- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Poplacsek #5648 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam, de sajnos ez sem oldotta meg. (Mondjuk a 6. pontot nem értem, mert ha nem a Befejezésre, hanem a Mégse gombra nyomok, akkor az természetesen olyan, mintha semmit sem csináltam volna, tehát nem jön elő az "újraindítás most vagy később" ablak sem.)
-
lcee79
addikt
válasz
Poplacsek #5526 üzenetére
Kipróbáltam
ezt még nem ismertem eddig
de sajnos nem segített
A dunen nyomtam flash törlést, meg factory reset-et is
újra beállítottam mindent, amit észrevettem, hogy be kell
felvettem újra a filmek mappát, és nem jó még mindig
most mindjárt még megnézem, hogy nem állítódott-e windowsban vissza valami...Ja egy olyan beállítást találtam a Dune-ben, hogy gyors smb elérés, ami alapból ki van kapcsolva, és írja, hogyha bekapcsolnám, akkor kiírja, hogy probléma lehet...
De mintha ez bekapcsolva lett volna eddig, ez mit takarhat pontosan? -
Downsampling
senior tag
válasz
Poplacsek #3934 üzenetére
...oké, bevallom, saját tévém utoljára akkor volt, amikor még a "lapostévék" éppen hogy csak kezdtek megjelenni, pontosabban még egy jó darabig, de az még katódsugár-csöves volt, igaz, már teljesen lapos képernyővel. Egy szuper 82 centis Panasonic, a maga fél mázsájával... De akkoriban még simán verte a lapostévéket. Aztán egyre kevesebbet voltam itthon, így kimaradtam a nagy tévémizériából, s mivel egyre kevesebbet néztem tévéadásokat (jelenleg nincs is ilyen szolgáltatásom), és ahogy nőttek a monitorok, azokat csereberéltem egyre feljebb (méretben is). Most már csakis filmnézésre, illetve időnként képszerkesztésre használom (kalibrált moncsi). Szóval, ha butaságot írtam, elnézést, az igazság az, hogy semmiféle fogalmam sincs a valódi "tévékről". Nekem elég egy kijelző. Amúgy az érdekes, hogy az Oppóval kipróbált tévéhez képest én az IPS monitoromat tartom jóval kontrasztosabbnak, a tévén a sötétek és a fehérek is szinte lángoltak, annyira beégtek, és ami nagyon zavart, főleg koncertfilmeknél, hogy a sötétebb területek rohadt zajosak voltak. Mint egy rosszul exponált fotó. Pedig mindegyik egy-két éves. Lehet, hogy a szemem fényérzékenysége is bekavar ebbe az egészbe Nem tudom, úgyhogy inkább visszavonom a kijelentésem!
-
Downsampling
senior tag
válasz
Poplacsek #3926 üzenetére
A hangjuk ég és föld, még külső DAC-kal is! Ez így van! Sajáttal meg végképp...
Én nem szeretem a túlzottan telített színeket. Nálam erre van belőve a Dune és a monitorom (ez nem tévé). Viszont az Oppónak tejesen más a képbeállítási menüje, mondhatjuk úgy is, profiknak való - talán ezért nem boldogulok vele. Nálam az Oppo erősebben színez, ellenben zajosabb és mintha egy ködfátyol lenne az egészen. Egy másik kijelzőn (az tévé volt, szerintem egy régebbi plazma) az Oppo jobban tetszett, de ott sem volt az igazi, persze elsősorban a gyenge tévé miatt. Ja, 105EU.#3927 dh66e: ...hát, ma újra belekezdek valami filmbe, s ha megint felbosszant, akkor valszeg megy vissza a régi nem béta...köszi!
-
Downsampling
senior tag
válasz
Poplacsek #3456 üzenetére
Nálam a Solo 4K nem játszik. Azok a funkciói nem érdekelnek, amire ebben a modellben rágyúrtak, viszont nekem fontos, hogy legyen benne optikai meghajtó és telepíthessek bele HDD-t (igaz, csak 2,5 colost, de az is teljesen oké) Szóval, nagyon szomorú lennék, ha meg kéne a Prime-tól válnom, mert amúgy imádom. Nyilván, ha olyan mértékben kezd el bosszantani, mint egy-két éve a Pioneer BDP-LX55, ami 10 perc alatt 20-szor fagyott le, akkor neki is mennie kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest