Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
-
mogyesz
aktív tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Én a pci-os verziót ajánlanám, bár az USB-s "hordozhatóbb", ám ez utóbbinál inkább a szoftverre támaszkodik a dekódolásnál, míg a PCI-os hw dekódolós (többnyire).
pl. ha maradunk a PCI-os verziónál: digi rca <--> PCI tuner rca -> megvan a kép,
digi hang rca <--> PCI tuner 3,5" jack (ehhez van kábel, átalakító, etc.)
Ha nincs hang bemenet rajta, szóba jöhet a pc hangkártya, kérdés, hogy itt csúszás a hang és a kép között nem lép-e fel?USB-nél ugyanez, arra kötöd a digi-t, a tunert usb-n a PC-re.
Illetve ami még szóba jöhet külső TV tuner, amire lehet RCA/kompozit/VGA(ki-be) meneteket kötni. Nekem pl. a konyhában van egy LCD monitor, az van egy ilyenre kötve, erre rá van kötve a digi (a digi hangja a monitor hangszóróján szólal meg), plusz a 4ch DVR is ezen megy RCA-n, de tudok rá kötni plusz notebook-ot is VGA-ra :-) Van egy távirányítója, azon lehet minden féle bemenetek között váltogatni, hangerő, etc. Ez kb. 2 éve volt nettó 20e körül.
Ha érdekel, a típusát meg tudom nézni ha hazaérek... -
mogyesz
aktív tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Szerintem a VGA - RCA a fordítottját teszi, vagyis a PC monitor kimenetét tudja RCA-ra tenni. Ahhoz, hogy monitoron tudj megjeleníteni RCA jelet, a sima kábel nem elég (ha egyáltalán ilyen létezik)... VGA elosztó helyett kvm switch, amivel tudod a bemeneti jelet változtatni: Digi vagy PC. Egyszerre a 2 nem igen megy. Másik alternatíva, pci TV tuner, annak az rca csatijára kötni a digit (ez pár ezer Ft), így pc használat közben akár ablakban is mehet a tv. VGA-Scart dettó, pont a fordítottját lehet vele elérni...
Az összes alternatíva közül a PCI-os TV tuner a legolcsóbb...
A hang ez esetben a tunerra is mehet...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
kontrobi
üzenetére
Igen, alkalmas, de pont Te írtad:
"RTL Klub tévécsatorna 16:9-es képarányú technikai átállását követően is a korábbi 4:3-as képarányú formátumban biztosítja műsorainak sugárzását a DIGI Kft. részére. Az átvett jel paramétereinek módosulására tett kezdeményezések az RTL Klub irányába a DIGI Kft. részéről folyamatban vannak. "
Erről írtuk korábban azt, amit.

-
mogyesz
aktív tag
-
mogyesz
aktív tag
Nekem 2 db HumaxIII van, első (na jó, második) dolgom az automatikus frissítések kikapcsolása volt. Ha jön új csati azt is manuálisan kerestetem le, nem automatán.
Történt, hogy szépen elrendeztem mindent, majd kis idő múlva mindent átvariált... Na ekkor kapcsoltam ki róla... -
mogyesz
aktív tag
Szia!
Igen, az átkötés stimmel, így jó: LOOP OUT - LNB IN.
Pár csatorna valóban nem fog menni, erre megoldás egy ún. twin fej, aminek 2 kimenete van, és a 2 kimenetet kell kábelezni a beltériig. Az eredeti kábel maradhat, csak +1-et kell behúzni hozzá, és ezt a 2.-ik LNB IN-re kell kötni, oda, ahová alap esetben az átkötés kerülne.
Ja, és ne told meg, hanem húzz teljes szakaszt az "egérhez".
-
mogyesz
aktív tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
1 előfizuval nem,. 1 előfizu max 2 beltéri. így a 3.-ik új előfizetést feltételez. Az árakat az aláírásomban szereplő oldalon is meg tudod nézni, de szvsz a digi honlapján is megvan:
http://www.digikabel.hu/images/stories/tajekoztato.jpg
http://www.digikabel.hu/programcsomagok.html -
mogyesz
aktív tag
válasz
toldiur
üzenetére
Akkor 1 kis kiegészítés, ha nem voltam érthető, akkor elnézést:
"A másik meg az,h amíg a digi részéről nem megállapított a hiba forrása,addig ne kérjen kiszállást és munka bért.."
"Általában azért említik a fizetőset" - ez nem egyenlő azzal, hogy ha a hiba nem nálad volt, ki is fizettetik, ezt próbáltam ecsetelni. Természetesen, ha nem banális a "hiba", vagy az előfizetőtől független - ergó az Ő eszközeikkel van a baj, nem fizettetnek...
Természetesen nem Téged néztelek bénának, hanem általánosságban írtam, már előfordult eseteket: "mert soxor előfordul, hogy a kedves ügyfél fordítva helyezi be a kártyát, és a szerelőnek csak normálisan kell beledugnia. "
1ébként - sajnos - ügyfélszolgálatosa válogatja. Nekem szerencsém lehet velük, mert miután bemutatkozom, elmondom mi a bajom, mindig tudtak segíteni... Igaz el is tudom mondani, mi a bajom. ezzel nem arra célzok, hogy Te nem tudod elmondani, de hidd el, sokan vannak, akik nem...
[OFF]
Elmondok egy saját sztorit: IT-n dolgozom egy Vegyészeti Gyárban. Sajnos/nem sajnos e-mail-es helpdesket is használunk - erre futnak be a hibák. Mivel nincs külön helpdesk osztály, így közvetlen hozzánk futnak be a kérések. De van, amikor nem lehet írni, mert pl. nem megy a gépe, esetleg nem tud bejelentkezni.Na a példa az utóbbi: kollégát hívják, hogy
ügyfél: x.y vagyok, nem tudok belépni.
kolléga: Ok, mi az azonosítója?
ü: ABC12345
k: az ön azonosítója nincs zárolva
ü.: de akkor sem tudok belépni! Maga ezt nem látja?!
k.: mivel telefonon beszélünk, nem, nem látom...
ü.: miért nem?
k.: rendben, mi a gép azonosítója? Rájelentkezek, és segítek
ü.: ???
k.: rendben, ha nem tudja, akkor olvasson le egy gyári számot, vagy leltári számot róla...
ü.: pill. türelmet, a gép a szoba másik sarkán van...
ü.: 234567
k.: állj, ez a monitoré lesz!
ü.: az nem jó?
k.: nemigazán, arra nehéz rájelentkezni...
ü.: (büszkén) pedig azon van a kép!
k: mégiscsak a gépről kellene
ü.: az a gép, amelyiken a monitor van?
k: ??? igen, valószínűleg
ü: megvan! 654321
k.: rendben, máris rájelentkezem
k.: kérem írja be a jelszavát (miután lenyomta neki távolról a ctrl+alt+del kombót)
ü.: készen van, így már működik! Köszönöm
K.: nincs mit - NCSajnos ilyen is előfordul, és a diginél is... még cifrább is.[/OFF]
-
mogyesz
aktív tag
válasz
toldiur
üzenetére
2 részletben válaszolok, ha nem baj.
1.: Általában azért említik a fizetőset, mert soxor előfordul, hogy a kedves ugyfél fordítva helyezi be a kártyát, és a szerelőnek csak normálisan kell beledugnia. Olyan is előfordul, hogy kimennek javítani, és kiderül, hogy a konnektor szar és nem a kütyü. Igaz, ez extrém példa, de előfordul. Ilyen esetben természetes, hogy elkérik a kiszállás árát. Te sem, Én sem örülnék, ha eladok valamit, és ki kell menni javítani, de kiderül, hogy nem is az a hibás, hanem mondjuk az ügyfél figyelmetlen. Ekkor Te is, Én is elkérném a kiszállást.
2.: Sajnos bevett gyakorlat - néha az ASZF-be is bujtatva van -, hogy lejárat után egészen addig, amíg le nem mondod adják, és fizetni kell érte. Ez nem csak a diginél, de pl. ADSL szolgáltatóknál is így van...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
toldiur
üzenetére
Ezért kell a központon keresztül intézni. Nálunk is van szerelő - ráadásul a diginek is dolgozik, felhívtam Őket, és elmondtam mi a baj (7160NA bedöglött).
Azt is kikötöttem, h. X.Y. helyi szerelőt nem akarom látni sem. Másnap(!) jött a digiskocsi, ingyen bérmentve kicserélt mindent... Ráadásul dual helyett 2 db külön beltérit kértem, megkaptam... ingyen... -
mogyesz
aktív tag
válasz
Henker2
üzenetére
Pedig 1xű:
Intelsat1002 - műhold neve
12607 GHZ - frekvencia*
Vízszintes-18V - polaritás*
27500 MSPS - sebesség*GSP2 helyén. - régi csati neve
Jelenleg még zárva. - nincs nyitva :-))))
A *.-al jelölt adatú TP-t kell lekerestetni újra.- TP - Transponder. Ma már ha minden igaz ki van küldve a csatik közzé, nem kell kerestetni, de még zárva van.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
internet arrafelé nem igen van, ezt Te tudod megérdeklődni. 3 tv esetén 2 előfizu kell.
Alapcsomag 1200 körül, teljes 2900ft. *2db
nézd meg az aláírásomban szereplő oldalt, ott is informálódhatsz.
-
mogyesz
aktív tag
Szia!
Mamámék pont így jártak, igaz Ők 4200 helyett kaptak 7040Ft-os csekket. Fater felhívta Őket, hogy ezt mégis hogyan, azt válaszolták, h küldtek értesítőt, erre ő mondta, h nem küldtek... Akkor bocs.
Ja, akkor jöhetnek vihetik...
Megrendelték szerdán a digit, a szerelő tegnap jelentkezett, h szombaton vinné... -
mogyesz
aktív tag
válasz
KovácsGéza
üzenetére
ugye nem a stíluson szerkesztettél?

-
mogyesz
aktív tag
válasz
KovácsGéza
üzenetére
meglehet, csak kitartás! :-)
-
mogyesz
aktív tag
[OFF]"Azért átfogalmazom, nincs azok körében igény hd adásra, akik falun laknak havi 60e-ből tengődnek és a digi 70%át kiteszik..."
Ezt csak az ért meg, aki szintén falun/kisvárosban lakik (és nem nyugat mo.-on)
A pestiek és a nagyvárosiak más kategória. Ők lenéznek mindenkit - tisztelet a kevés kivételnek - és nem látnak tovább a városuk határánál. Pont, mint a tiszteletre méltó magyar kormány. Igen, ezután lehet kikérni, meg anyázni is, de legfőképpen el kellene ezen gondolkodni. Nem csak ennyiből áll az ország... [/OFF]
-
mogyesz
aktív tag
válasz
ThunderBoy
üzenetére
Szia!
Először is, még nézd meg az aláírásomban szereplő oldalt, szvsz Neked találtuk ki :-)
Nagyobb tányért lehet, twin fejet ajánlott kérni, ha duált kérsz.
Hyundai-t adnak most már csak, ez szinte 100%.
Nekem Dual van jelenleg, nincs vele bajom.
Üfsz helyett ott az emlitett oldal :-)
Indulási ktsg attól függően mit szeretnél még pár ezer Ft-tól fölfelé.
Üdv.: mogyesz
-
mogyesz
aktív tag
''''Próbál mást is meggyőzni, nehogy úgy járjanak, mint Ő.''
Saját bevallása szerint, ma is HBO-t nézett.Sokan szeretnének úgy járni mint Ő, szerintem.''
''
Az nem nagy ördöngősség, 1 kis hardver, és egy kis keresgélés kérdése az egész.
''Ezekkel a feltételekkel a Digi szerintem JÓ.''
Ezekkel a feltételekkel neked is, nekem is és még sok 10.000 embernek megfelel. Neki magasabb az igényszintje - itt most nem lenézvén Téged, magam, és a többieket - Neki nem jó. Ezt el is mondta többször is. Ilyen embereknek is lenniük kell, hiszen miről és legfőképpen kivel vitatkozna itt mindenki oldalakon keresztül ?
[Szerkesztve] -
mogyesz
aktív tag
Szerintem arról, hogy korábban neki is volt DigiTV-je, de nem jött be. Nem volt szerencséje az eszközökkel, a szerelővel, és az ügyfélszolglattal sem. Így csupa negatív vélemény / tapasztalat alakult ki benne. (Topic korábbi része.)
Próbál mást is meggyőzni, nehogy úgy járjanak, mint Ő.
Az, hogy ezt milyen stílusban teszi, nem tisztem megítélni, de aki Rick4 más topicocban tett hozzászólásait is olvasta már, Ő ilyen.
(És ezt nem feltétlenül negatív értelemben mondom. Ilyen a stílusa.)
Sajnos, ami mindenütt jelen van, általában egy adott témával kapcsolatban - ez nem feltétlenül kell műholdas legyen, legyen bármilyen - az emberek 98%-a nem azt írja le, hogy hú de frankó, hú de jó, hú de szuper, hanem csak a negatív véleményt, kérdést, kérést, és kritikát. Valahogy a jó oldala mindíg lemarad...
Így az itt hozzászólók véleménye sem reprezentatív, hiszen az emberek túlnyomó többsége csak akkor ír, ha valami gondja, problémája, panasza van. Ezen fórumok alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy egy adott szolgáltatás jó-e vagy rossz, hiszen mint korábban írtam: kérés/kérdés/panasz/kritika... -
mogyesz
aktív tag
Tegnapelőtt koppra ugyenez a szitu. igaz nekem elosztóval van lekapcsolva a beltéri tv házimozi trió. elosztó bekapcs, onnantól 1-2 percig kék figyelmeztető ablak
már hívni is akartam a bűvös számot, de mire kivettem a szekrényből a digitv-s dossziét - amiben a papirok vannak - már ment is 
-
mogyesz
aktív tag
Szerintem hívj egy normális, hozzáértő szerelőt. Ha központi hiba lenne, más is - köztük Én is - tapasztalná / tapasztalta volna. Nálem minden ok. Reggel egy ideig nem ment az ATV, tegnap este a SportKlub akadozott, de ezeken kívül minden ok. szvsz nálad lehet a hiba. (fej, beállítás, beltéri, kábelezés, etc.)
-
mogyesz
aktív tag
válasz
raczandris
üzenetére
Erre van egy nagyon király kis oldal: [link] Itt meg lehet nézni, hogy a kézhez kapott összegek után kit, milyen arányban is terhel az állam bácsi...
-
mogyesz
aktív tag
Nem feltétlenül Te nem jegyezted meg jól

Ha ezután is szar, akkor fej csere
Majd nem jól beállított antenna.
Nem jó a koax kábeled.
1xűen a TV-ddel van a baj.
Hát, hogy mit csinálnak vele, nem tudom. Lehet újracsomagolva megy a balkánra. Esetleg a Hyundai / Humax gyártója beveszi töredék áron... -
mogyesz
aktív tag
Szia!
A számszaki adatok stimmelnek, csak nem jól... 15.000-ért beveszik a régit, a 6.000 kártyaaktiválási díjat levonják belőle és még (15e-6e) 9.000-et jóvá is írnak az előfizetésedből. A 2. kártya 6.000-ét nem kell kifizetned, nem is vonják le - mintha ajándékba kapnád.
Az ügyfélszolgálaton - mint sajnos sok helyen -, nem igazán hozzáértő emberek ülnek. Ez lehet a cég trehánysága, vagy csak az ott ülő érdektelensége, etc.
(Megjegyzem, Én nemrég 2x is beszéltem 2 különböző hölggyel, elmondtam mit szeretnék, és hogyan, 2x2 perc alatt meg is oldottuk a ''problémát'' /beltéri igény + 2. kártya aktiválása/.)
Sajnos - ha nem ért hozzá - akkor vagy előveszi a magyarázós dumát, amit betanult, addig is időt nyervén, vagy választ egy Kérdés/Válasz (A/Q) típusú lapról. Ekkor ha amit mondassz neki, keres egy hasonlót, és a mellette lévő választ, a megoldást.
Így, ha megakad egy csatorna - rossz a beltéri...
A másik részét viszont - csak dual van - megértem. Végre ráálltak egy típusra, és csak olyat hozatnak. Így talán a homogenizáció következtében el tudják majd 1x indítani normálisan az EPG-t.
Single beltéri pl. Hyundai 1165 és 3169, ill Humax max. visszavett használt - tehát nem új van csak nekik. Azért ez a megoldás még mindig szebb, mintha kapnál egy valaki által már használt, neadj isten javított, de újracsomagolt beltérit újként - nem? -
mogyesz
aktív tag
Eurosport2
Helyzet?
[Szerkesztve] -
mogyesz
aktív tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Látod, Én pont ezen kiesési lehetőségek - vihar - miatt meghagytam a ''sima'' antennát. Jött a jégeső, elment a digi, csak átkapcsoltam a ''földi'' vételre, és végignéztem.
Egyébként olyan nagy volt a vihar, hogy a mobilokon nem volt térerő! Vagy ha volt is, max 1 egység, amivel telefonálni nem lehetett... -
mogyesz
aktív tag
Nem, egyáltalán nem haragszom. Két értelmes emberi lénynek tartom magunkat, mint írtam, ettől a véleményünk különbözhet. Remélhetőleg igazat adnak, Én azért írtam, hogy azért annyira ne bízz ebben.
Mi a DigiTV felhasználók oldalának szerkesztői sok dolgot megéltünk már a Digivel kapcsolatban, ha van kedved, nézz be hozzánk is. Nálunk is sok ügyfél megfordul, meg a normális ''igazi szerelők'' is, és mindenki leírhatja a maga véleményét. Ezek a fórumban olvashatóak.
Várjuk a fejleményeket!
Üdv.: mogyesz -
mogyesz
aktív tag
Még egy utolsó gondolat erejéig.
Lehet, hogy nem jól látom a dolgokat, de ha neked a 40-es számon azt mondják, tekerd körbe alufóliával a fejet, mert ezzel 20% plusszt kapsz, elhiszed? Sajnpos nagyon sok olyan dolgot mondanak, aminek a valósághoz nem sok köze van. Nekik van egy sablon szöveg, és azt kell mondják. Ha így van, ha nem. Volt itt közöttünk is ufsz-os, aki elmondta véleményét, segített is, és ki is rúgták...
A központi mesemondók sajnos azt mesélik, amit papiron megkapnak. Az meg olyan, amit az ügyfél hallani szeretne.
Az ÁSZF-re hiába hivatkozol. Én nem neked akarok rosszat, és nem a Diginek jót, sőt a szerelőknek sem. Én csak a tömérdek információ alapján próbálom átlátni a helyzetet. És segíteni, ha lehet.
Mivel ez egy fórum, így gondoltam ütköztethetjük véleményünket
Nem kötelező egyet érteni, hogy is nézne ki, ha mindenki mindenkivel egyetértene? 
Részemről a ''vita'' lezárva, további jó fórumozást, és kellemes DigiTV vételt kívánok!
-
mogyesz
aktív tag

Nem ''esetleg'', hanem Ő fizeti a benzint. Azt sem számolják el.
Mire kér(het) el 8 ezret?
pl. a tipli és csavar, amit a digi ad, az nem minden falhoz megfelelő. 10m feletti koax szintén plussz. Alap falitartó sem jó mindenhová, mert mi van, ha el kell fordítania a tányért, de az alap tartóval a faltól nem megy tovább a tányér? Akkor ahelyett másik kell. (Ezt szintén nem a digitől szerzi be, hanem magán úton.)
SCART kábel szintén nem alap tartozék.
Ha valóban normális szerelő, akkor a kábelezést sem úgy oldja meg a házon belül, hogy keresztül kasul, hanem szépen fal mellett, rögzítve, kérésre esetleg kábelcsatornába. Ezek mind-mind plussz idő és ktsg vonzatok.
A napi 6-10 címes szerelők nem tartoznak ebbe bele. (tisztelet a kivételnek, de ritka)
Twin fej - aki kéri - szintén nem digis alaptartozék..
Nagyobb antenna szintén...
ÉS az antenna szerelők többnyire vállalkozóként dolgoznak, és fizetik a járulékos ktsgeket is.
Én megnézném azt a szerelőt, aki 3-4 ezer ft-ért felszereli az antennámat, beállítja az ASTRA-ra, bekábelezi, és belövi a csatornákat is...
Ne haragudj, de szvsz nem ismered a piaci árakat.
''a szerelő sem nagyobb tükröt, sem twin fejet nem erőltetett rám, sőt, megvetette velem a fejet és a tükröt, mivel a digi nem adott neki....szegénykém...én pedig várom a digitől a levelet, hogy mikor hozzák a tükröt- fejet, mert ugye addig nincs mivel néznem a műsorukat, vagyis egyenlőre nekem nem szolgáltatnak...''
Ha megvetette veled a fejet, és a tükröt, mert nem kapott, ez sajnos elég sűrűn előfordul. Mármint, hogy nem kapnak. (Ha digi TV feliratos tükröt adott, akkor lehúzott.)
Ha ezeket nem vitte volna neked, nem tudnád nézni a szolgáltatásukat.
Hiba várod a levelet, ha a kültéri eszköz fel lett rakva - nem kötelező digiset venned -, és a beltériben lévő kártya aktiválva van - ergó működik a szolgáltatás -, akkor nem fogsz igazat kapni. Ugyanis használod, ezt Te is tudod, és Ők is.
üdv.: mogyesz
[Szerkesztve] -
mogyesz
aktív tag
Szia!
NEm vitatkozni szeretnék veled, csak egy konkrét példát írnék le:
A Digi csökkentette a dealereknek / szerelőknek járó összeget.
A példa: legutóbb, mikor bent voltam dealer ismerősnél, közölte a szerelővel, hogy ezentúl 2.000Ft-ot tud adni neki.
A szerelő azt mondta, ennyiért Ő nem szerel.
De volt másik szerelő, aki azt mondta, ok, de amit csak lehet, kifizettet.
Így már nem is olyan biztos az a minimálbér / nap...
Próbaképpen keress egy olyan szerelőt, aki ezzel foglalkozik (digi előtt is ezt csinálta), és kérdezd meg, mennyiért adna antennát, beltérit, fejet, és mennyiért szerelné fel, illetve állítaná be mondjuk az Astra műholdra. Lehet meglepő összeget mondana.
Nem, semmi közöm sincs a digihez, sem a szerelőkhöz. Csak ebben az országban mindenki mindent olcsón, lehetőleg ingyen szeretne. De sajnos ez nem így van. Igenis, mindenért keményen fizetni kell...
Annak meg csak örülj, ha a szerelő rád próbálja erőltetni a nagyobb antennát, a twin fejet, és az erősebb tartót. Ha rád erőlteti, és el is fogadod, valószinüleg nem kell visszajárjon hozzád...
A fentiek a ''becsületes'' szerelőkre vonatkoznak, a kontár rohambrigádosokra nem! -
mogyesz
aktív tag
válasz
mogyesz
üzenetére
''Sziasztok!
A mai napon levelet kaptam a DigiTv-től (és nem, nem kamu levél volt, a hitelességét leellenőriztem), mely levélben egyértelműen közlik, hogy a ''http://www.digitaltv.m*nd*nk*la*ja.hu'' címen található honlaphoz, és az azon szereplő (ál)hírekhez a DigiTv-nek SEMMI köze, az ott olvasható 'információk' semmilyen tekintetben sem hozhatóak összefüggésbe a DigiTv-vel. A DigiTv továbbá azt is ígérte, hogy kivizsgálják az oldal tartalmát, és annak létrejöttét.
Kérném a fórumtagokat, hogy a jövőben az oldal belinkelését e fórumba mellőzzék, az ott olvasható információk hitelességének megítélésekor pedig a fentiek figyelembevételével járjanak el.
Köszönet! '' -
mogyesz
aktív tag
Igazán nem bántás, de olvass vissza. Ugyanazok 20-30 üzenetenként megismétlődnek.
Röviden: azért van twin fej sok embernek, mert az alap Digi által javasolt felfűzéses módszer többeknél azt váltja ki, hogy amikor a fő beltérin csatornát váltanak, a társon pár pillanatra elmegy a kép. Ezt a hibát orvosolja a twin fej. Illetve ha a lakás két különböző pontjára kell telepíteni, akkor nem szívesen kábelezik össze a lakást. Ez sokszor kivitelezhetetlen is lenne, illetve ha nagy a távolság, csökken a jelszint. Egyébként is kevesebb jelet kap a társbérleti felfűzés esetén. Az mind1, hogy melyiket rakod előre, a jelenség megmarad...
üdv.: mogyesz -
mogyesz
aktív tag
válasz
Csipisz
üzenetére
Pedig ebben semmi bonyolult nincs.
ÁSZF-ben, és weblapjukon is ott van: 10e a le, és 10e a felszerelés - ez összesen 20.000Ft
Hívd fel a szerelőt, aki szerelte, vagy a forgalmazódat. Ők küldenek szerelőt, és nem is biztos, hogy a Digi által közölt áron fogják szerelni (olcsóbban). Ha hívtad a bűvös számot, és Ők küldenek ki szerelőt, akkor a 20.000-et tuti fixre veheted... -
mogyesz
aktív tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
ha 2 év hűséggel köttetted, akkor ha vissza akarod mondani, fizetned kell büntit

Ha már van, nem kell a közösre rákötnöd! Egyszeri 6.000-ért Te is igényelhetsz társ beltérit, és akkor neked is 2 lessz.
Ez csak egy lehetőség, panelben lakók részére. Hogy mondjuk ne legyen 8 antenna a falon, mint nálunk...
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)