Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Fej elforditva 3 mm-t nyugatra..ezt magadtól találtad ki? hogy érted azt, hogy elfordítva nyugarta. amiről beszélhetsz, az a skew érték lehet, a fejtartóban kell elforgatni, mégpedig úgy, hogy a függőlegesen álló fejet annyira tekered el, mintha az alját a 6 órára mutatónak néznéd, és 6 óráról visszatekernéd 3/4ed ötre...
-
Kiskutya
veterán
ha valaki nyiregyhazan akar digit az ne forban-satot valassza ha csak nem akar 3 honapot varni egyebkent a tescos kirendeltseg is hozzajuk tartozik en is ott regisztraltam magam dec elsejen es meg mindig semmi! ma is hivni akartam oket de vagy foglalt vagy nem veszik fel tehat 2 napja meg rakerdezni is lehetetlen arra hogy mikor jonnek szerelni. feruar elejen hivtam oket akkor se tudtak pontos datumot mondani.
-
Al Brandy
tag
Egyedül egy nagyon halvány szellemkép úszik jobbról balra...
Ezt nekem is eljátszotta, de kihúztam az analóg antennát a TV-ből,és megszűnt a ''háttérkép''.
A másik két nem Digis beltérimnél szintén ez volt a helyzet, tehát nem a beltéri hibája.
Ezeknek az olcsó SCART kábeleknek nem valami jó az árnyékolása.
[Szerkesztve] -
Hyundainak hol tudom megnézni a szoftver verzióját? És érdemes frissíteni a menüben, vagy rizikós esetleg?
-
Lala6
addikt
Megint van EPG.
-
Andie
őstag
Nos elhelyeztem végsö helyén a parabolát, az erkély sarkába, a szomszédé mellé. Annyira csúnyán néztek fel az udvarról, mikor az erkély kellős közepén lógott ki 45 centire a tányér, hogy nem mertem otthagyni

A kábelt szépen körbevezettem az erkély fala mellett, odaszögezgettem az ajtókerethez, befúrtam az ablakkereten át, az akvárium mögött a beltériig.
Aztán 1 órát szórakoztam a beállitással megint, de sikerült 90/90 körüli értékeket belönöm. Fej elforditva 3 mm-t nyugatra, minden pöpec.
Egyébként rémes, hogy nincs valami támpont, hogy mikor jó a vizszintes elforgatás és a függöleges. Mikor belöttem vizszintesen, kb a legerősebb jelre, (70%), akkor elkezdtem függölegesen pöcögtetni, de akkor hiába húztam meg amazt, mégis kicsit elment balra, aztán kezdhettem az egészet elölről
(persze mindezt úgy, hogy a hálószoba ablakon keresztül néztem be, az ajtót levettem, hogy belássak a nappaliba, a tv-re
)
NADE! Ami a legfontosabb! Egy nagyon érdekes és sztem mások számára is hasznos dologra jöttem rá (bevallom, a társfórum segitségével).
Az volt a bajom tegnap, hogy egy csomó adó (de sztem mind) kilógott baloldalt a képből. Az RTLklub logója pont a kép bal élén volt, alul ha kiirták ki nyilatkozik éppen, akkor az első betü nemláccott. )rbán Viktor pl. (az O fele kilógott a képből)
A FILM+ csatorna F betüje abszolute nem láccott (ez amúgy is a kép bal élén kezdödik asszem)
És nem mellesleg, a kép fehérebb, kontraszttalanabb, életlenebb, homályosabb volt, mint a vacak, ''levegőből'' fogott antennás adóknál. Ez kicsit félelmetes is volt.
Node olvastam ma egy tippet, hogy a Képbeállitásoknál át kell állitani RGB-röl CVBS-re! És láss csodát!! Beugrott a kép középre (már a menün láccott), semmi nem lóg ki semerre, és ráadásul éles, életteli, kontrasztos és penge lett a kép! Mint egy 72 centis tft monitoron! (rendes crt TV-m van, csak sony, brutál éles képpel)
Ezt már szeretem, ezt a képminöséget szoktam meg. Csodaszép mostmár.
Egyedül egy nagyon halvány szellemkép úszik jobbról balra, valami számoknak nézem, hatalmas 0-ák, vagy ilyesmi. De csak állóképnél látszik, ottis bizonyos szineknél (pl fehér háttérkép). Élö müsornál nem vehetö észre. Ez mitöl lehet? -
Rick4
félisten
persze, hogy nem változik.....az más kérdés, hogy ha valamit optimalizálnak, kell hozzá driver, de ha el nem felejted, dosban, és a bootnál is látsz képet, de ez nem ebbe a topicba való. ha azt gondolod valamiről, hogy úgy van, ahogy gondolod, keress utána a neten, és gyere vissza egy linkkel.
-
Rick4
félisten
ja, 2db is. most, hogy letöltöttem az új szoftvert, mintha nekem is jobb lenne a kép...
egyébként elvileg nem változhat a vezérlőszofttól, ez más miatt olyan, amilyen, a szoft sem ezt a rész vezérli. sok bajom nincs a kis géppel, csak ha 2x kattintok a menüben egy csatira, hogy nézném, miért gondolkodik, meg menti a változtatásokat... 
-
Rival
aktív tag
IMHO a videó dekódolásban elég nagy szerepet játszik a szoftver...
Történt ugyanis, hogy annak idején sok-sok verzióval ezelőtt (Hyundai) a frissítés előtt a TV2 jól működött, míg frissítés után fehéren villódzott. Következő verzióval tűnt el ez a jelenség. Talán még valaki emlékszik rá. A másik pedig az, hogy nekem ezzel az 1.25-ös firmware-rel a Hotbird-es Pentagon Channel (ami szerintem NTSC-ben jön) teljesen jól működik (azaz mondjuk úgy, nézhető), míg az előző szoftverrel keményen akadozott a kép (nem tudott mit kezdeni a 30 frame/sec-mal). Úgyhogy nem mindegy ez a szoftver dolog... -
gvass
tag
Frissítettem az 1.06-os szoftverre a Hunyadi barátomat.
Nekem nagyon bevállt, szerintem gyorsabb lett, és élesebb a képe is.
A PPV funkció is jónak tünik, már nagyon várom mikor lesz nálunk is elérhető. -
Rick4
félisten
mondjuk, ebben van valami. azt nem tudom, ha az egyik beltérin olyan adór akapcsolok, ami másik holdon van, és eltekeri a tükröt oda, mi van, ha megint visszakapcsolok pl a tv2re, akkor simán visszatekeri...akkor csak az egyik beltéri lesz forgatós és kész...nem gond, de egy legalább legyen..
-
Rival
aktív tag
Csak azért mondom, mert a motoron csak egy kábel mehet keresztül... úgyhogy szerintem akkor jársz a legjobban, ha sorba kötöd a beltériket, és elég egy szimpla fej. Persze mindkét beltéri kell támogassa a DiSEqC-t...
Vagy pedig marad a kétfejes megoldás motor nélkül, csak nem tudom, hogy ekkora szöget be tudsz-e fogni egy tányérral... gondolom igen... beállítva a két műhold közötti szög feléhez... mondjuk nem állítottam be két fejet egy tányérhoz, de így csinálnám...
Na mindegy... ha most nekünk szükségünk lenne egy másik beltérire, sorba kötném...
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
-
mogyesz
aktív tag
Az alábbi közlemény a Digi TV-től származik, és minden módosítás nélkül - beleértve az esetleges helyesírási hibákat is - adjuk közre!
Uraim! T. ügyfelek!
A szerelőknek nem adatik meg az a lehetőség (egyenlőre), hogy a még alá nem írt szerződés leadása előtt elindíthatnák a kártyát. Ilyen alapon bárki bemondásra elindíthatná a kártyákat.
Ez csak úgy lehetséges ha a konkrét adatok bekerülnek a számítógépes rendszerbe és akkor is csak a forgalmazónak van hozzáférése az indításhoz a jelszó ismeretében.
Ha a rendszerbe bekerülnek az adatok akkor automatikusan indítjuk a kártyákat.
Tehát ha valaki betelefonál, hogy nem indult el a kártya...
További részletek : [link]
-
Bandus99
őstag
Mi lenne, ha nem motorral forgatnal, hanem 2 antennat szerelnel fel es a ket kabelt kozositened?
Bar a minoseg miatt en ugy gondolom a tuti megoldas a 2db antenna 2db twin fej
es 2 kozosito.
Persze ez csak akkor mukodik ha az intelsat es az astra elegendo neked. ha meg harmadik muhold is bejon akkor nem jo. -
Rick4
félisten
-
Gilberto
aktív tag
Már eszem nics hozzá,hogy mit kellene csinálnom. A szerelő semi hívott még idáig. Kezdek bele hülyülni ebbe az egészbe.
-
Andie
őstag
Ez az EPG a programfüzet (guide gomb) ?
A nyelvek összevissza kavarodnak valóban. Sok csatornát találtam tegnap (legalább 3-at), amin hiába állitottam be a magyar nyelvet, ugyanúgy karattyolt tovább kisvakond nyelven. Az angol szépen hozta az angolt, meg még volt mondjuk magyar + szlovák/román, de a magyar is ugyanazon a nyelven beszélt mint a harmadik (szlovák/román).
Balkan powa!
-
Lala6
addikt
Na feltettem tegnap a twin fejet, bekábeleztem frankón. Sajnos a beállítás nem lett teljesen tökéletes, sehogysem tudtam 74/88-nál jobb értéket beállítani. Mondjuk hozzátartozik, hogy tegnap nagyon borus volt az idő(ma is). DE legalább már nem kell mennie mindkét beltérinek.

Érdekes ez a digi, tegnap a discovery valami nagyon idegen nyelven(szlovák) karattyolt, pedig a magyart állítottam be neki.
Valamit nagyon csinálgatnak a románok, az EPG még mindig hiányzik, csak a digi film1-2-n látható.
Csak úgy érdekesség képp egy idézet másik fórumról:
az új 10-es TP híre és szivárgott az is hogy valószínüleg a 12563 V lesz
csak hát akkor volt még rajta egy adat szolgáltatás ami nem Digis volt nos nézzük a mai tényeket:
hivatalos info a king of sat.net oldalról:
RCS Map Service Spot 3 has left 12563.00MHz, pol.V (DVB-S SID:2050)
szerintem a Digi-nek átadták a TP-t
és elképzelhető hogy az új inditás miatt nincs EPG se! -
Bandus99
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Erdekes ember lehetsz.
Meghogy kotekedek -
Rick4
félisten
ki tudja a megoldást? a dupla digis cuccom mellé vennék egy twin fejet+ tükröt forgatóval, azt szeretném hogy az astráról, meg egy csomó holdról jöjjön még csati. hogy oldjam meg? a jelenlegi felfűzés maradjon, és a twin fejjel mindkét beltériről külön koax-szal, diseqc kapcsolóval a twin fejet kábelezzem be? jó lesz így? a mostani felfűzőssel semmi gondom nincs, tehát csak ezért nem kell twin fej..
-
Andie
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
De remélem erre nem jössz rabolni, vagy legalábbis a parabolámat hagyd meg!

u.i.: jaaaj, tudom már! a 90es a kfki-től indul, és megy le a normafa fele. Persze, igymár oké. Igen, az a hegy túloldalán van. már eccer átsétáltam, jó 2-3 km
Rick:
[Szerkesztve] -
-
Andie
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Te, nem jár itt semmiféle 90es tudtommal, bár bkv-n utoljára 2 éve utaztam.
Itt lakom: [link] -
-
jocy66
csendes tag
Hoppá hoppá megvan a baj forrása és el is hárítottam mostmár 98%!
kiderült a gyerkőcök fociztak és kapott egy találatot. -
Andie
őstag
Köszönöm, köszönöm! 
Nézegetem a portot.
Ja, nálam minden adó kint van az utolsó csikban mind a kék, mind a lila sávnál. Néha mozog, néha erösebb (90% körül), néha leesik 80-ra, de ez alá sosem. koppkopp. Pedig ahogy rajzoltam, itt van egy bazinagy hegy szemben, és arra néz a tükör
-
-
Rival
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Semmi kötekedés: ha már jön egy csatorna akár 20%-kal, és adják mellette a teletextet is, akkor megy. Ha nem, akkor 150%-os jelnél sem fog...
Tehát jelerősítővel sem (hűen a szövegkörnyezethez
).
Most az a helyzet, hogy tényleg csak az m1-en megy, és a román csatornákon sincs txt.
No TXT, No EPG, No Problem...
Persze, csak közlés stílusa és közlés stílusa közt is van különbség!
Ez is igaz...
[Szerkesztve] -
jocy66
csendes tag
Nekem is nagyon leesett a jelszint.A megszokotthoz képest most RTLKlub szint 71% a minőség 45% Humaxon
-
Andie
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Köszönöm az infókat!
Akkor még van remény, hogy a műsorújság újraindul...
A textet sajnálom
A L - R hangcsatorna megoldás nagyon poén
eszembe nem jutott volna. Ekkora hüjeség??! De mostmá tudom eztis.
És egyébként van valami internet cim, ahol ezen csatornák müsorai jól össze vannak szedve?
Ja, és ne civakodjatok!!!
-
válasz
Bandus99
üzenetére
Kedves Belvárácz András!
Imádom a szelektív kommunikatív képességekkel megáldott embereket.
Azt írtam: ''Esetleg valami jelerősítővel, de így sem hinném, hogy menni fog.''
Vagyis ha létezik megoldás, akkor talán így lehetne, nem azt írtam, hogy ez egy biztos megoldás, ezt kell tenni.
Akkor meg miért kiragadott szöveg alapjá felelsz? Kötekedni szerettél volna? Nem volt még meg a mai kötekedésed, ezért gondoltad most nálam kiélheted magad?
Nem kell felelni, költői kérdés. -
cigam
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Arra azért figyelj, hogy abban a levélben az ÁSZF-re hivatkozzál

-
Bandus99
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ne is haragudj, de mifele jelerositorol beszelsz te ?? Teletext az MTV1 en mukodik egyedul ezen nem segit semmifele jelerosites.
3 as pontban erdekesen rovidited az emlegetett csatornat. -
Szia!
1. A műsorújság pár napja senkinek nem megy. Bosszantó.
2. Teletextet felejtsd el, át kell szoknod internetre. Esetleg valami jelerősítővel, de így sem hinném, hogy menni fog.
3. Traveszti csenelnél a hangot állítsd át úgy, hogy a sztereo hangsávből csak az egyik szóljon, vagy az L (bal) vagy az R (jobb), akkor magyar lesz, de nem tudom melyiknél, próbálni kell. A távirányítón a csatornára lépve ezt a zöld hangszóró mellette kérdőjel gombbal lehet megtenni.
Hegyi -
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Betelefonáltam, és 10 perc múlva már élt minden csatornám! jipiiiiiiiiiiiiiii!!!
Van végre sok sok sok csatornám, és tök frankók!
Egy kicsit ugyan homályosabb a kép, meg fehérebb, mint az antennán ami jön, de ezt a Tv-n utánna tudtam állitani (fényerő és kontraszt).
Van néhány kérdésem! Humax beltérim van.
1. A távirányitón van ilyen gomb, hogy guide. Ez egy programfüzetbe dob bele. A prospektus szerint itt szépen időcsikokon látNÁM, hogy milyen müsorok következnek, és még előjegyezni is tudok, hogy mondjuk 21.30kor váltson át a spektrumra, mer ott kezdödik a kis tavinyüsznyüszök párzásáról egy film. Csakhogy én mikor belépek ebbe a guidéba, akkor az össze csatornánál hót üres a táblázat, mintha nemlenne müsor. Nálatok is igy van? Pedig ez frankó funkció lenne...
2. Teletext. Nem jön sem a TV2-n, sem RTLklubbon, de sztem más csatornán sem. Ez normális? Ha a guide sem megy meg a teletext sem, honnan tudom a müsort? (tv újság?)
3. A travel chanel és még néhány nekem 2 nyelven beszél eccerre. MAgyar plusz angol például. Kb egyforma hangerön. Rendkivül élvezetes. És hiába állitom a nyelvet magyarra, akkoris ez van. Ha leveszem angolra, akkor eltünik a magyar.
Hirtelen ennyit
Köszi! 
-
Rival
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen, az angol stimmel, de azon kívül a magyar sávon is az ''elecricka modulova dva'' megy...

-
Gilberto
aktív tag
A szerelő akivel beszéltem,azt mondta,hogy odaírányíttassuk át magunkat. Én ezt központilag meg is tettem,de ezt az e-mailt amit ma kaptam és bemásoltam ide,ezután nem tom eldönteni,hogy most hogy is van ez. K-Dipol Bt.-hez kellett írányítani magam. Ez megtörtént és tudtuk felgyorsítani a dolgokat. De mostmár nem tok semmit.
[Szerkesztve] -
A Discovery másnak is zulu nyelven megy?
-
Yossarian222
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy rendben mennek-e nálatok a csatornák?
Nálunk a ''Humax II'' beltérin jel az első sávon (jelerősségnél?) olyan 60-75% között váltakozik a második sávon (jelminőségnél?) pedig olyan 25-50% között váltakozik a csatornák többségénél. A jel az első sávon az M1-en és az M2-őn olyan 50% körüli, illetve a második sávon 25% (néha, ha ez alá megy akkor ''kockásodik'')!
Ti nem tapasztaltok ilyen anomáliákat?
Ha nem, akkor megyek megnézem nem ''állítódott-e el'' a fej vagy a tányér - vagy mindkettő!
Köszönöm!
Üdv.: Yossarian222
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Miert kell mas nevre regelni??
Siman ugyanarra nevre kotod a szerzodest aztan a masik helyen utana lemomdod...
De csak embersegbol, potyara ne jojjenek ki. De az esetek nagyreszeben igy is ki fog jonni a regi ceg is, mert annyira trehany modon megy az adminisztracio, hogy meg arra is lusta, hogy megkeressen az adatbazisaban es kitoroljon.. Marmint a szerelo, nem a Digi kozpont. -
bnss
veterán
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e három beltéri egységgel rendelni DigiTV-t? Pontosabban az akcióban szerepelő kettő mellé leeht még egyet rendelni?
-
Rick4
félisten
-
Billy76
csendes tag
bocs h nem olvasok vissza de lenne 1 kérdésem:
80cm digis tükörrel lehet/érdemes e twin fejet (digis csatik) és alap digis fejet(Hot Bird) szerelni, most a jel erősségem digivel 95-98 % közt mozog...
kb mennyibe kerül? -
Rival
aktív tag
válasz
Gilberto
üzenetére
Nagyon gáz, ami itthon folyik. Amikor előfizettünk a Digire, gondoltuk olcsóbb lesz Romániában. Így is lett, úgyis járunk Erdélybe apósomékhoz. Sepsiszentgyörgyön bementünk a Digihez, mondtuk, hogy elő akarunk fizetni. Levették a polcról a szettet, kezünkbe nyomták, és kérdezték, meg akarjuk-e venni, vagy bérelni akarjuk. Megvesszük... leperkáltuk a kb. 20ezer forintnyi lejt, aláírtuk a papírt, és kisétáltunk kezünkben a tányérral és beltérivel. Pár nap múlva hazajöttünk, felszereltem, és csak be kellett telefonálni a bukaresti központba (természetesen olcsó VoIP telefonnal), hogy indítsák a kártyát. Pár perc után jött is a kép... mondjuk párom tud románul, egyedül nem tudtam volna elvartyogni, mit akarok...

-
Gilberto
aktív tag
Tisztelt Katona Norbert!
A várakozási idő 5-6 hét.
Az illetékes forgalmazó elérhetősége:
Párban Bt. 06-66-642955
--
Üdvözlettel:
Kiss Levente
Digi Tv Kapcsolattartó
Ezt az e-mailt kaptam a dig központjából. Nem értem,hogy nekem mi közöm van Gyulához,mikor Szegeden lakom. Szánalmas ez az egész tetves román banda. -
Rival
aktív tag
Testvére sem jobb nála... ez a Hyundai hogyismondjam finoman... fostalicska... amit én jelenleg képtelen vagyok megtenni, hogy hozzáadtam egy új műholdat (NSS7), és miután bepötyögtem neki egy látható TP-t, átváltok az antenna beállítás menübe, és rálépek az imént beállított TP-re, azon nyomban megfagy, a kijelzőn folyamatosan világít a távirányító zöld ledje. Csak a főkapcsolóval tudom újraindítani. Nem egyszer csinálta meg, hanem legalább ötször csináltam végig ugyanazt, de mindig ennél a pontnál fagy meg. A tököm tele lett, úgyhogy hagytam az NSS7-et ahol van...

-
Andie
őstag
Apropó! Ugye az elöfizetéses akció most úgy szólt, hogy 2 beltéri egység. Én csak egyet hoztam el Andristól, merhogy böven elég, lévén 1 tv-nk van.
De mivan, ha asszony kitalálja, hogy ő a konyhában is tv-t akar nézni fözés közben, ráadásul a hüje brazil sorozatait. Bármikor elkérhetem azt a másikat? Vagy má buktam? -
Lala6
addikt
Segítsetek nekem twin fejet találni. Már jó ideje böngészem a netet, de semmi elfogadható ajánlat

0,2-0,3db lenne jó, twin fej legyen, legyen nekik boltjuk, BP-en a belvárosban vagyok, de messzebb is elmegyek. És az ára 5k alatt kellene, hogy legyen. Eddig csak 6-7k-ért ajánlottak. -
Andie
őstag
És kézi ki/bekapcsoláskor minden ok?
Mer akkor az időzitőjével van valami bibi. Én megpróbálnám átállitani más időre, amikor ott ülök elötte, és figyelni, micsinál.
Andris! Köszönöm szépen, meg a többi segitséget is, este rájuk csörgök ha nem él a cucc. Megkóstoltad a ''szörpöt''?
-
o.gaby
tag
Üdv!
Van valakinek valami ötlete, hogy mi a fenének fagy le a beltérim (az új softverral is) amikor az időzítő be akarja kapcsolni. Ez az elmúlt fél évben kiválóan működött. digi 6-kor be 7:30-kor ki. Így meg volt az ébresztőm. Szombat óta minden nap lefagy 5:59-kor és fel sem ébredek, mert a tv hiába kapcsolo be nincs semmi hang. Mert jelként a lefagyott szartól egy fekete képet kap. Tegnap megtaláltam az új szoftvert 1.06, majd gondoltam ma reggel már biztos menni fog. Erra mit ad isten ma megint lefagyott. Majd mászhatok ki az ágyból kikapcs és bekapcs majd minden ok.
Szerintetek? -
raczandris
tag
Szia
Be diktáltam a kártyaszámodat még vasárnap .
Ha este nem indul el hivd fel ujra a 06 40 180 180 at és pár rerc után beindul a szemed előtt a csati..
Gratulálok az antennaszerelésedhez ! Ha minden kellék meg van hozzá ugye nem nehéz beállitani ,csak tudni kell merre keresd .
Szia R.A. -
Andie
őstag
Jejejeeeee!

Gyerekek, még a végén este tv-zni fogok? Komolyan, 3 éve, mióta eljöttem Szegedröl, nem néztem Discoveryt, Animalt, Spektrumot, illetve normális minöségben Tv2-t, rtlklubbot, stb. Nem vagyok TV függö, de azért mostmár nagyon fenem a fogam
Na nem offolok tovább. Majd lesz kérdésem a beltéri funkcióival kapcsolatban is (képmegállitás, programfüzet, időzités), de majd késöbb
-
Andie
őstag
No gyerekek, nagy hireim vannak!
Tegnap vettem egy olyan L alakú konzolt, vesztemre 45 centist, igy most kilóg a teraszomról az udvar közepére az antenna
Nyilván visszacserélem majd valami 20 centisre, vagy a falra fogom szerelni (csak akkor nem férek a teraszon...).
De ahogy felpöccintettem, kicsit meghúztam a csavarokat, belöttem a HotBirdet, aztán Andris utasitása alapján 21 fokot jobbra fordultam, picit pöcögtettem jobbra-balra, és wáááááááááááááá, bejött a digitv!!!! Frankón jött a DDtv, meg a Utv, ez utóbbit néztem egész este, és észrevettem, hogy kb 15 klipp megy körbe körbe
Köztük reklámmal.
Na mindegy, a lényeg, hogy megy minden frankón, kiráj, a jelszintem és a minöség 85-89% között mozog, de ez a két csatorna meglehetösen szép minöségü!
Mostmár csak az a kérdés, hogy mikor lesz meg az összes csatornám? Andris tán hétfön lejelentette, hogy kész vagyunk, akkor ma este már jön majd minden?
Jólenne szerdán a sorozataimat a TV2-n már itt nézni!!!
Boldog vagyok!
-
Lala6
addikt
válasz
raczandris
üzenetére
Holnap összekötöm akkor úgy, a keresés idejére.
Nem tudtam, hogy így működik. -
raczandris
tag
LALA
Az első beltéri adja a tápfeszt a fejnek ezért kell áram alatt hagyni .
Ha duplán találja meg az adókat akkor az első beltérinél a keresés idejére kösd át a bejövő antennát és a tovább menőt egy F toldóval .Igy az antenna egyből csak a második gépre kerül .Igy csinálj keresést . Igy nem fog duplázni . Utánna kösd vissza ahogy volt .és KÉSZ .
R.A.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm, köszönöm!