- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
válasz
SeniorTilla #73536 üzenetére
Sajnos nem tudom. Én lennék a DJI Mini 4 pro drón minimum harmadik gazdája. Délután újra megnéztem, és oldalt is találtam egy hasonló hézagot.
Ezen hézag, meg amit te is kiszúrtál hézag alapján azt mondom, hogy valaki előttem úgy szerzett matricát, hogy fogta és matricával együtt kicserélte ezt a panelt.
Amt a dji fórum átböngészése után ki tudtam deríteni, hogy:
Ha egyszer valaki lekaparta a matricát, akkor nincs mód rá, hogy újat szerezzen (Mini 4 pro esetén)
Az összes Mini 4 pro matricával jött kiHi there. Thank you for reaching out. In accordance with the new European Drone Regulation that will come into effect on 1 January 2024, DJI's Mini 4 Pro will be launched with a C0 class identification label and therefore be restricted to an altitude limit of 120m that cannot be increased in any scenario (https://eur-lex.europa.eu/legal- ... ri=CELEX:32019R0945 - ANNEX, Part 1). This measure has been introduced by the European Union Aviation Safety Agency (EASA) to allow safe flight operations for drones weighing less than 250 grams. In accordance with the same European Drone Regulation, all other currently-available drones of the DJI Mini series (e.g. Mini 2 SE, Mini 3, Mini 3 Pro) will be restricted to an altitude limit of 120m later this year via a DJI firmware update. Customers of the above-named, currently-available DJI Mini-series drones (before Mini 4 Pro) will be able to apply retroactively for C0 class identification labels in Q4 this year via a process we will share in due course. Thank you for your understanding and support.
Ez után értem, hogy jelenleg matrica szerzés egy módja, ha veszel egyet online, csere és vissza. Szóval, ha bárki vesz magánban, vagy online shopban használtat, akkor fokozottan figyeljen!
Engem is megtévesztett, hogy itt kormi0312 (https://hardverapro.hu/tag/kormi0312.html) újként hirdette a drónt https://hardverapro.hu/apro/dji_mini_4_pro_fly_more_combo_rc_2/hsz_1-50.html
Mivel nem tudtam, hogy kell-e matrica, átvételkor csak annyit néztem meg, hogy új-e, van-e látható használati kopás, de mivel 8 percem volt a visszamenő vonatra, nem néztem mélyen, meg bíztam a 93 pozitív értékelésben.
Mikor közöltem, hogy kiderült, hogy a matricának ott kellene lennie, és hogy így legálisan nem tudom használni, akkor közölte, hogy ez nem az ő problémája, és dehogy lehet visszacsinálni az üzlet, vagy bármi módon rendezni. Ami bosszantó benne, hogy ő gyanakodhatott volna, hogy oka van annak, ha egy drónt 485 helyett 305 ezerért akar adni az alza. Persze ő igényt tart a 105e forintos hasznára, úgy hogy kvázi hibás terméket adott el, mert C0-ban, ha nem tudok rá matricát szerezni legálisan nem használhatom.
Az alza rendesebb volt, ott a fogadták a panaszom, és megnézik, hogy a termékmenedzser mit tud intézni.
Bosszantó, hogy egy pénzéves ember így el tudja rontani az ember örömét, még futok itt is egy kört, hogy legalább az értékelésébe bekerüljön, hogy egész addig jó eladó, míg nincs gond a termékkel.
Az lesz majd a kérdés, hogy hogy fogom tudni igazolni az igazamat. Egyenlőre azt tudom, mondani, hogyha matricára utaztam volna, akkor online shopból rendelek és visszaküldöm, mert az sokkal egyszerűbb, nem pedig arra fogok utazni, hátha lesz valaki aki visszaküldött árút árul hardveraprón, és hátha őt így le tudom húzni.
Ha van tippetek legális matrica szerzésre megköszönném, egyenlőre a gépet se akarom bekapcsolni, mert nem akarom, hogy az előéleti adatok változzanak.
Remélem a történetemből más is tanul, meg ha ez általános lesz, akkor a DJI-nél lesz folyamat arra, hogy visszakerüljön a 120m tiltás + lehessen matricát venni, ha az előző verzióknál utólag fel lehet tenni, akkor hátha itt is majd megoldják. Csak tényleg bosszantó, hogy 30e többért most lenne matricám és boltban vettem volna, és ez a szemét meg röhög.Matrica meg így nézne ki rajta közelről:
-
borg25
senior tag
Sziasztok!
DJI Mini 4 pro kapcsán lenne egy kérdésem:
Most vettem egyet elvileg új, dokumentációs papír ki sem lett nyitva, nem látok rajta használati sérülést, hardverapron vettem, az eladó megbízható viszont nem látok rajta C0 matricát.
Szerintetek ezt így mennyire lehet használni?
Néztem a gyártó honlapját, az ottani fényképen sincs rajta matrica.
Viszont ezen a videón van.
Mit tanácsolnátok? Próbáljam visszaadni? Vagy így is lehet használni, úgy is lakóövezeten kívül szeretném? Valaki már találkozott ilyen matricával, vagy olyan 4 proval amin nincs matrica?
Azt tudom, hogyha 120méter felett is akarom használni, akkor le kell róla kaparni, és úgy engedi a DJI, de ugrott a C0 minősítés. Mivel alzás használt számla van róla, lehet, hogy valaki lekaparta volna és úgy küldi vissza?
Ime egy kép róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest