Új hozzászólás Aktív témák
-
Piteka82
friss újonc
Sziasztok! Segítséget, illetve javaslato(ka)t szeretnék kérni. Nem vagyok túl jártas a gamer-ek világában, viszont kaptam karácsonyra a feleségemtől egy EA FC 24 kódot, és mivel jó régen, még a FIFA hajnalán játszogattam, újra feléledt bennem a vágy egy kis focira.
A játékot feltelepítettem, nagyjából oké is a játékmenet, viszont a cutscene-eknél (nem is minden egyes jelenetnél), tapasztalni stutteringet. Millió beállítást próbáltam már, az Nvidia kártyámat is ide-oda állítgattam, semmi sem tudta megoldani a dolgot.
Most ott tartok, hogy az Nvidia-t abszolút alapbeállításokkal futtatom, a játékot tulajdonképpen teljesen "low" funkciókra állítottam, a strand baised hair "off", v-sync "off". Még ez tűnik a sok közül a lehető legjobb beállításnak.
A gépem egy Lenovo Ideapad 5 Pro 16.
A processzor: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz
A monitorom: 120 Hz-es
A videókártya pedig egy Geforce Rtx 3050-es.
A gépen pedig Windows 10 fut.
Tudtok segíteni, illetve javasolni, hogy hogyan tudnám orvosolni a problémát? Előre is nagy kösz érte.
Üdv, P
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest