- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Na szóval az 1-esre írtam, amit ... "
Azzal itt találhatsz egy – még Oluv csatornájáról a megszűnése előtt lementett – összehasonlító tesztet. Itt még javában folyt a hangolása a hangszórónak (azért is van összekábelezve a Mac-el). Az "Insane mode" sem ilyen néven fut már. Most talán az lehet az Outdoor+.
Itt persze már nincsenek ordító különbségek. Ízlés kérdése is a dolog. Ami tény, hogy az UBoom X kisebb (tudom nem sokkal), könnyebb (1-1,5 kg) és (jóval) olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
A Blast 1 is jó hangszóró nekem is majd nem lett egy 65e lett volna akciósan. Csak 6kg nem akartam olyan nagyot és nehezet.
Uboom X Oluv teszt alapján felül tudja múlni.
De ízlés kérdése az biztos az is remek hangszóró.A Blast 2 amit írtál jó nagyon más árszint.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Predatorr
őstag
Viccesek a „tesztről” írt hozzászólások, hiszen a pocsék hangminőséget csak onnan sejthetjük, hogy nincs róla semmi. Mondjuk a JBL sem az a (hang)minőségi márka. Ellenben legalább megtudtuk, hogy lelétezik olyan fogantyú, amellyel megemelhetünk valamit.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
<Adamsky>
nagyúr
Blast 2-t? Hááát ... arról nem hallottam túl sok jót. Az előd sokkal jobbra sikeredett.
"A YT-s tesztek alapján, akárhogyis hallgatom, fülelem, ez a UBOOM kb. alatta van."
Találtál olyat, ahol összemérik a kettőt? Mondjuk értelme nem sok lenne, mivel az egy még nagyobb (nekem már az UBoom X is kicsit túl nagy) – és jóval nehezebb 4 vs. ~8,7 kg – hangszóró. -
carl18
addikt
Ezek alapján az olcsó kínai gyártók közel állnak a Jbl szinthez csak az árazás a nem mindegy.
Én nekem volt T6 Max de ez borzalmas volt.
A hangszóró ami neked van a partybox Encore másolata. Gondolom az adta nekik az ötletet.
Én mindegy mit veszek mindig ár-érték arányba vásároltam. Nem tagadom lehet a boomboxnak 3-nak előnye például 20-30 százalék de ez nem igazán éri 300% felárat. Még használt piacon is könnyebb egy Jbl t eladni mint olyan népszerű márkát.Bizonyos körökbe egy Jbl termék jobb benyomást kell.
-
Kinder
senior tag
Nekem 2 db Tronsmart Halo 200-as van, és nyilván sztereóban szólnak.
50k huf / db most, és bejáratás után nagyon szépen, tisztán zenélnek, és mellé irgalmatlan mélyeket tolnak.
Természetesen nagyobbak, mint az itt tesztelt Earfun, és én pl nem viszem őket ki sehova, ugyanott állnak, amióta megvettem őket, de ár értékben szerintem top3.
HAllgattam JBL-t is, de ugyanez a szint 150k huf / db. -
carl18
addikt
A Stormbox Blast 2 valóban képes túl jutni az Uboom X-en Főleg nagy hangerőn.
Igen néztem teszteket a Tribit valami brutálisat alkotott csak ezért van egy kis felára.
De akku időre panaszkodott egyik reddit tag írtak neki 200 Watt és ez jobban szívja az akkut.
Így én mindig azt néztem ilyen hordozható hangszóróknál egy adott hangerőn mennyi perc is a játékidő. Uboom X esetén 30 órát ír fények nélkül fél hangerőn.Én is Early Bird áron vettem Uboom Xt október 8-án.
41e forint volt akkor és úgy gondolom jó döntés volt, persze lehet van tőle jobb de azok mind jóval drágábbak.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
PAtr0n
addikt
Egy Tribit Stormbox Blast 2-t vettem, még tavasszal, az árában (kb ~75 ezer) az Amazonról, kb. mindenre elég, még kint is, a mélye brutális, EQ-val szépen belőhető az app-ból.
A YT-s tesztek alapján, akárhogyis hallgatom, fülelem, ez a UBOOM kb. alatta van 1 kategóriával. Nyilván élőben lenne jó összepróbálni.Igazából ha 120euróban megáll, akkor best buy lehet az UBOOM is.
A Tribitből lehet veszek még 1-et, hogy szeteroban veressük.
carl18:
Javaslom,vegyél egy Tribit-et, rakd a sarokba azt is, garantáltan leszakad az agyad ha jó helyre állsz.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
carl18
addikt
válasz gaboca0314 #5 üzenetére
Uboom X tesztek alapján sokkal erősebb és mélyebb basszust tud. (38hz).
Sarokba raktam fél hangerőn brutális mit csinál ez a 4kg hangszóró.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Nekem ma jött meg a Uboom X és ár-érték arányba nagyon jó. Tény és való JBL és Harman Kardon 3x Áron adja ezt a szintet.
Az Earfun uboom X ezt az űrt próbálja betölteni.
Rengeteg egyéni EQ Oluv által, eddig nem volt olyan hangszóró elérhető áron ami jól szól akku is sokat bírt és megfizethető volt.A Uboom X olyan Boombox 3 szinten lehet.
TRONSMART Bang se és Társai a Dockin D Fine nyomába se léphetnek.
-
Peaceliker
addikt
A bang ettől mérföldekkel messzebb van. Jó cucc árához képest, szó se róla. De ez egyszerűen más liga.
Amúgy ebben az árban best buy most.
Ára gyanúsan mindig ennyi marad majd (max néha 1 hétre nem lesz akciós ). Ha mégis feljebb megy pár 10 dollárral akkor soundcore boom 2 plus ami hasonló liga. Ez elvileg szebben szól, anker cucca meg partysabban (közép-felső része a basszusnak erősen meg van tolva). Szóval ha egy árban lennének akkor ízlés kérdése melyik jobb. De ha ennyire olcsó marad akkor most tuti ezt venném 50 körülgaboca0314
Sima boom 2 tuti sokkal kevesebbet tud ettől minden téren. Boom 2 plus meg jóval drágább (most). Ott már talán lehetne vitatkozni melyik jobb
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
gaboca0314
tag
Két hétig 90 euró volt. Tegnap lett vége az akciónak. Nyilván mindent a helyén kell kezelni, de ha az ember veszi a fáradtságot és állít az equalizeren sok minden kihozható belőle. Nem vitatom, hogy a tesztben lévő termék jobb (habár a hangzás mindenkinek máshogy jó). Csak amit én említettem az olcsóbban beszerezhető volt, és annyival talán nem rosszabb. De ez csak az én szubjektív véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Én nem értek túlzottan hozzá, szóval csak ezért írtam, nálam volt egy másik kialakítású Tronsmart cucc, az nagyon kellemes volt.
Talán a sima Bang, ami még szót érdemel.
Vélhetően lesz most pár Earfun meg Anker-Soundcore teszt a közeljövőben, ha már Bog találkozott velük nemrég.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
<Adamsky>
nagyúr
"Egy tetszett plecsni lehet elfért volna ... "
Én is úgy gondolom.#4 Graphics
"Tronsmartnak van hasonló kialakítású cucca ... "
Maradjunk abban, hogy a kialakítás tényleg hasonló.#5 gaboca0314
Nem egy liga.Ott ilyen túltolt "kopogós" basszus van. Ez mélyebbre (nem több, mélyebb!) tud menni. A hangzásképek között tényleg van olyan, ami mellett egészen kellemes a hangja, és van "party üzemmód" is.
Sajnos a Soundcore (van / volt tőlük nem egy hangszóróm) mostanában finoman szólva nem erőlteti meg magát." ... és most Black Friday akcióban 90 euró volt." – igen? Én 100 alatt nem láttam. Most pedig 149 Eur (kuponnal) + 4 Eur (szállítás).
Én – igaz earlybird-ben – 112$-ért vettem az UBoom X-et. -
Graphics
Jómunkásember
Tronsmartnak van hasonló kialakítású cucca, de a technikai részletekben biztosan van eltérés, azt nem néztem meg.
Tronsmart Mirtune S100
Tronsmart Bang SE[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
moma
őstag
Amúgy mi van jobb ebben az ár kategóriában? Egy tetszett plecsni lehet elfért volna, azt figyelembe véve, hogy tök pozítivnak tűnik az összkép.
we all deserve a bit of luck.
-
<Adamsky>
nagyúr
Korrekt, részletes teszt. Személyes tapasztalat, hogy a "gyári" – értsd: app felső részén található "preset"-ek – csapnivalók (értsd: felejtős). Az Oluv által készítettek (Oluv Signature) viszont rendesen kiemelik ezt a hangszórót a tucat boombox-ok közül.
Hifi nem lesz belőle, de az előbbi hangzásképek közül a megfelelőt kiválasztva, egyszerre lehet egy klassz zenelejátszónk a lakásban, és egy amolyan gettoblaster, ha arra van szükség.
A ~6$ körül custom fw.-t is érdeme rátenni, mert az outdoor hangzáskép még finomított egy picit a "mester", valamint a Studio hangzás úgy hangolta át, hogy ha a hangszórót az asztal közepén helyezzük el (ezért is hívja ő ezt "desktop mode"-nak), akkor kevésbé lesz "búúmi" a hanzás.#1 Jack Hunter
"Nem kell állandóan a JBL összehasonlítási ... " – muszáj, mert a nép azt ismeri. Ha bt. hangszóró, akkor JBL. A többség nem hallott még a Tribit-ről, az Soundcore-ról vagy épp az Earfun-ról.
Az ár/teljesítmény viszonnyal egyetértek. Sajnos a JBL messze nem jobb (ha egyáltalán...) annyival, mint amennyivel drágább. -
Nagyon örülök az ilyenfajta teszteknek,jó néha a változatosság. Viszont kérlek szépen, virágot a virággal hasonlítgassunk össze. Nem kell állandóan a JBL összehasonlítási alapnak,mert nagyon nincs egy szinten az Earfunnal.( Személy szerint szerintem masszívan túlárazott cuccaik vannak,amin többet ér a három betűs logó mint a műszaki tartalom,de ebbe most ne menjünk bele)Inkább a Tronsmart Halo széria ami egálban van vele, vagy külföldi oldalakról például a Sounarc mint alternatíva.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Óra topik
- Retro játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest