Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz GAbre #68270 üzenetére

    Ha letelik a várható szállítási idő azután lehet indítani a requestet, ha közben már nem érhető el az eladó, akkor az eBay fogja finanszírozni a dolgot.
    Ha ez esetben az indításnál lenne valami, akkor a képernyőre kiaírja pl, hogy nem lehet indítani vagy akármi. Ilyen szövegnek meg kell jelenni. Az amit írsz: e amint megindítom kérést az oldal nem válaszol. az nem szokott lenni, valaminek történni kell.

    Mindig javaslom, hogy az eBay-n a PayPal-n belépve, a fiókján keresztül fizessen mindenki és így lesz egy + vásárlói védelem.
    Aki direkt kártyával fizet az pedig a bankján keresztül indíthat un. „chargeback” eljárást és akkor is visszaszerezhető a pénz. Van megoldás nekik is. (Hozzáteszem vannak bankok, akik ezért az eljárásért pénzt kérnek, előtte célszerű ezt tisztázni.)

    Olyan is előfordulhat -most jártam így és írtam is ide- annaak ellenére hogy még érvényes az eBay védelem nem lehet semmit sem indítani és a PayPal-n kell azt megtenni. Ezt én hibának gondolom, még nem reagáltak rá.

    Még egy információ. Ha valakinek van PayPal fiókja és ennek ellenére valamiért az eBay-n a kártyájával fizet, lesz egy PayPal tranzakció azonosítója. Annak ellenére hogy a "vendég módban" fizetett kérhet segítséget a pénze visszaszerzéséhez. Ha valaki erről nem hallott az még nem jelenti azt, hogy nincs.

    De nem értem a kiemelésedet, amit írtál az nem hozható kapcsolatba azzal. Mindenhol vannak csalók, nem csak az eBay-n, n

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák