Keresés

Aktív témák

• tahepa

senior tag

válasz Calogero #53 üzenetére

Az lehet hogy egyszer volt Budán kutyavásár lásd 35 Ft-os számla de már máskor is írtak jóvá a kimaradt szolgáltatásért.Én amúgy ha telefonálni akartam nekik általában sikerült.
    A Tvnetworkről annyit : a DMCC-nek nem egy esetben azért volt net szolgáltatás kimaradása mert egy másik szolgáltató éppen építgette rendszerét véletlenszerű kábelrongálásokkal.Nem merem feltételezni hogy szándékosan.Ezt véletlenül Tvnetworkos dolgozótól tudom.
    Ennyit a tisztességes szolgáltatókról.
    Amúgy teljessen felesleges vitázni ilyen dolgokról.A szolgáltatást mindenhol elérhtővé , ocsóbbá,és jobb minőségűvé kellene tenni.
    Egy biztos tudok egy másik céget aki hatalmas reklámhadjátával szédíti az embereket,de csak ott veri át őket ahol csak tudja ( UPC)
    Őket nem szívesen ajánlanám még a legnagyobb ellenségemnek sem.

[Szerkesztve]

• tahepa

senior tag

Még azért hozzáfűzném novemberben módosítottam a szerződésemet 9900ft-ról 5900 Ft-ra a decemberben érkezett számla mégis 9900-ről szólt jeleztem nekik.Közölték a januárban érkező számlával majd korrigálják.Úgy is történt,sőt a kimaradások miatt a felét kellett fizetni a netnek.Így a számla kemény,brutális 35 azaz harmincöt magyar forintról szólt.Na szóvalmutasson valaki egy olyan szolgáltatót akinél egy halom TV csatornát és 2Mbit-es netet 35 Ft-ért biztosít egy hónapra- nem számottevő kimaradásokkal. Tessék lehet jelezni a nevét a szolgáltatónak.
    csak egy mezei felhasználó vagyok a Gyergyó utcáról. ( nem DMCC alkalmazott)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• tahepa

senior tag

Elég érdekes hozzászólásokat olvastam itt. A véleményem szerint akinek nem tetszik ez a szolgáltatás nyugodtan átmehet másik szolgáltatóhoz. Szabad országban élünk!Az biztos hogy vannak néha kimaradások a netben de ez még elviselhető.A UPC- nél talán nincsenek?
    Ott igaz csak tripla ennyibe kerül a net és csak bujtatottan jelzik a 30 GB-os adatkorlátot. Sokan megszivták ezzel.A sebességről annyit: nem igazán tudom mennyre hiteles az AZUREUS progi , de nekem most például 1.85 Mbit-tel ''csorog'' lefele a cucc a 2 Mbit -es előfizetésemmel.Tehát aki fikáz NYUGODTAN UGORHAT a többi ''korrekt ,pontos és gyors'' de drága szolgáltatókhoz!

• tahepa

senior tag

Elég érdekes hozzászólásokat olvastam itt. A véleményem szerint akinek nem tetszik ez a szolgáltatás nyugodtan átmehet másik szolgáltatóhoz. Szabad országban élünk!Az biztos hogy vannak néha kimaradások a netben de ez még elviselhető.A UPC- nél talán nincsenek?
    Ott igaz csak tripla ennyibe kerül a net és csak bujtatottan jelzik a 30 GB-os adatkorlátot. Sokan megszivták ezzel.A sebességről annyit: nem igazán tudom mennyre hiteles az AZUREUS progi , de nekem most például 1.85 Mbit-tel ''csorog'' lefele a cucc a 2 Mbit -es előfizetésemmel.Tehát aki fikáz NYUGODTAN UGORHAT a többi ''korrekt ,pontos és gyors'' de drága szolgáltatókhoz!

Aktív témák

Hirdetés