Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • egresij

    csendes tag

    válasz zhagyma #1841 üzenetére

    Kedves Mindenki!

    A mai próbát lemondtam, miután értelmetlenné vált. Az LG álláspontja szerint a készülék a magyarországi DVB-C vételére nem alkalmas. Itt befejeztem a témakörrel való további foglalkozást.
    Vettem egy olyan TV-t, ami arra nem alkalmas amire vettem. Sajnos nem tudom bizonyítani, hogy a vételkor azt mondtam az eladónak (Cora Fót), hogy olyan készüléket keresek, amelyik alkalmas a DVB-C vételére, erre volt az ajánlat az 32LH3000. Tavaly decemberben ez akcióban volt 140.000 Ft. Az LG szerint nem alkalmas, a Cora mégis így adta el, de ezt utólagosan bizonyítani nem tudom, tehát a hiba bennem van, ezt a békát velem nyelették le!

    Miért éppen LG-t választottam akkor? Mert akkor nem volt Samsung, meg a Samsung márkával már megjártam, sajnos az sem alkalmas arra, mint amire vettem, de ez csak a használat során derült ki. A termék a Samsung Omnia PDA telefonja volt, a Samsung nem foglalkozott a javítással, szoftver frissítéssel azóta sem, inkább kidobta a javított változatát a piacra Samsung Omnia II. néven, így hát a Samsungban már nincs bizalmam, de ez egy másik történet.
    Így bízzon az ember egy márkában!

    Elnézést kérek mindenkitől, hogy az eltelt 1 hétben, mióta tagja lettem a Fórumnak, sokat leveleztem, most abba hagyom, köszönöm segítségeteket, és türelmeteket!

    www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)

Új hozzászólás Aktív témák