Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Benne van a táblázatban, amire hivatkoztam [link], hogy milyen operációs rendszerekre érhetők el az egyes szerkesztők. A Kino Linux/BSD-re, a LiVES Mac/Linux/BSD-re. Viszonylag kis programok, nem generál nagy adatforgalmat a letöltésük. Ahogy írtam mencoder-rel (ez az MPlayer része, ami szintén Linux-ra elérhető) egyszerűen át lehet konvertálni a .ts állományt (igazából a két fenti szerkesztő is ezt csinálja első lépésként), és ezután már Avidemux-szal is lehet szerkeszteni (közvetlenül a .ts-t is kezeli az Avidemux, de nincs hang a két kereskedelmi adónál). Nem is ajánlottam ezeket elsőre, csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy én mit probáltam már.
A kereső Windows-ra is ajánl fel ilyen konvertereket ("convert H.264 to ***"), ezeket én nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- PlayStation 5
- PayPal
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann