Új hozzászólás Aktív témák
-
GAI
senior tag
Velem is elő szokott fordulni, örülnék ha ezt valahogy kiküszöbölnék. Akár legyen megerősítő kérdés a hívás indítása előtt, vagy ne szimpla rákattintással induljon a hívás, hanem oldalra húzással, esetleg egyszerűen a hivásmegszakítás után legyen mondjuk 5sec amíg nem indíthatsz újabbat...
-
Zsolt,72
senior tag
2018. őszén váltottam iOS-re, azóta még egyszer sem fordult elő velem ez az akaratlanul történő hívásindítás. Tény, hogy a felhasználók egy részét érinti, valós probléma (noha a való életben egyetlen iOS felhasználó ismerőssel sem történt meg, erre többeknél rákérdeztem), a fórumon rendszeresen visszatérő téma. Szerintem legjobb ellenszere az oldalsó gombbal történő hívásmegszakítás.
Nem szoktam az Előzmények felületről telefonálni. Sokkal praktikusabb számomra a Spotlight kereső alkalmazása vagy az asszisztens lány megkérése, illetve a Kedvencek közül történő választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest