Hirdetés
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
Miért is lenne jó a kávamentesség az esztétikán kívül?
Gondolom sokkal sérülékenyebb a dolog káva nélkül...
Megint egy olyan dolgot fejlesztenek és pörögnek rajta ami a 'total waste of effort and time' kategóriába tartozik. -
kbyte1024
addikt
-
Füleske
őstag
válasz
Emericus Max #1 üzenetére
Úgyis raksz rá tokot, ami pont eltakarja azt a maradék 1 mm - t. Tehát a tokon belül megvan a kávamentesség, a tokkal meg a védelem is.
További előny a telefon kisebb fizikai mérete egy adott képátlóhoz. -
SkyLine3000
addikt
Biztos a kisebbséghez tartozom, de engem egyáltalán nem érdekel ez a kávamentes bzulás.. Nekem sokkal szimpatikusabb a Sony féle, hagyományos vonal.
-
Graphics
Jómunkásember
CSOT, annyira nem jó emlékeim vannak...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
A mostani kavakon ugyis uveg van, szoval igyis-ugyis reped a kijelzo uvege, ha szerencsetlenul esik le a telo. Akkor meg mar nyugodtan lehet kisebb is az a kava.
Amugy ha emlekezetem nem csal, amikor jopar eve eloszor elkezdtek alaposabban lefaragni a kavak meretet akkor is mindenki a serulekenyseg miatt aggodott, mostanra meg egy 5mm-es kava is megkapja a "leszallopalya" jelzot.
-
Gerybut
tag
válasz
SkyLine3000 #4 üzenetére
A Sony féle feleslegesen nagy kávájú távirányító vonal?
Kinek mi...SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
Gerybut
tag
válasz
Ezzel a gondolkodással leragadhattunk volna a Nokia 3310-nél, remélem olyanod van
[ Szerkesztve ]
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
SkyLine3000
addikt
Az az egy baj a sony-val, hogy túl hosszúkás. És miért feleslegesen nagy? Ott vannak rajta az érzékelők és a kamera is, mint ahogy kéne lenni. Az a minimális káva meg kell. Úgy legalább az ilyen noccs féle förmedvények nem zavarnak bele a kijelzőbe és fektetett módban sokkal kényelmesebb használni a telót.
Érdekes. Amíg nem találták ki ezeket a fszságokat, senki sem nyafogott, hogy van kávája a telefonnak. Max akkor, ha az már tényleg túl nagy volt.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Gondolom a következő lépés a kijelzős keret lesz. Mondjuk nekem tetszenek a mini kávák a menő és drága telefonok ismérve. Csak tűnne már el a szelfilyuk is. Természetesen SIM sem kell bele, a töltő csati is mehet a levesbe. Nem kellenek a sallangok.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Emericus Max
tag
Csak volt...
Fekete háttérkép + OLED kijelző + fekete káva és voila, meg is van a kávanélküliség vizuálisan.
Amúgy Realme GT2 Pro-t nyúzok most privát telóként. Egészséges a káva - kijelző arány rajta, de nem érzem hogy jobb lenne kisebb kávával vagy anélkül.
Amúgy ha jól emlékszem valamelyik Mi Mix meg valami errefelé nem forgalmazott SHARP teló lehozta a cikkben szereplő telónál kisebb kávával is...
Nekem volt Mi Mix 3, annál nagyobb káva volt mint a mostani Realme telónál.
De számomra ez nem volt igazán zavaró. -
01
tag
válasz
Emericus Max #11 üzenetére
Lehet a Vivo Nex 3re gondolsz, ennek 99,6% a kijelző-káva aránya.
Azért ha lát valaki egy ilyen kijelzőt élőben, és mondjuk mellette megnéz egy Sonyt vagy egy notch-os telót, akkor észrevehető a különbség. Én 3 éve nézem, de nem untam meg, még mindig itt a hú b... érzés.
-
joelke HU
senior tag
Érdekes. Mondjuk ilyesfajta újítást a Samsungtól vártam volna inkább.
Motorola G51
-
Ba cy lus
senior tag
Ahhoz, hogy valami esztétikus legyen, nem feltétlen kell a végletekig leegyszerűsíteni. Anno egy Nokia 3210/8210 miért tudott szép lenni kávával, sok-sok fizikai nyomógombbal, apró kijelzővel?
Mikor a kávamentességben látják a szép megjelenés egyedüli zálogát, azt jelzi nekem, hogy elfogyott a kreativitás.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz
Ba cy lus #14 üzenetére
Részben igazad van, de valljuk be őszintén akkor tűntek szépnek az említett mobilok az akkori kínálathoz mérve. Persze te meg én, aki megéltük a mobilok fejlődését, nekünk még szépnek tűnnek ma is, de ez inkább nosztalgia. Egy olyan fiatalnak, aki sosem találkozott ezekkel az eszközökkel, inkább gagyi játéktelefon hatását kelti mondjuk egy mai okosmobil mellett, pláne a pinduri 8210. Kicsit olyan lehet neki, mint anno nekünk egy Motorola kagyló mobilhoz mertünk volna egy korai táska méretű klasszikus telefonokat idéző "mobilt". Nekem az első saját mobilom egy Ericsson A1018 volt, amellett még egy Motorola v50 is jövőből érkezett cuccnak tűnt, mai szemmel viszont kifejezetten csúnya egy iPhone vagy Samsung mellett. A gyártók meg az emberek is a futurisztikusabb élményt keresik. Anno volt értelme olyan vékonyra készíteni a Motorola v3-at. Hasznosabb volt, mint az említett v50? De jobban nézett ki? Ezerszer menőbb volt.
[ Szerkesztve ]
Motorola G51
-
-
Gerybut
tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Igazából nem baj, hogy ilyen keskeny, biztos valakinek ez bejön...nekem nagyon nem jön be, mivel alapból 16:9 képarány fetisiszta boomer vagyok, és a Sony 21:9-es képaránya méretes alsó-felső kávával nem a tartalomfogyasztás etalonja.
Persze, hogy nem nyafogott senki, mert voltak szép nagy kijelzők, most meg 20 meg 21:9-es képarányon kell bámulni mindent...nevetséges.
Ez egy akkora fos irány lett évek alatt, de ez van....van kínálat bőven, csak akkor ne csodálkozzunk hogy nem túl kelendőek az Xperia-k.[ Szerkesztve ]
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
xsjado93
aktív tag
Engem az xperiától a throttlingoló hardver tántorított el inkább. A dizájn ugye szubjektív, nekem tetszik, üde foltjai a mai sablonos piacnak. És ugye jack csatlakozót a mai napig nem spórolják le a készülékekről (ha már boomerség
). Mai napig vágyom egy Xperia 10 III-ra, de csakis a Sailfish miatt
Your life is a lie.
-
Bar1
aktív tag
Végre egy jó fejlesztés, egyszerűen jó ránézni egy vékony kávás telefonra. Képernyő alá rejtett kamerával még jobb, bár abban a technológiában egyelőre nincs nagy előrelépés, bár aki ritkán használja a szelfikamerát, annak a Nubia Z50 Ultráé kb. elmegy. Ráadásul kis gyakorlással az ultra széles látószögű kamerával is lehet lőni szelfiket, ha valaki jó minőséget akar .
Régen mennyit ekézték - sokáig jogosan - a HTC a kávák miatt, ez a keret most jól mutatna mondjuk egy HTC 20-on. A Sony mobilok 21:9-es aránya nagyon kedvezőtlen, mint egy nagy távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A TCL-hez tartozó China Star Optoelectronics Technology állítja, tömeggyártásra kész az ultrakeskeny keretet lehetővé tevő kijelzőjük.
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Iphone 13 128Gb Midnight BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Fantomfekete
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- GARANCIÁLIS! Asus TUF Gaming A15 Ryzen 7 4800H / GTX1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Asus Rog Strix RX 5700 Gaming OC 8 GB, Gar. 2024.03.09-ig videokartya elado
- Macbook Pro Retina 13" 2017 - i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 256 GB SSD
- Siemens IQ800 prémiumkategóriás szép mosógép eladó 8 kg, 1.400 rpm A+++
- Apple iphone 13Mini
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest