Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kwisatzh

    senior tag

    válasz Bocsek #7418 üzenetére

    "Meg kell bontani, valami belső csatlakozóra egy házilag elkészített áramkört kell dugni, sőt még kell egy infra vezérlőt is építeni, hogy olyan szervízmódba kerüljön a készülék hogy teljes szabadságot élvezzünk a mókolásra. Szóval nálam már itt bukott a történet :("

    Bár HANGSÚLYOZOTTAN nem vagyok szakember, ezért ne egyél meg ha marhaságot írok, de szerintem ennél eccerűbb.

    A ROM00 hoz nyilván nem szabad nyúlni, mert az a "működtető" software, ha abba belemókolnánk BRICK lenne seperc. Az "oprendszer" szerintem a ROM01 fáljban "lakik", abból meg gyak bármit "bevesz", ha ugyanaz a neve mint az "eredetinek".
    Én is így cseréltem le a "holland" software-t, és szemlátomást sikerrel, mert már a magyar oldalról frissít.
    Szóval SZERINTEM bármilyen "ÚJ" oprendszer feltöltéséhez nem kell a fizikális megbontás, és ha nem működik, akkor a harmadik sikertelen kísérlet után visszatölti a régit, tehát HÜJJEBIZTOS. ( tapasztaltam: volt 10 nagyon nagyon nehéz percem.... :O )

    Persze állat meló lenne visszafejteni az oprendszert, és mondjuk beleilleszteni az LG okostévé funkciókat, de "segítségnek" ott van a LG BD670 szintén letölthető cucca, amiben benne van... Komoly "reverse enginering" lenne, de valami összehasonlító visszafejtővel, ( dissasebler? vagy mifene a neve ) amiket használnak az informatikusok azért meg lehetne oldani szerintem...

    Persze ez LAIKUS okoskodás

    [ Szerkesztve ]

    [moderálva]

Új hozzászólás Aktív témák