Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
wassermann
üzenetére
Érdekes ,hogy még kiterjesztése sincs...
Nekem viszi MPC-HC-val. [link] -
Róth
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
"DVB-S-en már jön"
Azt elhiszem, de én a DVB-T-ről énekelek.

-
Róth
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Már te is kezded?

-
denes242
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
ahhoz, hogy rogzitsd a streamet nem kell VLC.
Az a lejatszashoz (dekodolashoz) kell.
Ugyanis a tuner kartyabol (legalabbis linux alatt) egy mpeg stream jon ki, amit egy devicebol kiolvashatsz, lementhetsz, vagy filmlejatszoval lejatszhatsz.
Ebbol amugy az is latszik, hogy az mpeg4 tamogatasnak nincs koze a kartyahoz (legalabbis linux alatt), minden dvb-t/s/c kartyaval megy az mpeg4 a megfelelo lejatszo programmal (pl. mplayer).lasd meg [link]
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
Sokat nem nézelődtem(tudod, Leadtek-nél ilyen gond nincs
), de akad néhány.
DVBviewer+codec, vagy+ VLC Media Player, AltDVB, ProgDVB(Pro-Elecard), HTPC-seknek: új TotalMedia, új Cyberlink Power cinema, de voltak próbálkozások KMPlayer-rel is. Esetleg Blaze HDTV. -
bzoley
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
Nem ártott volna odaírnod a kiemelt rész után, hogy a régi tunereket nem feltétlenül kell kidobni, csak keresni kell hozzá olyan szoftvert, amivel működik.
-
atesss
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
Ok persze megtaláltam rögtön, de azért köszi.
"videókártyát izzasztja meg" Ez mit jelent a gyakorlatban?
Intel GMA 950 mit szólna hozzá?
Akkor ezek szerint ki kell csomagolni? Tehát akkor vagy HD gyorsításos VGA kell hozzá, vagy Proci?
Nekem a P4 2,4Ghz-es gépben egy HD2600XT van, alapból már azon keresztül játszom le a filmeket, mert anélkül semmit se tudnék. Sajnos így se megy minden, de lehet (megint) újra kéne rakni a windows-t, mert valami codec-et felraktam és az bekavar. -
PuMbA
titán
válasz
wassermann
üzenetére
Videókártyának nem sok köze van hozzá,inkább a proci.
720p-s HD filmek mennek a notimon ,pedig a videókártya semmire se való. Még a GTA San Andreast se képes vinni 640x480ban lowon... -
bigdigit
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
jó persze még nem maradok le.de egy ilyen eszközzel még felléphetnek anomáliák szerintem.
főleg ha megakarok győződni,hogy kezeli le az lcd tv-m az 1080i jelet.
lehet egy ilyen eszközzel nem lesz tökéletes kép...ugye lesz egy pc-lcd kapcsolat is.lehet csak a monitoron hozza az elvárásokat ecetera ecetera.....
persze ha létezne olyan,hogy először kipróbálom csak és ha nem jó vissza viszem akkor más lenne a helyzet.
a másik dolog ami eltántorít az időállósága.a földi multiplexek is hamarosan fizetősek lesznek.legalábbis a java.marad talán 1-2 ugynevezett állami csatorna ingyenes(ha marad)és kész. -
atesss
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
Ez a topic se rossz ötlet, csak tényleg kicsit korábban jobb lett volna...
A gépen keresztül HDTV "varázslása" is egy alternatív ötlet, de kicsit azért körülményes.
De legalább olcsó...
Ha az MPEG4-es 1080i adást akarod nézni, akkor a gép procijának tudnia kell alapból lejátszania is az ilyen videót (adást)?
Ugyanez, ha felveszel, elvileg itt nem kódol semmit a proci, mert alapból digitális már,nem?Mod: akkor viszont ha tudsz, keress még 1-2 modellt, akár drágábbakat is.
Meg tudnál egy konkrét vásárlási, pl. árgép linket adni?Mod2: Ez tényleg olcsó, és még pofásan is néz ki !
De honnan tudod hogy tényleg tudja az MPEG4-et?
1080p-t támogat?
Állítólag az MPEG-4-hez olyan szoftver is kell...
Akkor viszont a gyengébb gépen 1080i nézése már alapból kilőve? Ha szoftveres?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de akad néhány.