Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
De jól néz ki a Moto G75 kékben!
ma A szolid fekete változat is lebukott. Nem lesz gond a kamerával és a tapadással.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi az infót!
Nem tudtam, és csak remélem, hogy így lesz, ahogy írod. Ez egyébként csak telefonokra vonatkozik? Ott vannak pl. a bt. hangszórók, amiknél ugyancsak üdvös lenne, ha lehetne cserélni az akkumulátorokat ...#9 Dare2Live
"Hálisten volt minőségi utángyártott ebayról 2.000Ftért ... "
Én anno a Xiaomi Mi 2s-emhez vadásztam hónapokig akksit (abban még cserélhető volt), míg végül megrendeltem a "legmegbízhatóbbat". Működött is, de nem volt benne hőérzékelő. Erre én azt mondtam, hogy "nein danke". Nem hiányzik, hogy egyszer majd az arcomba vagy a nadrágzsebembe, vagy épp töltés közben robbanjon.
Szóval nincs nekem bajom a nem gyári cuccokkal, pl. a nyomtatómat utángyártott patronnal "etetem", de egy akkumulátor nagyon más. Utóbbi esetén muszáj (lenne) garantálni a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez még szerintem nagyon gyerekcipőben jár. Nem lesz ebből semmi legalább még egy EU-s cikluson belül.
Egyébként is – legyünk őszinték – sajnos elég sok kérdést vet fel a téma. A telefonok egy dolog. Ott vannak ezen kívül a bt. hangszórók, villanyborotvák ... és egy csomó olyan "kütyü", amiknél – méretükből adódóan – nem, vagy nagyon nagy áldozatok árán lehetne megoldani az akkumulátorok könnyű cseréjét.
Én már annak is örülnék, ha egy-egy ilyen csere nem kerülne egy "vagyonba". Talán ez kellene, hogy legyen a 0. lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 15 PRO MAX 256 GB Kék titán Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- Samsung Galaxy A06 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen