-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz
_seth_ #10732 üzenetére
Az ATV11 jó, de Homaticsokon nincs 24.000 és 60.000 fps, csak Player-led van, valamint a DMC-n kívül más nem vált fps-t. Az ATV12 jobb, ott van minden fps, működik a TV-led, van rendszerszintű fps-váltás, persze így is van olyan alkalmazás, ami nem vált, cserébe nem működik a Multi CH PCM. ATV14 már mindenben jobb, de a Dune tudtommal még nem kapta meg a legfrissebbet. Szerintem maradj ATV11-en és telepítsd pendrive-ra a CoreELEC-et.
-
mikrofon
veterán
válasz
_seth_ #10732 üzenetére
Szerintem hagyd. Sima (nem Dune) Homatics esetén ez kicsit egyszerűbb mert ha nem jó a frissítést akkor könnyebb visszamenni. Dune Homatics esetén a Support-ot kell kérni hogy frissítsenek ha nem talál magától. Ha majd valami hibát észlelsz, akkor érdemes kérni öket hogy ATV12 -re frissítsenek neked. De semmiképpen sem szabad még az ATV14-re frissíteni.
-
mikrofon
veterán
válasz
_seth_ #10728 üzenetére
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha ebben a topikban kérdezel a Homatics-szal kapcsolatban, mert van pár homatics szakértő, aki ezt nem olvassa azt meg igen.
Ha oda írsz, akkor a kérdésedet egészítsd ki azzal az infóval, hogy CE alatt vagy Android alatt próbálod-e, ill. az utóbbi esetén melyik lejátszóval és milyen FW verzióval.
Valamint az is hasznos infó lehet, hogy milyen beállításokat használsz a hangra, mert ez kb. csak egy beállítás probléma lesz. Az atmos hangot a homatics jól kezeli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest