-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztaff
csendes tag
Vezetékes LAN van:
NAS -> ASUS RT-AC88U router -> ASUS GX-U1081 switch -> Dune Real Vision 4K
Ugye a Shield-en futó Plex-el semmi gond nem volt, de a Dune-n az NFS-t nem tudtam belőni, az SMB meg egyből ment rajta, így azt választottam.
Azért gondolom, hogy nem a hálózat, mert a Plex a Shieldről faszán ment és a Dune sem szaggat minden filmnél, csak egyes filmeknél. De mivel azok Plexen (Shield-del) mentek, nem gondolom, hogy szar az mkv sem, ezért gyanakszom a Dune-re vagy valami beállításra azon belül. -
Sztaff
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két hete vettem egy Dune Vision 4K-t és nagyon csalódott vagyok, nem találok megoldást a problémámra, ami nagyon triviális: NAS-ról lejátszott filmek szaggatnak.
Egy nVidia Shield Pro (2019)-et használtam eddig Plex-el, ami hibátlanul működött, de egy 2.35:1-es vásznonra vetítek újonnan és a Plex nem tudja annyira felpakolni a feliratot, hogy még a vászonra vetüljön, ezért más javaslatára vettem ez a Dune lejátszót.
Fasza, mert tényleg jól el tudom vele helyezni a feliratot, úgy, hogy ne lógjon le a vászonról, de alejátszással baj van.
Egy QNAP TVS-672XT NAS-om van, a Plex pöccre tolt minden 4K/Atmos tartalmat eredeti minőségben róla, szóval a hálózat azt gondolom rendben van.
Most a Dune-n SMB-n keresztül próbálom lejátszani a filmeket, de vannak mkv-k, amik meg-megakadnak, a Shield meg simán vitte. Elvileg legújabb frissítések rajta vannak.
Van esetleg ötlete valakinek, hogy mit lehetne megpróbálnom még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest