-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
droetker #6609 üzenetére
Igen! Akár a NAS-t vagy Pc megosztásait tudod betallózni és igen, nem kell usb tárhelyet rácsatlakoztatni.
Samba szerver azt jelenti, hogy rácsatlakoztatott HDD-t, pendrivot a dune készüéken a windows hálózati helyeknél láthatóvá lehet tenni és másolhatsz,.törölhetsz stb. -
vilga
tag
válasz
droetker #6602 üzenetére
Nekem 101-esem van /szinte ugyananaz/ és egy pc-n lévő mappát osztok meg NFS szerverként, /még ezt a "lejárt az előfizetés"-t , nem láttam/ és tökéletes.
szerintem a dune-n nincs NFS szerver mód csak szamba, és a pc-n "windows hálózat" alatt látom a rádugott HDD-t
A dunén a kliens beállítás így néz ki:
Nem biztos hogy segít, de hátha.
egyébként érdekesség hogy ugyanezt a megosztást A CE alatt futó kodi nem látja csak a pc IP-ig jut el -
junior19
senior tag
válasz
droetker #6602 üzenetére
Rakj vissza egy korábbi szoftvert, én ha jól emlékszem 1507-es használok, s működik az nfs kliens.
A fizetős szerintem csak nfs szerverre vonatkozott, kliens- re nem. Nem tudom miért kér nálad előfizetést.
Ha nem használod a jukebox funkciót, rakd vissza a korábbi szoftvert, s az összefoglalóban írtak szerint mennie kell, én is nfs megosztást használok. -
Csabroncka
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest