Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schaf

    tag

    válasz SeniorTilla #73432 üzenetére

    Ne próbálj olyat idézni, ami nem úgy van, pláne ne olyat, amit olyan menők állítanak, mint vandor, akinek nehezére esik megtanulni néhány alap dolgot, és az OV fóbiája miatt szerinte a Föld is azért lapos, mert Viktor azzá tette. 😀😀

    Pedig ha a menőzés helyett megtanult volna pár dolgot, lehet értené. Kb olyan mint az etnikum, amelyik szarrá tuningol egy 40 éves BMW-t de jogsi az minek, nem azzal megy. 😀

    Példa képpen Németországban lakott területen, többek között az ingatlan ÖSSZES tulajdonosának bellegyezese nélkül 100m alatt nem végezhető drón művelet.

    Franciaországban 800g feletti eszközzel nem végezhető Open kategóriás művelet közterületeken.

    Horvátországban külön hatósági engedély nélkül nem készíthetsz felvételt sem... nem lakott helyen, sehol sem...

    Na ehhez képest nálunk évtizedek óta 30 nappal előtte igényelt eseti légtérben kb azt csinálsz amit akarsz.

    Szóval Persze értem én hogy vannak a menők, akik a hangadók, csak hát az elmúlt 4 év alatt azért a koszon kívül csak kellett volna ragadjon rájuk valami... ha más nem az én leírásaim, alapján... akkor az ilyen fórumokon nem terjedne a nettó hülyeség.

    Mondjuk az igaz, ha a szakmaiság helyett egy adott csoport hangadóit a politikai irányultságuk a vélt vagy valós sérelmeik vezérelnek a szakmai tények helyett, az mindig ide vezet... lásd most az országot is pl.

    Aztán amikor az ember felveti, hogy INGYEN elmagyarázza, akkor a menő jön és beszól, mintha az lenne a törvény alkotó akinek több esze van a menőnél és ezért érti.

    [ Szerkesztve ]

    "...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

Új hozzászólás Aktív témák