- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Van egy regisztrációs link, amin ha beregisztrálod a drónt, akkor kapsz a DJI-tól egy a drónra ragasztható emblémát. Ezt akkor fogod tudni megcsinálni, ha a drónodat minősítik, ergo hivatalos lesz, hogy pontosan melyik kategóriába esik. Szerintem ez kb. 2 perces meló lesz, szóval én nem feltéltlen adnám el a drónt.
-
Értem, tehát csak akkor videózhatom 24mmekv objektívvel 100m magasságból a szexelő mormotákat, ha leszurkoltam a 300EUR-t...
A németek ugyanúgy érzékenyek mindenre, de itt a helyben illetékes gazdának/természetvédelmi egységnek/rendőrségnek írsz és mindenféle extra lenyúlás nélkül repkedhetsz az adott légtérben. A franciáknál meg szimplán a lakott területek tiltva vannak - és náluk sincs sarc. Egyszerű: az osztrák állam a mindenféle jogcímen bezsarolt pénzekből él.
-
*Ropi*
félisten
Nekem nincs személyes tapasztalatom mindkettővel (méret és szállíthatóság miatt csak a M2Pro játszik), akik már fej fej mellett tesztelték őket, azok azt mondják, hogy a P4Pro zajmentesebb, élesebb és részletgazdagabb videóra, plusz van mechanikus zárja is és tud 4K 60Hz-et (a M2Pro csak 4K 40 Hz és nincs mechanikus zárja viszont fotóban jobb).
-
Fotós szemmel (én is fotózok - v inkább fotóztam) az 1/2.3"-os szenzorok képe siralmas, bármilyen csomagolásban érkezzen. Én is rengeteget agyaltam rajta, milyen gépezet legyen, így döntöttem egy akciósan árult P4Pro-nál (1. generációs). Átszámítva 400k-ból megvolt, és még mindíg ez a legjobb kéminőségű konzumer drón (A M2pro-n valamit elcsesztek, hiába ugyanaz a szenzor, de zajosabb és gyengébb felbontású a képe).
Amúgy kb 1:1 arányban fotózok és videózok odafentről.
-
*Ropi*
félisten
Pont nemrég volt egy vita erről az egyik fotós csoportban, hogy egy kezdő inkább olcsó cuccot vegyen vagy profit: én is azt szoktam javasolni ha valaki ezt kérdezi, hogy érdemesebb megvenni a profit (még ha drágább is), mert az nem korlátoz a tanulásban és nem veszi el az ember kedvét a próbálkozástól - hamarabb ér el vele (látványos) eredményeket, ami a továbbtanulásra inspirálja. Ha jól tévedek, Te is esküvőzöl: ott meg aztán végképp igaz, hogy gyenge felszereléssel nem rúg labdába az ember.
-
twine
veterán
Ha megengeded,és segítségnek veszed...
Szerintem rosszul közelíted...
Egyszerűen el kell dönteni mire van szükséged,és mire akarod használni...
Ha erre megvan az eszköz a piacon, meg kell venni, és boldogan használni....
Utána pedig fontos "szabály", hogy ne nezegessuk,és ne orlodjunk azon mennyivel lett olcsóbb ugyanaz,vagy egy hónappal később milyen gépet vehettünk volna a pénzünkért....
Mindig lehet várni valamire a piacon,és vásárlás után biztos ,hogy jön valami "frissebb" a piacra...Szerintem
-
Ennyit bogoztam ki a speckókból: "RC Operating frequency: 5.725-5.850GHz", a 2.4GHz-et nem tudja - ez érdekes megközelítés, az eddigi kütyük jellemzően 2.4GHz-esek voltak. Városban, ami tele van 2.4GHz-es szennyezéssel jó lehet.
SzVSz 1/2.3"-os kamerával szerelt drónért én már 500$ felett hóttziher, hogy nem fizetnék, repülni ez is repül, valószínű használhatóan - és egy hegynyi pénzt megspórol az ember egy AIR-hez képest, főleg, hogy a dji a kiegészítőket is aranyárban méri.
-
Amarton
tag
Ha csak fotóra kell, akkor jó az AIR is.
Úgyis RAW-ba csinálnád a képeket. A különbséget utómunkával el lehet tüntetni.
A PRO2 rosszabb fényviszonyok között kezd el elhúzni.
Ennek ellenére én a PRO2 választanám, mert a WIFI az elég rossz és videóban pedig sokkal jobb.
Tablet + fullHD élőkép és nagyon jó képek / videók tudnak készülni. -
Geller72
veterán
En kifejezetten megbantam hogy nem egybol azzal kezdtem, amim van. Megsporoltam volna egyreszt egy csomo penzt es bosszusagot. Az is igaz, hogy nekem elotte volt mar par ev tapasztalatom es a racer vonal utan ez sokkal konnyebb. Nehezsegben. Ha az anyagiak engedik, szerintem vedd meg azt ami neked technikailag a legjobb. Megtanulni hasznalni meg lesz jdod. Az nagyon alapokat egy dji telloval is meg tudod tanulni, es azt kesobb akarmikor el tudod adni. Szerintem. De van itt olyan ember, aki kezdesnek p4p-t vett es ahogy latom nem volt vele gond, es nem is banta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Sage Filteres programozható kávéfőző eladó SDC450BSS
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest