- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
válasz
StefiMaci #1444 üzenetére
Én az Újkertben vagyok a Békéssy Béla utcán, régebben én is voltam bent szeptember október tájékán és azt mondták legkésőbb decemberben ki kell cserélni. Ehhez képest bementem a napokban és azt mondták az ügyfélszolgálaton hogy Január, Február. Na most akkor kinek higgyek.
Ha valaki tud biztos információ ezzel kapcsolatban akkor írjon. Vagy ha betelefonálok a 537-788 -as számra akkor már kötik is?
Nap mint nap látom a Görgey-nél a Digis autókat remélem a Békéssyre is párhéten belül eljutnak mert az csak 2-3 háztömb a Böszörményi felé.
-
X-akta
csendes tag
válasz
StefiMaci #1108 üzenetére
Hello!
Én is Digis (Dmcc) vagyok kábelmodemes területen 2/512Semmi bajom velük megvan a sebességem, mostmár nem szakad.
StefiMaci mennyire biztosak az infók, hogy az Újkert újra lesz húzva és pppoe lesz? Mert amikor én érdeklődtem még 2-3 év volt a válasz. (én a Lehel u. 24 alatt lakom) A közelben láttam ügyeskedni optikával embereket.
Hy -
shabbarulez
őstag
válasz
StefiMaci #1108 üzenetére
Azért elég érdekes ez a Digi. A ''régi'' kábelnetes területek, talán még egy évesek sincsenek, visszanéve a topic elejére alig tavaly ősszel kezdték kiépíteni a legelső területeket, ahonnan jöttek a beírások. Most meg kábelezhetik újra a teljes hálózatot, rakhatnak be új eszközöket, a nélkül hogy az előző kitermelte volna a beruházás összegét. Márpedig amilyen nyomott árszinten dolgozik a Digi, ez aligha történhetett meg.
Persze ez az ügyfeleket nem igazán érdekli, az ügyfélnek mindig lehetőleg ingyen kell a legnagyobb sebesség, persze tökéletes supportal, kiesés nélkül, hupilila ködbe burkolva. Az ISP-nek viszont teljesen más szempontjai vannak, őt profitorientált érdekek hajtanak ami messze nem találkozik az ügyfelek elképzeléseivel.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest