Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moki111

    csendes tag

    Sziasztok,

    LG LH5000-esem van és én is találkoztam a kikapcsolós hibával. STB nélkül, DVB-C tunerrel nézem a digitális adásokat.
    Az Március 1.-ei újrahangolás óta (legalábbis azelőtt nem találkoztam vele) bizonyos csatornákra lassan vált, illetve bizonyos csatornákról lassan megy tovább, néha 2x is megnyomom mire reagál a TV, de akkor meg kettőt vált.
    Ennek mellékhatásaként néha-néha azokon a bizonyos csatornákon 1-1 pillanatra megakad az adás, de NEM úgy mint korábban, hogy szétesik a kép és kiírja, hogy nincs jel, hanem 1 pillanat teljes sötétség hang nélkül, majd újra megy. (animal planet és disc world 1/2 percenként)
    Azt vettem észre, hogy ez csak azokat a csatornákat érinti, amelyek a DIAGNOSZTIKA szerint azonos frekvencián (csak amik a 786 MHz) vannak. Az érintett csatornáim - az összes Discovery, hallmark, Movies 24, bebeTV, PV TV, Animal, Nat geo, Sportklub, Zonerality
    Úgy jöttem rá, hogy valami gáz van, hogy megnyomtam a Quick menu-t és elkezdtem forgatni azt (pl jobbra gomb), akkor egy idő után elkezdett szaggatni a menu.
    Azokon a csatornákon amelyek nem a 786 MHz frekvecián vannak nincs ilyen hibajelenség.

    Tegnap bejelentettem, ma jöttek, sőt már el is ment digis szerelő. Mért itt mindent, kicsit emelt a jelszinten (71-72 db-re) de változatlan. Azt mondtan, hogy központilag még ilyen bejelentés a digihez nem érkezett ezért egyenlőre ezt egyedi problémaként kezeli.
    Kedden jön egy HD-STB-vel és ha azzal jó akkor azt hozza ki az egészből, hogy a TV-m rossz.
    Gáz ez az egész DIGI (kábel).

    Üdv.,

    Móki

Új hozzászólás Aktív témák