Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz bollokcs80 #8 üzenetére
Én ezt elfogadom. Az Apple az AI-t 8GB ramban és minimum A17 Pro SoC-ben méri. Ez ma 200k alá nem fér be. Így marad ez a szerelés az iPad Minié 250 ezerért.
Ha engedné a 6 GB-os készülékekre is az AI-t, meg mondjuk elég lenne az A16 SoC, akkor lehetne sima iPad frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz viragdani01 #4 üzenetére
Nem vagyunk mi hajcsárok.
Január második felében is örülünk a tesztnek.
Addig is megpróbálunk valahogy túlélni kenyéren és vízen. -
janeszgol
félisten
válasz viragdani01 #4 üzenetére
Én örülnék neki. Szerintem egy nagyon jó vétel, 8 GB ram, iPhone 15 Pro SoC.
Ha csak ezeket nézem ajánlott vétel. Persze abban igaza van Anonimic Inc Balázsnak, hogy mivel nincs itt még az AI, így a 8 GB ram nincs mire méretezve. Az SoC gyors, ott a még jobb Air 2024 300 kezdővel (csak jóval nagyobb méretben).
Nem életbevágó, de aki kisebb tabletet szeretne, az lássa, hogy van ajánlott vétel ebben a méretben is, mert az eggyel előtti Mini már nem az.
Köszi! -
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
janeszgol
félisten
válasz hegedus001 #1 üzenetére
A teljes mondat: "Az iPad Mini várhatóan 2025 közepén mutatkozhat be, de az ütemterv forrása szerint az idei modellfrissítés után inkább vár 2026-ig az Apple."
Az idei Mini egy baromi jó cucc egyébként. Anonimic Inc Balázs nem akarja külön tesztelni, mert felhasználó szempontjából nincs lényegi változás. Ez igaz, de azért egy tech csatorna mutassa be inkább az új Apple tabletet.
-
adamklark
senior tag
válasz hegedus001 #1 üzenetére
Mivel Apple
-
hegedus001
aktív tag
“iPad Mini várhatóan 2025 közepén mutatkozhat be”
Tovább nem is olvastam. Ezt a baromságot, a 7th gen most jelent meg októberben. Minek jönne még egy jövőre, amikor a 6th gen 2021-ben jött ?Teljesen nonszensz. Minek hoztok le egy ilyen hírt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen légkondit a lakásba?
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Ukrajnai háború
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 4 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest