Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz hcs57 #1075 üzenetére

    Most hogy ezt említed:

    Nemrég vettem észre, hogyha nincs bedugva a HD box HDMI csatlakozójába a kábel, akkor elég brutális alapzaja van a boxnak(erősítő hangszóróján keresztül). Amint bedugom az LCD-be a HDMI-t, akkor megszűnik a zaj - ilyen búgó hang féleség. Azonban azt is észrevettem, hogyha nincs bedugva a HDMI kábel és akkor van ugye ez a nagy zaja, ez teljesen megszűnik ha kihúzom a boxból az antennakábelt. Tehát magát a zajt csak akkor adja ki a box, ha belevan dugva az antennakábel, de nincs csatlakoztatva az LCD-hez HDMI-n keresztül.
    Lehet van valami feszültség a kábelben? Ez megmagyarázná talán azt, amit már korábban írtam fura jelenségként, hogy ha DVI csatlakozón csak sz.gépezek, akkor előtte kikell húznom a HDMI kábelt a boxból, mert amúgy néha-néha eltorzul a kép az LCD-n a DVI bemeneten, ha közben rávan kötve a box HDMI-n. És ez csak akkor jelentkezik, ha a box rávan kötve, ez 100%, mert csomó időm ment rá, mire kiderült.
    Lassan lehet kezdhetek azon aggódni, nehogy valamit tönkrevágjon ez a Kaon box? Mert ez az eltorzult kép eléggé aggasztó, az oké hogy kihúzom a kábelt ha gépezek, csak vajon hosszabb távon nem-e okoz kárt például az LCD-ben.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák