Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
ps_feri
üzenetére
Az STB-k azért nem mentenek olyan sokféle formátumba, eddig nagyjából mindegyik menthető, vágható, szerkeszthető volt PC-n.
Az olcsó cél PC sokkal több szívást hoz mindenképpen, de bennem is bújkált a kisördög, hogy elinduljak a HTPC irányába.
A formátum csak egy dolog. Mondjuk úgy a "konténer". Az ebben lévő adatfolyam video esetében h264-es, a hang AAC vagy MP3, ha megteheted, akkor ezt nem konvertálod át, mert így nem lesz minőségromlás. Tehát ha konverzió nélkül meg akarod úszni, akkor kodek kérdés nem lehet, mert bármi módon is veszel fel, ugyanarra a kodekre lesz szükséged.
Ha tudsz felvenni jól a stb-ról, akkor megpróbálok segíteni. A PC-s megoldásban én nem vagyok otthon, a többiek biztosan segítenek abban is. -
azbest
félisten
válasz
ps_feri
üzenetére
Tetszőleges usb-s dvb-t vevő (10 dollár alatt kínából), hozzá tetszőleges smartcard olvasó (8-15 dollár) és megfelelő szoftver a gépen - például a homesys.
Bár felvételt nem próbáltam vele, de pár napig próbaképp használtam tv nézésre. Az ősszel lesz nálam megint kártya, addig legfeljebb kódolatlan adásokkal tudok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann