Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Pontosan, ezek mar 6 eve megjelent telefonok, azota meg lehet ezt a mernoki mutatvanyt ugrani. Mar a Oneplus 7 Pro-t is ugy demoztak, hogy vizbe meritettek, pedig nem volt hivatalos vizallosagi tanusitvany.
Az en 7 Promat tavaly szedtem szet, csereltem benne akkut, egy szem por nem volt benn, az USB-C portot kiveve.
Tengerbe buvarkodni meg ott a GoPro.
-
BoB
veterán
Sajnos tökmindegy hogy lesz Pro és Pro Max, ezek csak a kínai piacon lesznek elérhetők.
EU-ban marad a sima és az ultra.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
pl abból a pénzből rakhattak volna bele jobb szenzorokat...
Persze aki szelfi őrült annak akár jó is lehet. Főleg ha rendes szenzor/optika is kerül bele.
-
Sanyi9889567
csendes tag
Én a 17 Ultrá-ra leszek kíváncsi,majd az kamerában oda**sz😁😁😁
-
Remélem jóóóóóóóó nagy nocccccsssslesz rajta
-
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tokot ra es kesz

-
hdavid1
aktív tag
17 mm ultraszéles?
Nem értem miért nem tartják fontosabbnak az ultraszélest a gyártók. Visszafele fejlődünk.f/3 5x telefotót se értem, a 15 Pro-ban f/2,5 5x van.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Miért baj a hátsó kijelző?
Egyszerű eliminálni, nem nézed és kész
-
Na, ez a hátsó kijelző már tényleg előrelépés, már nemcsak követik, hanem előzni próbálják az Apple-t
-
PowerBuldog
veterán
Kár, hogy a sima Pro-ra is raknak ilyet és nem csak a Maxra. Így remélem, hogy a sima 17-en nem lesz ilyen, akkor az lesz az opció számomra.
-
Elől nem lesz kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Samsung A17 mobiltelefon
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

amúgy régen nekem is tetszett ez, de inkább legyen mindenálló.

Nem értem miért nem tartják fontosabbnak az ultraszélest a gyártók. Visszafele fejlődünk.