Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abesszin

    csendes tag

    válasz zserbox #38718 üzenetére

    Örülök, hogy te is még reménykedsz, akkor még adok neki 2 hetet mielőtt újra rendelem :DD
    hhmmm... csak nehogy utána meg az év eleji pihenőjük miatt csússzon a posta hónapokat ;]

    Nekem kicsit úgy tűnik, mintha kintről a posta fix dátumokkal/rendszerességgel dolgozna vagyis küldené kicsiny országunkba a csomagokat, ezért lehet hogy van ami hamar megérkezik mert épp nem sokkal a feladás után már hajóztatják is, a többi meg ezért csücsül a kinti postán heteket mert épp elment előző nap a hajó és csak hetek múlva megy a következő... lehet ezek a nagy késéssel érkező vagyis még nem érkező csomagok meg valahogy mindig a kupac aljára kerülnek...

    287 év után érkezett meg eredeti címzettjéhez egy német levél. A levél valamikor a 18. században került tévútra, amikor is a kézbesítők az eredetileg egy délnémet kisvárosba címzett küldeményt a hasonló nevű északnémet nagyvárosba postázták.

    A titokzatos levélke ezt követően hosszú éveken át egy levéltár mélyén pihengetett, egészen addig, amíg egy arra vetődő történésznek szemet szúrt a hányatott küldemény. Így hát sikeresen továbbították a címzett jogutódjának. Valószínű, hogy ilyen ütem? kézbesítés mellett itthon sem sok embert zaklatnának a számlák befizetésével� (T. G.)

Új hozzászólás Aktív témák