vevő elfogadja, megköttetik az üzlet. Kivétel, ha ez licit formájában történik, de akkor azt előre jelezni kell(ene)!!!
Kalandor: Légy szíves, írd be a fórum címébe, hogy licit! -
pbujna
aktív tag
ohhh, köszi. Ezek szerint én értettem félre! Bocsánatot kérek az eladótól. Egyébként nem akarom, hogy rosszul járjon:
info: 10-ért el tudod adni az aproneten az alaplapot (nekem 12-ért sikerült ugyanezt). 10-nél lesz rá azonnal jelentkező, ha nem akkor, pár napon belül biztosan.
A processzorod maga megér 20-at, mert 800-as 512 cache-sel. Azt is hirdesd meg az aproneten legalább 22-ért, mert annyiért is elmehet...
Up neked!!!
Még egy jótanács, hogy elkerült a hasonló helyzetet! Először tájékozódj az árak tekintetében, utána hirdesd meg a fórumon!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Path of Exile (ARPG)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő