Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz szili.tamas1 #30532 üzenetére

    Hiába mantrázod, nincs igazad. Attól hogy vmit -relative- olcsón ad, attól még nem kell feltétlen szarnak lennie. A logikád alapján, ha a talponálóban romlott kaját adnak az tök rendben van(hisz ennyire olcsón sehol nem kapsz ebédet), és ha nem tetszik menj n+1 csillagos étterembe.

    Ha pedig a digis dvb-c szolgaltatas uzemzavara user error, akkor szépen kiszámlázzák a kiszállási díjjat. Korrektebb, mint eleve lepattintani az ügyfelet, anélkül, hogy kivizsgálná a hibabejelentését.

    Amúgy mostanában rendszeresen előfordul több műsornál(Viasat3,RTLklub,..), hogy elmegy a kép/hang. Infó szerint a jelerősség/minőség megmarad fullon. Egy idő után kiírja "videó nem található"(Philips tv "hibaüzenete"), majd pár perc múlva megjavul, megy tovább az adás. Ilyenkor más műsorok mennek tovább, az analóg adás is jön. Azt még nem nyomoztam ki, hogy egy adott mux-hoz köthető-e. Erre hiába hívom ki a szerelőt, nem fogja megtalálni a probléma okát, mert
    - szinte 0 az esélye, hogy amikor kijön ezt produkálja
    - mivel van megfelelő jelerősség/minőség, nem a vételi ponton van a hiba, hanem vhol korábban pl a dvb-c muxoláskor akad ki/le vmi.
    - Van egy számítógépes vevőm, azon is jelentkezik a hiba. Az pedig hogy két ennyire különböző eszköznek pont ugyan az a problémája, szinte lehetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák