Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micro
addikt
Sziasztok!
Szeretnék digitális képkeretet vásárolni.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen alternatívák vannak, és hogy hol és mennyiért lehet ilyeneket kapni.
Amit a eddig találtam:
Philips egyik terméke: [link]
A Hama terméke: [link] (legalsó kép)
Várom építő jellegű hozzászólásaitokat.
Üdv: microKlaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
micro
addikt
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Ezeket találtam : [link]
Amúgy nagyon durvák, csak kur@va drágák sztem még.
[Szerkesztve] -
micro
addikt
válasz liquidmoon #12 üzenetére
Köszi, ezeket én is láttam, de elég kicsi a felbontásuk...
Ja és már vettem...
De azért kösz mégegyszer.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
alorinc
tag
Van olyan digitális képkeret ami akkumulátorról is üzemel?
-
vmatyko
tag
tudnátok olyan dig.képkeretet mondani ami elemről/akksiról is megy?
-
sbazsi
veterán
találkozott már valaki nagyobb méretű - minimum 15" - digitális képkerettel?
vagy esetleg létezik monitor ami kezel sd kártyát?
-
sbazsi
veterán
válasz philoxenia #19 üzenetére
a monitorok gép nélkül le tudják játszani az sdkártyán található képet?
és átlagos árkategóriában nincs ilyen? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz philoxenia #21 üzenetére
Ilyen helyen esetleg olcsón is kapsz.
"Nem azt ígérték, hogy a vagyonuk is itt lesz..." (by Jólvanezígy Ádám)
-
Gab
senior tag
én itt találtam olcsón
digitális képkeret -
sbazsi
veterán
a belinkeltek között volt olyan, amiben volt kártyaolvaso. erre vonatkozott, hogy az csak gépre kötve működik, vagy esetleg önmagában tudja-e vetíteni a képeket?!
Egyébként ha rákattintottál volna a linkekre mielőtt írsz, láthatnád, hogy pl az egyiknek nem csak vga jelet lehet/kell adni....
A készüléket antennabemenettel, Scart, komponens, S-Video, Sub-D és DVI csatlakozókkal szerelik fel. -
Gucunja
aktív tag
[ Módosította: philoxenia ]
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Ismer vki olyan digitális képkeretet amin van Video In?
Van egy Egreat M34a-m és szeretném zenehallgatásra használni a TV bekapcsolása nélkül is.. És mivel amúgy is kellene képkeret, ötvözném a kettőt.. -
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem nemigen létezik. Ez már elég fullos luxus típus, mégsincs rajta. Másold kártyára, vagy pendrive-ra amit néznél zenét.....
Esetleg valami USB-s csatolású közbeiktatott eszköz...[ Szerkesztve ]
"Nem azt ígérték, hogy a vagyonuk is itt lesz..." (by Jólvanezígy Ádám)
-
magnum_pi
tag
Sziasztok!
Elviekben 128MB belső memória van a Fuji DP-7P képkeretemben de én csak 64-et látok mikor rádugom a gépre. Hibás lenne memória? Vagy a 128MB a teljes gépi memória és ebből 64et rendszer használ?
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
viola49
csendes tag
Volna egy kérdésem.. a digitális képkereten videót/filmet is lehet tárolni illetve lejátszani?
A gyerekekről fényképezővel készült kis videókat szeretném elsősorban lejátszani rajta, de nem bánnám persze - sőt, fizetnék egy kicsit többet is - ha rendes filmet is tudnék rajta nézni.Nincs második lehetőség!!! :P
-
Bala888
csendes tag
Én már olvastam olyan Samsung képkeretről, amire lehet filmeket feltölteni, le is játssza, illetve össze lehet kötni televízióval USB kábelen keresztül, de hangot nem tudnak adni, így csak kiegészítő képernyőként funkcionál, így nem értem, hogy mi értelme így, mert egyszerre két filmet nem igen nézünk, főleg nem hang nélkül.
Bala
-
nagygabor519
tag
Szöget ütött a fejemben a beszélgetésetek, úgyhogy rákerestem. Van olyan digitális képkeret ami lejátszik avi-t mp3-at, wma-t meg még egy csomó egyéb dolgot is. meg tartozik hozzá fm antenna kábel, bár azt nem tudtam kihámozni ilyen rövid idő alatt biztosan de akkor már szerintem van benne beépített hangszóró is. úgyhogy szerintem van és az ára sem volt vészes viszont csak 1 cég forgalmazza az adatok szerint, de ha nekik van akkor gondolom másnak is kell hogy legyen ilyen vagy hasonló készüléke.
Nagy Gábor
-
izbizi
csendes tag
válasz nagygabor519 #33 üzenetére
Amin kiakadtam a napokban; létezik kulcstartós digitális képkeret is. Tényleg van rá kereslet? Nem akartam elhinni. Nem elég ha otthon nézegeti a családi képeit az ember?
-
kenguroo
tag
Igazad van a kulcstartós változat nem annyira megnyerő, de a rendes digitális képkeret jó dolog. Szerintem Karácsonyra a nagyszülőket megajándékozom 1-1-el, nekem is kényelmesebb ha csak egy pendrive-val elugrok és rácsapom a családi képeket, amiket alkalomadtán frissítek.
