- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Ugye nekem a soundbar 4 felfelé sugárzó,. szögben döntött hangszórót tartalmaz. Ami a plafonról hivatott visszapattintani a hangot. Nyilván nem tudja felvenni a versenyt egy valóban plafonra helyezett hangszóró szettel, de meglepően jól beazonosítható így is a fentről jövő hang.
Viszont ahogy előttem is mondta kolléga, ahhoz jó atmos tartalom is kell. Mert oké, hogy a demókban hallom, ahogy fentről esik az eső és kopog a tetőn, vagy a madár a fejem felett száll, a filmekben sok esetben nem nagyon foglalkoznak a felső hangokkal, hiába atmos. Vagy eleve olyan a film, hogy nem is nagyon van olyan jelenet, ami a fenti hangszórókra koncentrált.
Legjobb élményt eddig a Warfare volt. Maga a film középszerű szerintem, de ott nagyon figyeltek a hangokra. Ha egy tetőről lőtték a csapatot, nagyon jól adta a magasságból érkező És fent becsapódó lövedékeket, meg úgy az egész nagyon nagyon rendben volt.
-
-
Tiger.
nagyúr
Ember nem azzal volt a bajom, hanem csak pcn tudtam csak rendezni, telefonon semmire sem reagált.
Inkább ti buktatok meg mert azt hittetek ennyire hülye vagyok.
Ezt már megoldottam.
Viszont ezt nem értem, le töltöttem a netflixet de nem tudok be jelentkezni mert nem reagál a távirányító itt most semmire sem. -
-
blakey
titán
Gondolom Homatics-ra gondolsz. Miért várod ennyire? Van valami, ami hiányzik? Android- TV-vel használod? Én kaptam mindkettőre, egyikre olyat is, amit nem szerettem volna (ATV 14), végül is használható, de nem váltja meg a világot. Viszont, ha végre kiadnak egy olyat, ami már tényleg jó, akkor érdemes lesz frissíteni. Feltéve, hogy nem fogod használni a CoreELEC-et és nincs szükséged a P7 FEL rétegre.
-
igorguzmov
tag
-
blakey
titán
Azért nem merik kiadni, mert van 1-2 hiba, viszont ez nem feltétlenül béta, mivel a Google úgymond "teljesen" aláírta, tehet teljes jogú fw. Azt nem mondom, hogy a legjobb FW, de ennek tudatában kértem a Dune-re, mert az eddigiekhez képest még mindig jobb és stabil, nálam mind a 4 Homaticson jó a 7954-es FW.
-
péjé
őstag
szia,
én CE-vel használom az R 4K plust, amit írsz megy minden, főleg NAS-ról filmezek.
Van már ATV12 rá, van hangprobléma de júliusban jön az új verzió, lehet nem is kell majd a CE. Dune app alól még nem tudok bdiso-t teljes menüvel indítani csak light-ban de ez annyira nem zavaró.
Nekem + pont hogy lehet rá dvb-c tunert tenni így projektoron tudok tévézni erről a boxról így nem kell külön doboz.
Majd írnak mások is, nekem teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest