Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Nincs nagy meglepetés, hasonló mint a múltkori:
System UI 45%
SysUI 24%
Play Services 12%
System 8%
Play Store 5%A maradékon osztoznak az alkalmazások, jellemzően 1% vagy kisebb fogyasztással, vagyis maga a rendszer vitt el úgy 95%-ot, és ez szerintem nem normális dolog.
Egyébként ez az alap beállítás, különösebben nem állítottam semmit, azon kívül, hogy töröltem néhány fölöslegesen letöltött appot. Az automatikus telepítés (más eszközökre megvett vagy letöltött appok auto telepítése) ki van kapcsolva, a frissítések bekapcsolva. De a frissítéseket is többnyire csak akkor csinálja, ha megnyitom a store-t.
Ez az egész jelenség nem szép lassan alakult ki, ahogy az ember számítana rá, hogy csökken az akku kapacitása (általános esetben az is évek alatt történik), hanem szó szerint egyik napról a másikra, ezért is gyanítom, hogy valamilyen szoftveres oka van.
Szerk: Még egy gondolat. Este még feltöltöttem, 22 órától csak az asztalon volt, nem kellett csinálnia semmit. Reggel 7-re 72%. Ennyit kellene fogyasztania egész napos használat esetén, de "alvó" módban biztosan nem.
-
pècsimunkás
addikt
Köszi.
Vègignèzem majd a fórumot, vègülis nincs túl sok hozzászólás.
Meg a másikat is.Megmondom őszintén, naponta, 2 naponta nem szertnèk óra töltèssel foglalkozni.
3 ève is ezèrt vettem Huawei GT 2 pro - t, a Samsung Galaxy watch 4 classic helyett.
Pedig a lünettás óráèrt nagyon oda voltam. -
pècsimunkás
addikt
Köszi.
Sajnos nincs kèszleten a tablet.
Várok azèrt kicsit, nem kell kapkodnom.Órám is van- jó öreg Huawei GT 2 pro. Bírom a mai napig is, pedig lassan 3 èves lesz.
Gondoltam, újítok kicsit tablet, ès óra ügyileg.
Ha sokáig nem lesz kèszleten a tablet, akkor jövő ilyenkor veszek majd egy Watch3- at. Tabletből meg egy új iPad- ot most. Eddig ez a terv... -
Hát persze, nekem ez elég is, mert szerintem az egész egy marketing fogás.
Nem mondom, hogy nincsenek valós problémákra készített frissítések, de nem mondja már nekem senki, hogy kb 10 éve egyetlen hónap sem maradhatott ki.
Hát mivel lehetne eladni a mostani "szinte" semmi újítást nem hozó telefonat a már előre beetetett népnek, ha nem a 6-8-20? évnyi szoftver és biztonsági frissítés reklámjával?
Az pedig ne felejtsük el, hogy előbb van a lyuk, utána a folt.
Ha illetéktelenek találják meg előbb a lyukat, akkor bebújnak rajta, mielőtt még a gyártó észhez kapna.
Szóval, ha valakinek álmatlan éjszakái vannak ez miatt, akkor számára nincs megnyugtató válasz, csak reménykedhet.
-
Ebből kifolyólag szerintem azt sem tudják, hogy mit tartalmaz, de a lényeg, hogy még changelog-ot sem lehet találni róla. Sőt, ha rákeresel a FW verzióra, akkor nulla találatba ütközöl a neten.
A Wallet miatt meg ne aggódj, mert azt foltozza a Google és arra jön frissítés. -
-
Obyboy
addikt
Nem ismerem a XW2Pro-t. Gyorsan átfutottam a MA tesztjét.
Nem tudom a WOS3.5 mivel tud kevesebbet a WOS4-től, így nem szeretnélek rábeszélni a váltásra.
Ami részemről saját tapasztalat alapján az OPW2 mellett szól:
- gyors és fürge rendszer
- valós használat mellett megvan a 3 nap 1 töltéssel
- ha takarékoskodni szeretnél az energiával át tudsz váltani az RTOS rendszerre, itt bukod az NFC-s fizetést és az értesítésekre való válaszolást az óráról viszont elmegy 1 hetet egy töltéssel
- zafír üveg védi a kijelzőt és rozsdamentes acél a háza -
Obyboy
addikt
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
Napi szinten használom az NFC-s fizetést és a többi okos funkciót. Az én használatommal lazán viszi a 3 napos üzemidőt. A töltése tényleg villámgyors, egy zuhanyzásnyi idő alatt bő 1 napi töltés belemegy, és a teljes töltés is hamar megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Hibátlan 2Hónapos HUAWEI Watch GT 5 46mm 1OO% ! 22 Hó Media Markt Jótállás
- Apple Watch 8 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4526
- Apple Watch 8 41mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4527
- Garmin Quatix 8 (51 mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, csak nem egyértelmü nekem , hogy a signált, messengert , nem kell letöltenirá és mégis jelzi , a gamilt meg lekel
l hozzá tölteni rá