A kulcstartóra szerintem csaj az aktuális barát/barátnő képét tartom elképzelhetőnek! (De én sosem voltam még ennyire szerelmes, hogy ilyet bevállaljak. ) -
Axion1
csendes tag
most tényleg ennyire remek ez a téma? Nem tudom...én mindig is úgy éreztem amúgy,hogy ez a digitális képkeret túl van hype-olva. Mindenhonnan ez folyik...
-
kkittike24
csendes tag
Vannak praktikus tulajdonságai az kétségtelen - nem kell szöszölni a képek előhívatásával, nem lesz utána szemét, könnyen cseréled stb -, de hátrányos tulajdonságai is, pl áramot fogyaszt. Igazából ízlés kérdése, hogy ki az, akinek tetszik, ki az akinek nem. Nekem például nincsenek képek a szobámban, az ilyen egyszerű dizájnt szeretem, úgyhogy ahhoz képest drága lenne nekem. De annak akinek nincs számítógépe tényleg tök jó lehet képnézegetésre - végülis még mindig olcsóbb, mint egy gépet venni erre a célra. Meg ha úgy vesszük egyszerűbb is - a gépet be kell kapcsolni-ki kell kapcsolni, amíg bootol azért az is idő, arról nem is beszélve, hogy ha nem laptop, hanem asztali gép, azt nehéz az embernek a hóna alá csapni, főképp egy testesebb elavult crt monitorral
-
talpalavalo
aktív tag
válasz kkittike24 #37 üzenetére
totál emberfüggő, hogy kinek jön be meg kinek nem, kinek tetszik és tartja jó dolognak és ki meg nem.
Számomra csak szimplán érdektelen, tehát van vannak jó és rossz tulajdonságai is személyszerint én nem vennék egyenlőre, de majdan ha filléres lesz és megtudják csinálni olcsón OLED technológiával akkor már igen úgy érdekelne a dolog! De addig nem látom értelmét, csak ha nagyban kijőn, nagy poster méretben minimum.. -
farkih
csendes tag
Ha azt nézed, hogy előhívatod az összes képet, amit egy nyaraláson készítettél, több ezer forint. Nem is tudom már, hogy mennyibe kerül egy fotókidolgozás, mert már 10 éve nem csináltam ilyet és ennél olcsóbb lehet a képkeret. Ha elmész otthonról kikapcsolod, aztán ha visszamész, bekapcsolod. Így áramot és pénzt is spórolsz. Szemét sem keletkezik, bár az előhívott képeket albumba rendezgetjük, tehát nem szemét az sem.
Az újabb modelleken biztos van ilyen opció, mert a gyártók is tudják, hogy tök fölösleges mennie, ha nincs otthon senki.
Tényleg pénztárcabarátibb, mint egy laptopot venni. Ajándéknak is jó ötlet lehet, bár ki tudja, hogy mennyire használnák. -
galacskov
csendes tag
bizony bizony....eddig én is csak ugy voltam vele,hogy egy uj mappába ráraktam a gépre aztán ennyi,sorakoztak ott az emlékek!nekem speciál a képkeret nagyon bejön,igaz folyamatosan frissitem benne a képsorozatokat,mert egy idö után unalmassá válna..igy 2010ben pedig már inkább digitális cuccokat használjunk minthogy minden egyes fényképet elöhivatunk....bár kinek a pap,kinek a papné...arrol nem is beszélve hogy egy családban akinek van számitogépe az szerintem megy félnapokat,emellett tv meg egyéb,nem hiszem h a digitális képkeret olyan sokat fogyasztana ezekhez képest én jo ajándéknak tartom és ajánlom is mindenkinek
-
talpalavalo
aktív tag
igen több ezer forint, de azok meg is maradnak azok nem csak 0-k meg 1-ek hanem rendes analóg módon kivitelezett tapintható képek és ez a nem mind1... Ez az amit ma már senki sem becsül meg, meg ne hidd hogy azt a digitális képkeretet állandóan nézegetni fogod, pláne hogy nem nagyobb a kijelzője mint egy hagyományosan nyomtatott képé. Ha meg nosztalgiázni vágyik az ember akkor csak kikapom a fotó albumot és végiglapozom, ráadásul többen is tudjuk nézni akit jobban érdekel egy kép azt odaadom közben nézegethetjük a többit, meg ilyenek tehát nem egy kategória a kettő, az azért is digitális képkeret, mert amelyik képet már bekereteztetsz az valószínűleg egy olyan emlék amit sosem akarsz elfelejteni! De a sima fényképeket mert nem 1-2 fénykép szokott készülni ha már egyszer készül akár 1 kép is Azt mind nem pörgetheted és mind nem is érdemelne keretet.
Nem tudom mennyire követhető végig az elmefuttatásom, de azért remélem a léyneg kivehetőÖsszefoglalván, nem rossz dolog, de perpill nekem nem ér annyit mint amennyibe kerül, és fényképek emlékek terén jobban ragaszkodom a materiálisabb kivitelhez valami véglegesebbhez Persze megint azt magyarázom, hogy ízlés kérdése és védem az álláspontom, de most már leállok
-
FireShadow
senior tag
Vettem egy samsung spf 87h-t egész jó de..
Van a kitámasztókája. Hát az a legidiótább konstrukció amit valaha láttam. Hozzáértem és kisesett egy csavar. Onnantól kezdve lötyög, és meg sem tudom huzni a csavart mert nem lehet kiszedni a lábat, csak furán tekergetni és sehogy se áll olyan szögbe hogy csavarozni tudjam. Egyáltalán hogy rakták össze, merül fel a kérdés. Mind1, megállni megáll csak ajándékba lesz nagymamának és mig subpixel hibát nem vesz észre ez azért igy elég fos..
"The beauty of the ball hinge stand is that its graceful, gentle movement is so smooth and soft. With a fluid motion you can position the frame in any way that you choose, giving you the freedom to enjoy your photos in the way that suits you best."
Na ne röhögtessenek márKeeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
majkel
tag
válasz talpalavalo #41 üzenetére
Egyet is értek, meg nem is. Én fotózással is foglalkozom, ebből adódik, hogy rengeteg emlékem van fotóként megörökítve. Én is szeretem a fontosabb, "emlékgazdagabb" fotóimat előhívatni és berakni egy fotóalbumba, ahogy te is említetted. Ez idáig mind szép és jó, de a fotóalbumot nem tudod kitenni a nappaliba.
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást, a technika fejlődése nem feltétlenül jelenti, hogy dobjuk el a régi értékeket, és ahelyett, hogy a fejlődés ellen agitálunk, próbálhatjuk rávezetni embertársainkat arra, hogy őrizzék meg a régi értékeket.
Az előhívott fotók nekem albumba vannak rendezve, a tényleg nagyon fontosak hagyományos keretben is benne vannak amik ki vannak rakva a lakás különböző pontjain, de van két digitális képkeretem is, amin rajta vannak azok a fotók amik az albumban is és folyamatosan váltják egymást. Nekem is jó, mikor kimegyek egy pohár tejért a nappalin keresztül és minden alkalommal más fotó les rám. Ahogy igaz ez arra is mikor rokonok jönnek látogatóba, akkor feltöltöm rá a közös fotókat, amikhez nekik is emlékeik fűződnek és a családi ebéd alatt mikor rápillantanak akkor ők is mindig más fotóval találkoznak.
Szóval a lényeg, hogy a kettő közel sem zárja ki egymást, hívd elő bátran a fotókat és ugyan úgy töltögetheted fel őket a digitális képkeretre is!
-
Axion1
csendes tag
Csak az a szomorú,hogy ezek a dolgok azért képesek a hagyományokat egy picit megtörni még ha eltörölni nem is. Egy fénykép számomra elsősorban fizikai dolog....és ahogy talpalávaló is mondta ha albumot előveszel és egy képet megnéztél adhatod tovább. Ez csak egy szimpla példa de igen csak érzékelteti a különbségeket a digitális és az analóg képek között. Arról meg nem is beszélve,hogy ez egy olyan dolog amiről az ember azt hiszi,hogy van neki akkor halad a korral kicsit modernebbnek érzi magát. Ráadásul a keresztfiam pont azért szeretne egy ilyen képkeretet kapni mert látott egy hörcsögös reklámban egy olyat és akkor neki kell mert aranyos volt mikor megijedt az egyik valamilyen képtől. De most miért nem egy festék paletta volt a hörcsögök kezében? Akkor lehet inkább festeni lenne kedve és még olcsóbban is megúsznánk neki az ajándékot....szóval érdekesek ezek a manipulációk ami csöpög innen-onnan. De ez már egy másik topic.
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Anyukám szeretne karácsonyra egy ilyen kütyüt. Nincsenek nagy igények, mint videónézés, zenehallgatás, hasonlók, egyszerűen arra kell neki, hogy ha megy valahova, akkor előtte feldob pár képet a kütyüre és ott meg tudja mutogatni a többieknek. Nem lenne hátrány, ha lenne benne belső memória, de ez nem annyira fontos. Úgy kb. 10000 környékén kéne maradnunk, viszont én nem igazán találtam ilyen kategóriában ilyesmi kütyüt. Ti tudnátok ajánlani?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
yolan
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a 10-20 ezres szegmensben melyik digitális képkeretet ajánlanátok és pár szóban, hogy miért. Ajándéknak tervezem, nem szeretnék bóvlit venni a pénzemért!
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv, yolan.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
andrasferenc
tag
Wayteq digitális képkeretekről van valakinek valamilyen tapasztalata, véleménye?
-
andrasferenc
tag
Megvásároltam a WayteQ DF-1050 tipusú digitális képkeretet. Más fórumokon, ennek elődeiről vegyes véleményeket lehetett olvasni. Kezdeti, gyári állapotban rátett képekkel kipróbálva kedvezőek a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik