Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
pedig azt hittem az apple csak akkor ad ki valamit ha az hibátlan
-
xsjado93
senior tag
Náluk még hibátlan volt, de a felhasználók rosszul használják
Your life is a lie.
-
-=MrLF=-
senior tag
Ilyenkor azt miért nem írják mellé, hogy visszavettük a max teljesítményét pl 90%-ra, hogy ne melegedjen...
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Sokan azt állítják, h trollkodni járok az iPhone/Apple cikkekhez.
És milyen igazuk van.Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
kalimist
aktív tag
-
Alogonomus
őstag
A magazinok bemutató tesztjeihez kiadták szabadon engedett fogyasztással, hogy minél látványosabb eredményeket érjen el. Azoknak a teszteknek az eredményeit és végkövetkeztetéseit találják meg a későbbi érdeklődők. Végül pedig a fogyasztást visszafogják a "javítással", hogy az üzemidőt már ne rontsa a szabadon engedett fogyasztás, miközben a felhasználó abban a hiszemben marad, hogy mennyire gyors az A17.
-
Noukoum
veterán
válasz
Alogonomus #7 üzenetére
Mindezt írod tulajdonosként, bizonyítékkal alátámasztva az állításodat.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
domos
senior tag
válasz
Alogonomus #7 üzenetére
15 Pro, semmi változás nincs a teljesítményben. Mondjuk nekem a melegedéssel sem volt gondom.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
hmb
tag
mert így talán 100 emberből 10 tényleg elhiszi hogy szoftveres baki miatt túl meleg,és nem a rossz tervezés az oka.ez van amikor a mérnökök döntését felulbiralja a marketing...majd mIka yolnaknkicsit hogy a szintetikus tesztekben ne legyen változás,egyébként meg csökkentik a teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
joey04
titán
Direkt próbáltam tűző napsütésben videózni, de nem melegedett jobban, mint a 13 pm. Költözésnél sem csinálta. Játszani nem szoktam, instát meg elég ritkán használok, ezekben a helyzetekben melegedett még az infók alapján, de ezt így nem tudtam tesztelni. Mindegy, akiknél jelentkezett, azoknak gyorsan jött javítás.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Menslee
tag
Értem, tehát ha valaki jön és mutat bizonyítékot arra hogy a teljesítmény nem csökkent akkor az azért van mert "majmoltak(?)" valamit hogy ott ne látszódjon, de máshol majd fog?
Megmondanád kérlek hogy hol és miképp érhető ez tetten olyan módon hogy ha arról is kiderül hogy nem igaz akkor elfogadjuk hogy igen, lehet hogy szoftveres baj volt?
Nem is értem ez mitől ennyire ördögtől való, ilyenkor mindenki úgy tesz mintha egy akármilyen GPU, CPU, stb nem tudna ilyet produkálni egy rossz driver miatt. Pedig szerintem itt az ideje elfogadni hogy ezek az eszközök (apple vagy sem) már tartanak olyan szinten összetettségben és teljesítményben mint az imént említett dolgok.Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
Azt tudtad, h az iPhone tölti a powerbankot?
Egyes esetekben azonban igen szokatlan dolog történhet: a MacRumors felhasználói beszámolók nyomán azt írja, bizonyos power bankek (hordozható akkumulátorok, töltők) használata esetén nem a telefon kezd el töltődni, hanem a power bank. A telefont tovább merítve. Más esetekben pedig egyszerűen nem történik semmi.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Menslee
tag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Bocsi, lehet túl fáradt vagyok de nem teljesen értem ez hogy jön a témához?
Egyébként igen, tudtam. Ha minden igaz akkor az alapján dől el hogy "ki tölt kit" hogy a telefon vagy a powerbank akksija áll-e jobban. Gondolom olcsóbb kategóriáju powerbankoknál nincs olyan interfész ami ezt le tudja kommunkiálni a telefonnal és ezért mehet rossz irányba a töltés vagy csak simán azt hiszi rájuk az iPhone hogy egy telefon aki lemerülőbe van. De nem váltottam az új modellre, szóval kipróbálni nem fogom tudni neked.Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
A Molyember
tag
Nyilvan nem tudja semmivel sem alatamasztani a legbolkapott kijelenteset, csak kapaszkodik az utolso szalmaszalba is, amivel utalhatja a zepolt.
En amugy arra lennek kivancsi, javitottak-e bugokat is ezzel a frissitessel, vagy csak erre koncentraltak, mint hotfix?
[ Szerkesztve ]
-
Már meg is érkezett a frissítés
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
15 Pro-d van?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Menslee
tag
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
"The iOS 17.0.3 and iPadOS 17.0.3 updates also address a kernel vulnerability that could allow an attacker to gain elevated privileges. Apple claims that it is aware that this security flaw was exploited on versions of iOS before iOS 16.6."
Macrumors cikk: link
Ahogy nézem már nincs is aláírva 17.0.2 alatt semmi:
Szerk.: Bocsi, A Molyembernek szántam a választ
[ Szerkesztve ]
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
-
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
És akkor a te telód is hűvösebb lesz?
-
-
-
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Félreértesz, tényleg érdekelt, h van e hatása a régebbi telefonokra, szóval milyen módon csökkenti. Ezért nem veszek iPhone-t mert akkor én is sértődős leszek.
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #24 üzenetére
Szerintem meg fullba tolja, de kinek mi
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
-
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Jaj ne izélj már, haverok vagyunk.
-
joey04
titán
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Ne etessétek
-
-
Roland861010
addikt
Amúgy most úgy csinálnak az emberek mintha Android fronton nem melegednének a telefonok olyankor amikor újra belakja az ember.
De játék közben is ugyan ez van .
Ha valaki nem tetrist játszik hanem mondjuk egy Genshin Impactet ami még mindig az Apple termékein fut a legjobban minden telefon tüzelni fog tőle.
Nincs az a frissítés ami ezen változtatna.
120Hz-es kijelző 120Fps és 90-osan konzol szintű grafika egy icike picike kis helyen ...sose lesz langyosiPad 11Pro M2 Cellular + iPhone XS + Apple Watch SE Cellular
-
Razzul
senior tag
Ha konstans teljesítménytesztet futtatsz egy telefonon akkor fel fog melegedni. Gondolom a 15-ös széria esetén a hőlimit nem módosult, így előbb-utóbb mindegyik telefont pont ugyanannyira fog felmelegedni mint a hotfix előtt.
Ez a videó nem bizonyít semmit, sok értelme sincs. Még magához a problémához sincs köze...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elsősorban az iPhone 15 Pro melegedési gondjait orvosolja, de az iPadOS is frissült.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest