-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Ablakos #9492 üzenetére
Én a video kimeneti beállításoknál keresném a probléma megoldását.
De elég kevés infót adtál meg, kellenének hogy mi a megjelenítő, milyen video kimeneti beállításokat használsz. Másik megjelenítővel csinálja-e.
A leírásod alapján én akkor tapasztaltam ilyet régebbi Dune lejátszón, amikor a kis monitor csak RGB jel fogadására volt képes, a lejátszó pedig YCbCr-t adott ki. A régi készülékeken nem volt csak egy fix kimenet állítás, így mindig ezt lehetett tapasztalni. A te készülékednél már lehet, hogy más a menü megjelenítésekor a video kimenet, mint film lejátszáskor. Ezért én ott keresném a megoldást, illetve másik megjelenítőn is megnézném. -
limpi
aktív tag
válasz
Ablakos #8920 üzenetére
Hát, én a helyedben feltenném a Google Play Store-t, majd azzal a legfrissebb Youtube app-ot! Ezt pont próbáltam ezen az eszközön és nekem teljesen jól ment.
Egyébként miért próbálsz több belső tárhelyet felszabadítani? Az app-ok számára bőven elég a hely, filmek meg úgysem férnek el a belső tárhelyen. És remélem torrent-eket sem a belső tárhelyre akarsz letölteni (nyilván lehetséges, de sok értelme nincs). -
limpi
aktív tag
válasz
Ablakos #8914 üzenetére
Nem, ha már van torrent kliens rajta, akkor onnantól szerintem mindegy, hogy SATA vagy USB 3.0 porton csatlakoztatsz HDD-t.
(SSD esetén viszont fogalmam sincs, hogy az Android mikor ad ki TRIM parancsot, SATA esetén erre jobb esély van, mert a TRIM parancsot elve nem mindegyik USB-s rack támogatja. Ami biztosan tudja, az pl. az USAP-os Axagon EE25-XA6.)Milyen torrent kilienst akarsz vele használni?
(Egyáltalán van még beépített torrent kliense? A régi Dune-omon volt ilyen, de sosem használtam. Nyilván vicc kategória lett volna azon a hardveren...)
-
vilga
tag
válasz
Ablakos #8914 üzenetére
"Dune HD Real Vision 4K -nak nincs belső meghajtója." de lehet ezt a fapadost
android alatt telepíteni: Transmission BTC -
PishT
tag
válasz
Ablakos #8609 üzenetére
NASomon csak 2.0 és 3.0 van engedve, és eléri a Dune HD Real Vision 4K
-
IP1954
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest