- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
burgatshow #31 üzenetére
Ja, de Carmack GeForce-fan! :)
Mondjuk a 9700 és a 8500 között is van egy generációnyi különbség -
Pala
veterán
Yeah!!! Műxik. Nemtom miért, de csak nagy szenvedések árán tudtam medium graf-ra tenni. Így sem láttam 40fps fölé menni, de átlag 20-25-tel eldöcög. Harc közben nagyon brutál, megfigyeltem, ha machinegunnal kb. 4-5 másodpercig megállás nélkül lövök, akkor nem szaggat annyira, de ha tovább tartom lenyomva, akkor leesik 1-2fps-re. Timedemo nem akar működni, a hangok is néha recsegnek!
-
Pala
veterán
válasz
strike-force #24 üzenetére
Hát majd meglátjuk, remélem nekem is elmegy ennyivel.
Meglepetés annyira nem fog érni, mert már láttam az alpha-t, sőt egy napig meg is volt valamikor, csakhát sügér fejjel véletlenül letöröltem!
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest