Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bocsek

    aktív tag

    válasz Kwisatzh #6997 üzenetére

    Nos. Megvettem az említett LG BDC590-et. Jelentem tökéletesen megtalálta az összes adót, ráadásul országonként ismeri néhány szolgáltató csatornahangolásához szükséges beállításait. Magyart csak egyet: a Digit! :C
    mkv-t, avi-t, ts-t tökéletesen viszi. tv-adás felvételt a kéznél levő pendrive-ra nem tudott, most nincs kéznél külső vinyó, így ezt később tesztelem.
    beépített wifije is van, de inkább kábellel kötöttem a routerre. szoftverfrissítést talált, rányomtam hogy tegye fel, erre 2.5 órán keresztül csinálta a frissítést!!!! a folyamatjelző animáció a tv-n és az előlapi panel kijelzőjén nem írt %-ot hogy hol tart, iszonyat belassult maga az animáció, mire hoztam a telefonom hogy felhívom az lg ügyfélszolgálatot, hogy ez így normális-e, egyszer csak eltűnt minden, mondom frankó, végzett! de nem, bekapcsolás után a régi verziót írja, és megtalálta megint a frissítést. végül nem hívtam fel őket. nos azt hiszem amíg a mostaninál újabb fw nem jelenik meg, addig ezt a menüpontot elkerülöm.
    még a csatornalista szerkesztésre kell rájöjjek, bár lehet fw frissítés fog kelleni, mert ahogy a füzet írja hogy hogyan kell, olyan lehetőségek az én menümben nincsenek.
    youtube-os alkalmazásban azt az egy dolgot hiányolom, hogy nem lehet kiválasztani a videó felbontását.

    összességében meg vagyok elégedve a készülékkel, a frissítéses sz*rakodás ellenére is bátran tudom ajánlani bárkinek. főleg 50k-ért!

Új hozzászólás Aktív témák