Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sza-bika

    csendes tag

    válasz TayRol #1153 üzenetére

    Sziasztok,
    Szolnoki vagyok, márc 1-én üzembe állítottam Sony Bravia KDL-32EX500 tv-met. Mivel DVB-C-s, ezért az addig egy másik tv miatt nálam lévő HD boxot visszavittem a Diginek. Minden ment rendben egészen március 15. környékéig. Akkortájban észrevettem, hogy hiányzik a Duna HD meg egy pár adó egymás mellett, ezeket még nem rendeztem át a programlistán. Nem tudom milyen frekik környékén lehettek az eltűnt adók, mert én automata hangolást használtam, és nem jelzi ki a tv a frekiket. Egyből szaladtam az ügyfélszolgálatra, hogy kinél is van a hiba. Ott megnézték a náluk a falra függesztett tv-jükön, hogy megvan-e minden adó, és azok amik nálam hiányoztak, ott megvoltak. Ők a jelet HD boxról küldték a tv-jükre. Hazamentem, és újrahangoltam a tv-t, és megint újra és ekkor jött a meglepetés: egy adót sem talált meg. Felment bennem a pumpa, biztos a tv-mnek van baja. Behangoltam az analóg csatornákat és két napig azt néztem. Elmentem a Sony szervízbe, ahol készségesen fogadtak, megbeszéltük a problémát. Megállapodtunk, hogy mindenféleképpen megoldjuk a problémát. Hazamentem és próbából újra elindítottam az automata hangolást, és láss csodát, megvolt minden csatorna, még azok is amelyek hamarabb eltűntek. Viszont azt vettem észre, hogy a képminőség egy kissé romlott, és ez a jelenlegi állapot is.

    Azért azt már látom a hozzászólásokból, hogy a hiba valószínűleg a Digi ügyködéséből származik, és azért jó olvasni legalább azokat, mert legalább ennek eredményeképpen egy kissé megnyugodtam. Kérdésem mindenki felé, és méginkább azok felé akik egy kicsit jobban értenek a dolgokhoz, hogy ez a kis minőségromlás csak azokat érinti akik HD box nélkül veszik a digitális jelet, és ez direkt van, hogy rábírják az előfizetőt a havi ezres fizetésére, vagy annak is rosszabb egy kicsivel akinek van HD boxa.

    Bocs ha kicsit körülményes voltam, de volt pár nagyon rossz napom a fent leírt jelenségek miatt és itt legalább megértő a hallgaóság.

Új hozzászólás Aktív témák