- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
pisti31 #10665 üzenetére
Csak egy kérdés, biztosan nem rendelkezik 180⁰ elforgató funkcióval a projektorod? Azok a projektorok melyek a mennyezeti rögzítést támogatják, automatikusan forgatják tudtommal a képet. Ez a funkció általában a projektor "Projection Mode" vagy hasonló beállításaiban érhető el, ahol kiválasztható a mennyezeti üzemmód.
-
blakey
titán
válasz
pisti31 #10665 üzenetére
Még egy kérdés, vajon a Dune-ra felrakott CE is megfordul, ha a screen rotation 180?
- teljesen másik OS. Szerintem nem tudja.#10664 pch
Atmosnak is mennie kéne, de tudtommal az áruházból telepített nem tudja, viszont a Fire TV-ről lementett igen. Ez is egy példa, hogy Android TV-n a streaming sz@rul "optimalizált". -
Swenk
aktív tag
válasz
pisti31 #10658 üzenetére
Szívesen. Nekem van mind a két box. A Dune, szerintem letisztultabb, gyorsabb valamivel a menüje, szerintem nagyon gyors, nekem még nem fagyott le. A kép beállításokban több lehetőség van, mint a Homaticsnál, talán szebb a képe a Dune-nak, kicsit telítettebbekek a színei. Én a Dune-t használom, a Homa pihen a dobozában, kettő ilyen hasonló boxra nincs szükségem már. Ha A FEL 7 nem kell, tökéltes mindkettő.Ja, és a Dune-ra is rá lehet tennia CE-t. Ha kellenek a streaming szolgáltatók, akkor meg a Homa nyert. Én a 65C805 tv-m belső streaming applikációit használom, elégedetten. Ha a Homa-nál döntesz, keress meg, ha gondolod.
-
mikrofon
veterán
válasz
pisti31 #10654 üzenetére
Nem azért nagyobb a sebesség mert a plafon közelében meleg van. Olyan nagy hőmérséklet különbség normál esetben nem lehet.
Ennek a ventilátor fordulatszám növelésének az lehet.az oka, hogy alapvetően a természetes hőáramlásra segít rá a ventilátor. Amikor te fejjel lefelé helyezed el akkor a természetes hőáramlással szemben kell dolgoznia a ventilátornak és olyan alkatrészek is kapnak hőterhelést amik normál helyzetben nem, mert fordított helyzetben a hőáramlással útjába kerülnek. Ez plusz 20-30 fokot is jelenthet. Így növelni kell a légáramlatot. Ipari gépeknél ez már régóta bevett szokás. Meglepő hogy projektoron is alkalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest