Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz duofon #2200 üzenetére

    Tehát a 3D tv-nél az "ablak" méretével volt gondod. Oké, így aláírom. :)

    Mosottság és Digisport HD kontra BluRay: Digisport 1080i; BluRay: 1080p. Részletezzem? :DDD

    Más téma, vagyis egy teória: ha a topicban korábban felvetett módon, optikán adatként jön a DVB adás a helyi fejállomásokig, akkor nyilvánvaló és költségek szempontjából is valószínű, hogy a fejállomáson nem csak a DVB jelet ültetik koaxra, hanem a DVB adatfolyamból analóggá konvertált jelet is. Tehát - ha a teóriám helyes, akkor - ha az analóg jó, de a DVB sz@r, akkor vagy csak a fejállomáson van valami gond, vagy a fejállomás és a júzer tv-je között (ha a júzer hálózatában minden hiba kizárható).

    Morris: ~3 méterről nézve nagyon is van egy 40"-es tv-n is létjogosultsága a HD-nek. Persze előfeltétele a szem 100% feletti visusa. :) Óriási a különbség egy SD és egy HD felbontást nézve még ilyen távolságból is. És igenis meg lehet különböztetni 3 méterről a ready és a full HD-t. Ha másból nem, a nagyobb képpontokból, vastagabb spacerekből, utóbbiak homogén világos képeknél, előbbiek éles kontúroknál látszanak jól.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák