- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
gabmng
csendes tag
igen én is pont ezt akartam írni, nekem is fennt volt 1.8.4, fogtam szépen leszedtem amit linekltem elindítottam és már ugrott is fel az utorrent
-
gabmng
csendes tag
sziasztok.
Látom sokan írták, hogy milyen kliens használjanak, meg mit használtok...
Az UTOLSÓ normális, megbízható bulid:uTorrent 1.8.2 Build 15357
http://www.filehippo.com/download_utorrent/5601/
jobb oldalt:
DownloadDownload
This Version
268KBrégebbit nem szabad használni sok a bug, újabbak pedig nem igen sok, sokszor fagynak, nekem rengeteg bajom volt velük :S
kb fél éve uTorrent 1.8.2 Build 15357 és minden rendben megy, net 30/20 , 3,8mega le, 2,5 mega fel. nem szakad meg nem pufferol sokáig, törölni is enged rendesen a kliensből, szóval aki jót akar magának az ezt használja
-
gabmng
csendes tag
sziasztok
1. ez 10/100as
2. ez : http://www.ipon.hu/webshop/product/tp_link_tl_wr1043nd/128645 10/100/1000
3. most még nagyon drága ez 24 ezer forintért, sztem most egy jó fél évig biztos nem fog emelni a digi, szóval ha most megveszi/megveszem az olcsóbbikat, 9100 ftért akkor jól jár/járok. kb fél év múlva már ez a gigás router is 10-15 körül lesz, szóval most még nem vennék gigás routert de fél - 1 év múlva már jogos lenne hogy vegyek -
gabmng
csendes tag
válasz
HZoli87 #6248 üzenetére
részemről egyértelmű, hogy tp link, előző hszembe van egy link ott még olcsóbb is..
sztem SMC az gagyi, bocsánat ha vkit ezzel megsértek, netgear meg drága és nem tud többet, szóval fölösleges
előző routerem D-link volt, az nagy király, csak most wifiset szeretnék, dlinkbe azok meg drágák ...
-
gabmng
csendes tag
sziasztok
ha jól tudom, akkor ezzel a routerrel megy a digi legmagasabb netje is
TP-LINK TL-WR941ND 3x3MIMO 300 Mbps Router (WiFi)
http://pc88.hu/router_wifi/300_mbps/tp-link/tl-wr941nd_3x3mimo_
van egyel nagyobb is ennél de az már gigabites és 24 ezer körül van.
szerintem jelenleg az összes elérhető netre elég ez a router, sztem még a "nagymenőkirály" upc csodanetje is megy vele vígan, szóval nem dobál le, nem fagy ki, pontos értéket mutat.
azért vki erősítsen meg kérem,
mert hétfőn szeretnék venni egy ilyen routertköszi sziasztok
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest