- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
xyzikeee #4955 üzenetére
Ha van eleg qs recoveryd, akkor qs-ezd oket, majd par napom belul hivd vissza. Ha nincs, akkor keress valami hozza illo sbc-t, bar most eleg keves ilyen van sajnos. En csak az ilyen duplak miatt kiraktam Sukert es Bobby Mooret is az elmult 2 napban, igy nyertem 2 ujabb foddert, amit meg beleraktam, az mar reg vissza is termelodott.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4937 üzenetére
Amikor eloszor bejottek a prev packok, 21 nyaran, akkor meg 50k, 100k es hasonlo packokba is bele lehetett lesni, az eleg jo volt. Volt hogy 99-es Firmino volt benne, maskor moments Nesta. Iden 1-2 nap kivetelevel mindig megneztem, de eddig egy ertelmeset lattam, kb 1 hete egy qs aras promo lap es mogotte egy 86-os gold. Kb 20k, abbol 7500 a pack ara, de ennek is orulni kell mar
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4893 üzenetére
De 2 csinalhato belole
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4891 üzenetére
A growth akarmi evoval eleg bika cm-eket lehet felhuzni. En pl random Vilhena-t huztam fel benne, 88-as, Gullit gang, eleg bika csere, de akar kezdobe is jo lehet mondjuk Alli helyett nalad. Lehet meg hasonlo lapokat talalni siman, es bar eleg sok meccs, de ingyenes evo.
-
EA's hit
őstag
Ezt az Alissont kirakta valaki? Annyi dupla fodder jott a packokbol, hogy elkezdtem, mert nem tudtam mashova rakni a duplakat. 3 team kesz is, cdm-ben fogom kiprobalni Geyoro helyen, ha olyan lesz, mint a tavaly nyari Vanja, akkor end game
De tavaly is a mezonyjatekossa tett kapusok fele beast volt, fele meg hulladek. Kirakta, probalta most valaki?
-
EA's hit
őstag
A piacról eltűnt, de azért egy gold Alabát nem lehetetlen nyitni, sőt
Egy rakás 83x10, 83x20, 84x20 pack és hasonlók nyithatóak mostanában, jön gondolom ma is valami pick vagy upgrade, ott vannak a rewardok, stb... Simán ki lehet nyitni bármikor.
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #4849 üzenetére
Mondjuk most nézem, hogy pl. a gold Alabát ha belerakod a tegnap jött ingyenes crossing evoba, utána pedig a 75k-s Pep evoba, akkor lesz belőle egy 93-as lap, 5 wf, 4 sm, 85 pace, 93 passing, 87 dribbling, 90 def, 81 fizika. Ez igencsak tots/toty szintű cb/cdm, szóval őt is érdemes megfontolni.
-
EA's hit
őstag
Ide egy Capdevila es egy Marquez jott. Capdevilat ahogy nezem eleg szepen fel lehet huzni a Pep evoban. 91, Gullit gang, 5 wf, 4 sm. Viszont Bacha van LB-ben, aki teljesen jo, es nemsoka 90-es lesz. Megeri szerintetek 75k-ert felevozni igy is Capdevilat? Probalta valaki 91-eskent?
-
EA's hit
őstag
Kontrollertörésben szegény, ragelés-mentes, leszokásban gazdag új évet mindenkinek!
-
EA's hit
őstag
Storyline 83x20 packban 2 fos wo es 0 promo, fantasztikus
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4816 üzenetére
Raul minden evben jo lap, foleg a spec lapjai, pl most a ww lapja brutal lehet, vagy a tavalyi titan (?) sbc-je is az volt. A base nem tudom milyen iden, de Haalandnal 99%, hogy jobb.
-
EA's hit
őstag
Régen láttam már ekkora köpedelem wl-t. Múlt héten 5/5-tel kezdtem, most 8/2-ben állok, zsinórban 5 vereségnél tartok
Megfordulni is képtelenség, olyen kapcsolati előnyben van mindenki. Nálam minden ziccer kimarad, minden szar az ellenfelekhez pattan, az ő lövéseik átmannek a kapusomon, stb. If Kroosok meg hasonló hulladék lapok szopatnak le sorban. Szánalmas foshalmaz ez a játék.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4808 üzenetére
Nálam Del Piero a 94-es Haalandot váltotta, szóval a gold helyett nem is kérdés
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4804 üzenetére
De pl. a Del piero sbc-t nulláról is 2-3 nap alatt ki tudod rakni, és Haalandnál klasszisokkal jobb. Vagy akár Luis Hernandez sbc-je, ha még olcsóbbat keresel. Nem csak Eusebio meg Bampé jelenthet előrelépést, vannak mindig olcsóbb megoldások is
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #4785 üzenetére
Cannavaro egyaltalan nem rossz, 5 napja nekem is beadta, azota hasznalom is. Bar sok online meccsem azota nem volt, es Cordoba helyere kerult be, de nem vagyok benne biztos, hogy nala jobb, meg tesztelem. De nem rossz lap.
Nekem ma Cantona jott, neki orulok, bar fogalmam sincs, hogy fogom tudni bemokolni.
-
EA's hit
őstag
Vszeg mert keptelenek rendesen optimalizalni a jatekot. Volt olyan ev pl amikor esoben (karrier modban) szaggatott a jatek, mert a sok kis vizcseppet nem tudta rendesen optimalizalni. Plusz minden ilyen varialas eltolhatna az eroviszonyokat. Nekem pl a szemem kiesne, ha havas palyan kellene jatszani (anno amikor meg karriereztem, ott ki is kapcsoltam mindig), de lehet hogy az ellenfelem meg siman elvan a havas palyaval es a narancssarga labdaval, akkor meg maris elonyben lenne csak emiatt. Ez a 2 fo oka szerintem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4638 üzenetére
Neked nem, de az ellenfelnek gyozelem.
-
EA's hit
őstag
Ide cent Zanetti es Cannavaro jottek az ikonbol. Cannavaro vagy Cordoba lehet jobb szerintetek?
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4624 üzenetére
Azt a rossz Salaht torott labbal is korbehugyozza, zsenialis lap Garrincha.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4588 üzenetére
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4581 üzenetére
Azért az a két sticket elég rendesen tudja gyilkolni, ne lepődj meg, ha pár hónappal előbb megy tönkre a kontroller, mint amúgy. Sokkal egyszerűbb és jobb megoldás az L2/R2-t kiakasztani, egyrészt nem gyilkolja a stickeket, másrészt így egy helyben állva fedezi a labdát az embered, amivel a meccs is sokkal gyorsabban telik, főleg ha online meccsen afkolsz.
-
EA's hit
őstag
Békés (itt ez a legfontosabb
) karácsonyt mindenkinek!
-
EA's hit
őstag
Garantálom nektek, hogy ezekenek a lapoknak a 80%-át biztosan icon upgrade-ből nyitotta. Ahol van luck, ott van luck, és az 10 icon upból 8-ban ilyeneket nyit.
-
EA's hit
őstag
Azért valakinek nem kell a szomszédba mennie packluckért. Full first owned wl-ellenfél:
Jó látni, hogy ilyen fair a játékban a szerencse eloszlása
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4516 üzenetére
Lesz mini release es team2 is.
Cordoba milyen iden, hasznalta valaki? O jott az egyik hero pickbol, orulok neki, Blanc amugy is kezdett megfaradni, remelem hasonlo jo lesz, mint az elmult evekben. A Cordoba-Lucio paros eleg jonak tunik
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4424 üzenetére
De az evozos jatekossal lotted a golokat? Es o be van allitva aktiv evonak?
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4420 üzenetére
Nem hat, sot. Gullit oke, de bazi draga lesz (vagy valami nagyon csun an lehuzott lapot kap), Del Piero meg erdekes lehet, de a tobbi kuka.
-
EA's hit
őstag
Így néz ki most a csapat. A Neymar-Son kérdésen továbbra is agyalok, illetve elkezdtem Zidanet, aki Szobo helyére megy majd (bár addig is próbálom valahonnan megszerezni if Szobot az evozáshoz, de képtelenség...). Egy Bremer upgrade kellene még, meg esetleg egy Lahmnál is bikább cdm. Illetve Haalanddal sem vagyok teljesen kibékülve
Ingame 4231, bár gondolkozok a 442-n is, ott akkor Szobo kimaradna, és a Haaland-Son-Smith hármasból lenne 2 a csatár. Mostanában nem nagyon jön ellenem senki 442-ben, mennyire ütős még?
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4329 üzenetére
Ultimate teamen belül sb-ben eddig 6 perc volt egy félidő, az idén már 4, viszont az fixen 4. Tehát állítani továbbra sem tudod ennél hosszabbra vagy rövidebbre. Más játékmódokban (pl. karrier) meg eddig is állítható volt, most is az.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #4325 üzenetére
Hát ebből a négyesből azért mindegyiknél bőven jobb Daglish is, Eusebio is. Hogy melyikük éri meg jobban, azt nem tudom, Dalglishnak jobbak valóban a ps-ek, viszont minden értéke gyengébb, mint Eunak. Btw ha ki tudod rakni két 87-es team kivételével az egészet, akkor ha azokat beváltod, úgyis nyitsz belőlük annyi foddert, amiből befejezed a maradék 2 teamet, vagy legalábbis egy rakás gold lapot, amit megforgatsz majd upgradekben/pickekben, és meg is vannak a fodderek. Pl. napi 5 db 82+ pick rakható most egy sima gold rare teamért. Ha a ~10 teamet beváltod Dalglishba, lesz belőle vagy 100 gold rare lapod, de lehet hogy 200 is. Abból már 3-4 napig ingyen kirakod a 82+ pickeket, tehát 15-20 db 82+ lapot kiszedsz belőle, abban már biztosan lesz nagyon minimum 5-10 wo is, és máris kész a 2 87-es team. De közben még jön rivals reward, adnak foddereket az objective-ek is (pl. a daily calendaros), szóval két 87-es teamet egy hét alatt csak az nem tud kirakni, aki be sem lép a játékba
-
EA's hit
őstag
Esett egy gold Neymar. Szerintetek ki lehet jobb bal cam-nak 4231-ben, Neymar vagy if Son?
-
EA's hit
őstag
Már az elmúlt 3 wl is gusztustalan volt, de ez most mindennek az alja. 6/1-ben állok, az utolsó 4 meccset mindet simán kellett volna nyernem, ehelyett mindet elvesztettem. Ilyen brutális pressinget/kapcsolati különbséget én még az életben nem láttam. Hiába vezetek 3x is egy meccsen, a meccs 80%-a azzal telik, hogy a saját 16-osomról nem tudok kijönni, mert Ribéry (!) egymaga le tudja presszionálni a teljes védelmemet, szóval addig adogatom a labdát, amíg egyszer csak megszerzi, és természetesen 3x is kiegyenlít, majd a hosszabbításban megnyeri. Kibaszott szánalmas az egész.
-
EA's hit
őstag
Vegre megszant a jatek, az elso ikon up Suker, de gyorsan beleraktam a masodikba, abbol meg Garrincha erkezett
1,5 eve messze a legjobb ikon nyitasom.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4255 üzenetére
Ne szorakozz mar, azonnal huzd ki. Nekem is megvan a 85-os evo Szobo, de egy hete probalok vadaszni egy if lapot belole, hogy fel tudjam huzni azt. Plusz kiraktam vagy 30 if picket csak azert, hogy beadja Szobot, de semmi. Barmennyit fizetnek erte, de eselytelen, plusz pickbol sem adja be. Ha neked beadta, halalkodj, es huzd ki kurvagyorsan.
-
EA's hit
őstag
16. idei icon sbc, 3. Gattuso
Ez most epp a centurion lapja, hat maris durran a pezsgo...
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #4105 üzenetére
1: Alapvetően lehet értelme, bár te tudod, hogy egy bizonytalan "talán lehet még majd fejleszteni" téma mennyire éri meg neked azt az x meccset. Én azért sok ilyen lapot evoztam már fel, Kerkez, Iling Jr., Nego, Gatti, Chiellini pl. mind csak azért vannak felevozva, mert várom, hátha egyszer használható lapra pusholhatom majd fel őket.
2: Soha az életben nem jutna eszembe kábel nélkül játszani ezt a játékot. Kötelező a kábel, anélkül tényleg használhatatlan ez a foshalmaz.
-
EA's hit
őstag
Ide egy centurion Rooney jott az ikonbol. Papiron egesz jo nyitas lenne, de a base lapja nagy csalodas volt par hete, meg eleg telitett is most a tamadosor, szoval nem tudom
-
EA's hit
őstag
Tegnap esti ikon up: Trezeguet. Ma esti ikon up: Gattuso. Elkényeztet a játék
-
EA's hit
őstag
válasz
Gaborz1 #4044 üzenetére
És tényleg, Pepe nálam is Lima Ferreira lett
Biztos ez is valami tudatos dolog, véletlenül sem elbaszták...
Ja, elvileg a tegnap bekerült 83+ if pickeknél valahol a leírásban tévesen 82+ szerepelt, ezért sanszosan arra is kapni fogunk kompenzációt. Én asszem 2-t raktam este, jöhet is a két új pick, az egyikben Mbappé legyen, a másikban Szobo
-
EA's hit
őstag
Azt figyelem, hogy te mindegyik promoból nyitsz legalább 1-2 lapot már aznap, amikor kijön a promo. Lassan kiderül, hogy te a tiéd az egyik leghúzottabb acc itt a fórumon
thebigK: nekem megvan az ingyenes 83-as Danjuma evo, gondoltam is rá, hogy őt fejlesztem tovább, de milliószor inkább az if Szobo, még ha fizetni is kell érte. Danjuma padra sem extra már (még az a 87-es sem amit linkeltél), Szobo meg kezdőbe is bika.
-
EA's hit
őstag
Hát, nyilván találkoztam olyannal is, akinek nagyon bevált, szóval csak miattam ne szard össze magad, hátha. De sajnos a saját tapasztalatom nem ez, én személy szerint az ellenségemnek sem ajánlanám. De mondom, ettől még lehet hogy nálad fasza lesz, igazából címtől függ. Bár Fifát szerintem még a világ legerősebb netével sem érdemes kábel nélkül játszani, nemhogy Otthonnetről.
#3992gjoe: de naponta 2 meccs 7 napon keresztül
#4000Aguinaga: if Szobo beférne?
Konkrétan 70k-ért (max ár) sincs a piacon jelenleg, mert ő a legjobb ebbe az evo-ba. nekem megvan a 85-ös evo lapja, de gondolkodás nélkül fizetném ki a 70k-t érte, ha felkerülne a piacra, hogy evozhassam. Azonnal add el a radio lapját, és evozd fel ezt.
-
EA's hit
őstag
Mondjuk akik még most sem kaptátok meg az xp-t és/vagy a packot, nem értem, miért nem írtok az EA-nek chaten, pont ezek azok a ritka helyzetek, amiket mindig azonnal meg tudnak oldani a kis indiai rabszolgáik. Az ilyen hiányzó packokat 5 perc chateléssel mindig simán megoldottam, ott helyben megadták őket.
-
EA's hit
őstag
Jött este egy Stoichkov az ikon upból, ő milyen idén? 4231-ben szélső CAM-nak jó lehet Szentmaxi helyére?
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #3877 üzenetére
Hát, én azért fogadni mernék rá, hogy ha csak itt a fórumon mindannyiunkkal játszanál egy meccset, a 70-80%-unkat biztosan elvernéd, kezdve velem. Számomra az átlagos játékos az a szint, ahol én vagyok, aki 14-ig elszámolni sem tud egy wl alatt, nemhogy annyit nyerni akár egyszer is
Nekem egyszer lett meg idén a 11 win, de az utolsó 2 héten a 9-ért is vért kellett hugyoznom. Pedig én tolom komolyan, és mégis elégedett vagyok a 9 winnel, és nagyon örülök, ha összejön a 11. Te meg ha komolyan vennéd, nyilván ennél jóval jobb számokat is tudnál hhozni.
Persze a packokat meg hagyjuk is, ha létezik valami, ami magánál a játéknál is szarabb, az egyrészt a community, másrészt a packweight
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #3876 üzenetére
Ja persze, csak hát ugye azt évek óta tudjuk, hogy mennyire szar a játék, a szerverekkel, kapcsolattal, stb. mindig gond volt, de legalább nem volt ennyi féle túlhozott, kezelhetetlen szarság a játékmenetben, mint idén. Most meg az eddigi hatalmas foshalmazra rápakoltak még 2-3 ilyet, amitől még szarabb lett. Az eddigi fost ismertük, úgy-ahogy tudtuk már kezelni, de ezeket az újdonságokat nem, vagy csak kis mértékben. Nyilván ha ezeket totál nerfelik, attól nem lesz jó a játék, sőt. De legalább egy fokkal mégis játszhatóbb, élvezhetőbb lenne tőle a dolog.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #3857 üzenetére
Csak épp te a jobb játékosok közé tartozol, bőven átlag fölött vagy. Te le tudod védekezni őket, oké. A fő baj ezekkel a szarráhúzott dolgokkal, hogy magabiztosan levédekezni csak egy tálagnál jobb játékos tudja őket, használni viszont bármilyen félszemű, törött kezű balfasz. Tehát a 14 éves Józsika a totál átlag tudásával ráfekszik 90 percen át az RB-re, és vígan elvan vele, mert a szintén átlagos tudású ellenfele nem tudja levédekezni. Egy átlagnál jobb játékos levédekezi? Persze, de Józsika nem ellenük játszik, ha olyan ellenfelet kap, 10 perc alatt kilép.
Mondjuk én csak ma délelőtt 3 olyan finesse gólt kaptam, ahol tökéletesen eléálltam a védőmmel, tökéletes ütemben nyomtam a szerelést, de valahogy csak átfolyt a lábán a labda, el tudta lőni a finesset, a kapusom meg nem oldalra, hanem hátrafelé vetődött visszahúzott kézzel, így persze hogy gól lett. Őszintén érdekelne, hogy tudja az ilyeneket BÁRKI kivédekezni, főleg hogy a kapust totál nem te irányítod.
Abban persze igazad van, hogy igazságtalan dolog menet közben ennyit variálni a játékon, és így kicseszni azokkal, akik az eddigi metára alakították ki a csapatukat, de mivel a játékosbázis 80%-a számára egyszerűen élvezhetetlen a játék a finesse, controlled sprint és hasonló fosok miatt, kénytelenek változtatni rajta. Nem az a legnagyobb baj, hogy menet közben nerfelik ezeket, hanem hogy a játékot alapból úgy adták ki, hogy tele volt ilyen hibákkal, glitch-ekkel, bugokkal és hasonlókkal.
-
EA's hit
őstag
Ti tudtok meccset inditani? En 20 perce probalkozok, ramegyek az inditasra, megtalalja az ellenfelet, majd az initializing utan kiirja, hogy megszakadt a kapcsolat. Mindenfele csapattal, mindenfele jatekmodban.
-
EA's hit
őstag
A baj inkább az, hogy nekem ez a buzi finesse-ezés idén nem megy
Korábbi években szerettem, amíg nem volt ilyen meta, de idén egyszerűen nem tudok ráérezni. Oké, Salah-t és Sont nem használtam, de pl. Grizit igen, meg voltak más finesse+ embereim is. Ellövöm velük ugyanúgy 20-25-ről, ugyanonnan ahonnan az ellenfeleim, de nálam 10/9 esetben kirúgja a stadionból. Ellenem meg 5-ből 4 ostoba bolond csak ezt játssza, és hiába tudom, hiába készülök rá, nem lehet levédekezni. Totál nem értem. A trivela sokkal jobban megy, pedig az elvileg messze nem akkora meta, mint a finesse, vagy mint amilyen tavaly volt. De pl. Pirlo 25-ről trivelával biztos hogy sokkal több gólt rúgott már, mint ahány finesset összesen lőttem idén, pedig nincs is trivela playstyle-ja.
-
EA's hit
őstag
Én pontosan erre használom. Ha valamelyikben jön valami kihagyhatatlanul jónak tűnő lap ingyen vagy nagyon olcsón, azt kihúzom, azon kívül pedig Juvésokat és magyar játékosokat húzok fel. Szobo, Kerkez, Gatti, Chiellini, Fagioli, Iling Jr. már megvannak, igaz ezekből csak Szobo kezdő, de pl. a most leakelt kategóriába az evozott Fagiolim pont belefér, szóval ha nem lesz drága, őt húzom majd tovább. Szóval egy ilyen Juve-magyar hibrid csapatot csinálok evoval az amúgy nem használható lapokból, erre jó, de másra nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest