- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
TV már nagyon régóta off nálam, reklámos streamingre is hasonló lenne a reakcióm. Bár amilyen a tartalom, lehet már a reklám se kell hozzá. Tegnap pl. kb. a 18. nekifutásra tudtam megnézni a Loki S2E04-et, mert kb annyira agyzsibbasztóan untam
. Pedig az első évad tetszett. Ez még elvileg a jobbik fajta sorozat lenne a kínálatban..
Remélhetőleg a Youtube-ra lesznek jobb alternatívák, emberileg jobb, de azért fenntartható üzleti megoldásokkal, esetleg valami 2 oldali (creator, user) használati kvóta alapú számlázással és emberséges havi ingyenes kvótával. Nyilván aki megnéz napi 100db 4K videót, az fizessen elő, de most nekem a napi 2 zene és 2 review videó, utóbbiban már alapból van reklám, ablakban 720p-ben, ez mi már összevetve kvótában, én is fizessem a 4K túlhasználó user kvótáját ?
Ez a gond a világban, a milliárdos túlhasználó is ugyan annyit fizet mint a csóró aki épp csak karcolja a használatnak nevezhető kvótákat. -- Ezen kellene elgondolkodnia az üzemeltetőknek.
-
törölt tag
Szerintem hamarosan a reklámmentes csomagot fogják kivezetni és lesz három fokozatú reklámos csomag, light, médium és hard. A hard ingyen lesz és 20 centi széles ablakban lesz a tartalom, a többi reklám, mint a hülyék paradicsoma című filmben. Az ablak pozícióját majd random változtatják, nehogy egy sablonnal kitakarhasd a reklámot.
-
GeryFlash
veterán
Elkepeszto hogy ennyi idiota van, aki annyira igenytelen hogy par eurot sporolva inkabb nez reklamokat. Pont itt vesztette el a kenyelmi funkciojat a Netflix a torrenttel szemben, tenyleg nem ertem hogy ki az aki elofizet streamingre ugy hogy kozben neki az a havi par euro amugy szamit a budgetjeben.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
mrlujoak
veterán
"Egy hónappal később a Disney+ reklámos csomagja is elindult a nyereség érdekében, azóta pedig az HBO Max, Paramount+, Peacock is beneveztek erre az útra, megirigyelve a tévéiparban rég bevált modellt. Jövőre az Amazon Prime Video is erre az útra lép."
Nos, igen, a mohóság az rég bevált modell...
Mert a tv is tök jó, bár már zavaró, hogy leülök reklámot nézni, és meg-megszakítják holmi filmmel, vagy sorozattal.
Hallatlan.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy évvel az indulása után már 15 millió felhasználója van a Netflix reklámokkal támogatott csomagjának.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest