Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hattorihanzo

    aktív tag

    Hát ez a kütyü ebben az esetben semmit sem ér. A gáz olyan mértékű, hogy már újrahangolni is nehéz, ha a kábel van kiválasztva. Nem egyszerűen lassú a keresés, hanem simán megáll, lefagy.
    Most koax nélkül indítottam, menet közben dugtam vissza, így haladósnak tűnik. De ez akkor sem normális, hogy egy 6 kilós tv-vel így kelljen vacakolni.

    Azért a Philips firmmel sem ok minden, szervízmenüben kikapcsolom a "t" tunert, akkor egyetlen adót sem talál digitálisan. A régebben említett problémám továbbra is fenn áll, nevezetesen, ha szervíz menűben "függetlenítem" és aztán mo-t választok, a HD adóknál csak hang jön, tehát az mpeg4 nem aktív. Az mpeg4 továbbra is országfüggő marad.

    Az itthoni Philipses support egy fos, így a britteknek írtam egy emailt. A válasz az volt, hogy forduljak a mo-i üsz-hoz. Erre megírtam, hogy az egy nagy shit, mire kitalálták, hogy náluk nem kapható e pes0001.

    A tanulság tehát: Philipset nagy körültekintéssel vegyél, de inkább ne, Digis területen pedig egyáltalán ne vegyél. Bármi mást, csak ne PHILIPSET !!!

    szerk.: miközben ezt írom, a digitális végigment, meglepően györsan, 83 találat, viszont az analógra áttérve 2x iselment a kép, aztán visszajött. Ez is új jelenség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák