- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
MrTwister #10251 üzenetére
…a komplett lejátszó kapott egy új revizíót?
- igen.A fenébe, csak én jártam így vele? Mindenki másnak rev b?
- 1,5 éve a Homatics-ból (Dune is) rev.d kerül forgalomba, esetleg valahol még találni rev.b-t, egyik ismeretetőjegye lehet, hogy van rajta analóg AV kimenet.Amúgy milyen hátránya van a rev b-nek a rev d-hez képest?
- Amlogic topikban és a CoreELEC fórumon leírtam. A rev.b a 4.9.xxx kernel teljes támogatottságát élvezi, azaz hardveres gyorsítással minden hibátlanul működik. A rev.d hardveres gyorsítás mellett nem képes az "interlaced" és VC-1 anyagok lejátszására, lefagy, szétesik, de még olyan is előfordul, hogy újraindul a rendszer vagy a lejátszó, szoftveres gyorsítással némileg orvosolható, de úgy is hibás. A többi anyaggal, így a HDR-rel sincs különösebb probléma. Sajnos ez így csak részben jó, de aki nem használja ezeket a formátumokat, annak nem biztos, hogy ez probléma. Dune esetében a Premier 4K Pro rev.b, nekem meg pont azt cseszték el az Android TV 14 frissítéssel, így már az ezüst Homaticsom maradt rev.b és CE21-NG teljes támogatottsággal, a többi sajnos mind rev.d. -
MrTwister
őstag
válasz
MrTwister #10251 üzenetére
...bocs...megtaláltam
Rendszerinfó/Hardvernél ezt írja : Amlogic S905X4 rev d
A fenébe, csak én jártam így vele? Mindenki másnak rev b?
Amúgy milyen hátránya van a rev b-nek a rev d-hez képest? Van erről valahol infó a neten, kerestem de nem igazán találtam. Esetleg ha leírnád a lényeget kedves blakey azt megköszönném! -
blakey
titán
válasz
MrTwister #9817 üzenetére
Tökéletesen mindegy, hogy melyik verzió. Az elsőként megjelent Dune Homaticson volt 3,5-es audió csatlakozó és a távirányító kisebb (B21) volt. A második kiadásnál megszűnt a 3,5-es csatlakozó és nagyobb távot (B25) adnak hozzá, mindkét eszközön használható a másik táv, lehet venni hozzá kiegészítő távot is.
-
wolfman
veterán
válasz
MrTwister #9369 üzenetére
Úgy tudom, hogy számítástechnikai eszközök mát több mint tizen éve tudják kezelni a cross és patch kábeleket is. Elsőre a laptopok voltak erre képesek, majd a routerek, mára az alaplapok is letapogatják először, hogy mi a stájsz és ha kell szoftveresen forgatják. Én így tudom, csak mert már hosszú idő óta nem volt semmi kábellel gondom gépeknél, legyen az ilyen vagy olyan. A Dune lejátszóra nem tudok mit mondani, de ha az alaplap megfordigatja magának ügyesen, akkor csak kell azzal menjen.
AMÚGYMEG
Természetesen cross kábellel van összekötve, de nekem a szoftveres beállítások érdekelnének, ezekhez nem értek.#9371 blakey: Úgy fog működni a gépem és a Dune is, hogy amúgy mind a kettő csatlakozik WiFin az ASUS routeremen keresztül internetre, csak UTP-vel közben egymáshoz is?
-
Beni2360
félisten
válasz
MrTwister #9369 üzenetére
Ja nálam 5 m sima kábel végére toldóval kötöttem össze. Most már vén fejemmel legalább tudom mire jó a Patch kábel.
vagy félre értettem. De a patch a keresztbe kötött. Na ez már keresztbe kasul van a fejemben .
Na a kereső a segítségemre lett. A 7. Hsz pontosan leírja. -
djnice
veterán
válasz
MrTwister #8965 üzenetére
Lesz új box hamarosan ami minden eddiginél jobb lesz:
https://www.dune-hd.com/products/homatics-box-r-4k-plus -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest