Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PK58

    tag

    Jó napot!

    Nincs összehasonlítási alapom, hogy más szolgáltatóknál milyen a digitális rendszer minősége, de én azt tapasztaltam eddig, hogy a diginél a kezdetektől szinte mindig van valami probléma. Pld. nálam a 4 HD csatorna soha nem volt tökéletes még akkor sem amikor az SD csatornákon nem jelentkezett hiba. A HD csatornákon rendszeres a bepixelesedés a pillanatnyi kimerevedés. Nos ez lehet a box hibája is nemtom. Az a baj hogy igazából senki sem tudja. Az én boxom az elsők küzül való. Mikor megneszeltem, hogy van új típus hama be is tekertem az irodába, hogy megjátszok egy cserét! Nagy döbbenetemre közölték, hogy ők nem is hallottak új boxról! Náluk csak a Kaon van. Mondtam jó ilyen már van, kösz majd megvárom míg itt is lesz. Na most megint ott tartok, hogy baromira tele a hócsuka!
    Tudom sokan azzal érvelnek, hogy olcsó! ez igaz ez miatt hagytam én is ott a UPC-t és az Invitelt. mégis azt mondom, hogy így nem kéne mert ez szerintem egy nagy rakás sz@r!

    Valaki keresett itt DVB-C boxot! Nos anno amikor a Diginél még nem volt én is kutakodtam a neten. MPEG4-es DVB-C boxból nagyon kicsi a kínálat. 45-50000 körül vannak igaz nem ilyen digis gagyi ketyerék, belső merevlemezes komolynak tűnő holmik.
    Nos én azt mondom, hogy erre a kuka digitális rendszerre venni 50 rugóért egy boxot egyenlőre szerintem nem érdemes! A guta ütne meg! :W

Új hozzászólás Aktív témák