Hirdetés
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Érdekes, hogy a kísérletezést emlegeted. Visszavittem a "kiváló RF paraméterekkel rendelkező, kategóriájában a legkisebb zajú erősítővel rendelkező, GSM szűrőt is tartalmazó" erősítős DVB-T antennát - amivel egyetlen adót sem sikerült találni - az üzletbe. Az eladó rendes volt, visszavette, de megjegyezte, hogy nálam fölösleges a szobaantennával kísérletezni, mindenképpen tetőantenna kell, bár említettem neki, hogy sima teleszkóp antennával ment a DVB-T, csak akadozott. Szóval egy internetes leírás alapján egy ötméteres RF kábel végének a közepébe bedugtam egy kihajlított gemkapcsot, a másik végébe két db 100mm x 10mm fémlapot (régi számítógép PCI takarója volt, csak letörni lehetett) szorítottam, úgy, hogy a gemkapocs volt középen, a két fémlap rá keresztben, kicsit átlapolva, hogy meglegyen a 0.95-tel korrigált fél hullámhossz - vagyis kb 18cm - a 800MHz-hez. Mindezt műanyag kötözővel és egy befőttesgumival igazán robosztussá tettem, majd a két szekrényajtót kinyitva kis ügyeskedéssel, a szekrényajtó tetejére raktam, úgy hogy a lemezek vízszintesen álljanak, merőlegesen az adó irányára, úgy nagyjából rálátva az adóra. És, és, és ... a Pinnacle 310i-vel sikerült vagy 10 adót találni, ebből a Duna HD-n, Autonómián, M1, M2-n kép is van, de szakadozva, sőt a TV2 is néha bejön. Az Autonómián a hang szinte folyamatos már vagy húsz perce, néha csicsereg. Ezek után lehet, hogy az adó irányába belőtt kábelvég is elég lett volna? Mindenesetre, ha valaki tudna segíteni az antennaépítésben vagy méginkább az itt a fórumban is már emlegetett Technika TT-701 UHF szobaantennát lát valamelyik gazdaságosban és szólna (most épp az egyikben nem volt) nagyon megköszönném. Természetesen valószínű, hogy kifogtam egy hibás DVB-T antennát vagy esetleg valamit rosszul kötöttem be, és ezért nem ment a "profi" antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest