Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Ebben a kékben de szerettem volna, de Magyarországra csak a mokka színben volt, meg talán fekete volt még elszórtan. Szívós egy teló volt, szerettem is.
Kíváncsian várom a Mate60Pro-t, már az elődje se piskóta. 5G engem nem izgat, P40Pro és Xiaomi 12X meg a Xiaomi 11Lite is 5G képes, mind3 telón offolva van, a Mate50Pro-m meg jól elvan a 4G-vel.
-
judas13
veterán
-
rdt89
addikt
Igen erre a hírre alapoztam, bár ha nem lesz benne 5G és gms nekem akkor is kelleni fog, így fél év múlva meglehet majd venni fél áron, annyiért meg simán élhető
Nekem 5G-s a Mate 40 Pro, a P40 Pro is az volt és a 4G mindig minden helyzetben elég volt, sose használtam az 5G-t, ahogy a gms hiányát se érzem 3.5 éve
De mindenkinek más az elvárás, én vagyok az a kevés akinek így tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest