Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
Aktív témák
-
cigam
titán
Ez ma jött:
'' ...A National Geographic csatornán nincs semmilyen központi probléma és nem is jelezte más a problémát. A videót sajnos nem tudtam megtekinteni, az oldal eléréséhez felhasználónév és jelszó szükséges.''
A levélben amit küldtem ez a link szerepelt:
http://idisk.mac.com/szekeres.tamas-Public/NGC.mpeg
Sztem nem kér jelszót, mivel úgy van beállítva, hogy bárki számára elérhető.. Megnéznétek, hogy Ti látjátok?! Esetleg félrebeszél az ügyfélszolgálat?! -
dchard
veterán
Teljes mértékben egyetértek. Scifi, vagy Nickelodeon jöhetnének. Több sport nem kéne.
Többieknek: köszi a sok hasznos linket, elkezdetem olvasgatni.
cigam: hát amíg nem kell felülnöd egy 747-esre, addig nincs is probléma. Életemben összesen 4 órát repültem, de nekem elég volt annyi gyomorideg egy életre.
Dchard
[Szerkesztve] -
o.gaby
tag
Az új csatornákra visszatérve, szerintem (és a szúk ismeretségi körömet figyelembe véve, kb 50 ember
) semmi szükség még egy sport csatornára. De ugyanez mondható el az ismeretterjesztő csatornákról is. Mese, főző, film és sci-fi csatornákról ez már nem mondható el. Pl:Nickelodeon vagy Sci-fi a világ két legjobb csatornája, de még a sorozatguru is türhető. -
dchard
veterán
Ugyan sokat nem tévéztem, mióta digi van, de nálam csak egyetlen egyszer állt meg a hírtv, akkor is csak 5 másodpercre, és a hang folyamatos volt, azátn beérte a kép is.
Natgeo-t mostanában nem sokat nézek (kurvasok ismétlés: a korkodilos f@szkalap meg az állandó légikatasztrófák... már ott tartok, hogy az összes kereskedelmi gépnek tudom 30 évre visszamenőleg a típushibáit.
).
Arról valaki mondana valamit, hogy hány transzponderrel nyomul a digi, és hogy egy transzpondernek mekkra a max sávja, illetve hány adó van a diginél 1-1 transzponderen?
Szeretném tágítani a STA-os ismereteimet. Esetleg részletek a DVB-S1 és S2-ről is, ha van lap, ahol részletesen leírják. Akár angol is lehet.
Ha valakinek van infója a Digi által használt feladó oldali cuccokról (enkóderek stb.), az is érdekelne.
Köszi!
Dchard
[Szerkesztve] -
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Nekem special az a bajom, hogy egy jó sportcsatorna sincs. UPC-nél is mi van alapból? DSF - évek óta pocsék, Eurosport és Eurosport2 elmegy, Extremesport - mindig deszka meg bringa. És ennél a Sport csomag sem jobb, például számtalan boxmeccset nem adnak le amire vadászni kell, hogy na vajh ki közvetíti.

-
Nimrod
addikt
Van valami papír a kezedben, hogy elfogadták a lemondásod?
ÁSZF 9.2 és 9.3 kell neked.
Végigrágtam az ÁSZF-et és úgy látom, hogy a keresett csatorna nincs benne (mármint a biztosított csatornák között), tehát nem reklamálhatsz. Legfeljebb a felettes szervnél megtévesztés miatt, ha tényleg nagyban reklámozzák a kérdéses csatornát.
[Szerkesztve] -
moko2
tag
válasz
Latency
üzenetére
hozzaszolnek ehhez a szemethez.szemet a szolgaltatas,szemet az ugyintezes,szemet senkik a szerelok,szemet az egesz!egy nagy 0.megrendeltem,mert sok roman nyelvu csatorna is volt a kinalatban es en anno tudtam romanul,fel akartam eleveniteni.pro tv international az alapcsomagban,hirdetik mindenhol.ez erdekelt a legjobban.megrendelem,kozlik 2 het.ok,masnap hiv vmi szerelo,hogy jonne.mondom ok.jon,korulnez.mondja tetore tudja,a furoja nem tudja a betont.ugy jott a panelba.nalunk a tetore tilos.kikunyizom a kozos kepviselotol a dolgot,indul a dolog.5 orat volt itt es zserelt.en segitettem vegig,ezt fogtam,azt fogtam,ott furtam,ezt cipeltem... 5 ora utan ok,de pro tv international nem megy,csipognak,akadnak a csatornak.ok,betelefonaltam es kozlik,hogy ''sorry,a pro tv international nem az alapcsomag resze.'' mondom ok,amugy is selejt,masnap lemondom.bementem,irasban lemondtam.4 honap mulva mondja anyam tegyunk egy probat veluk,jok az arak,pro tv-t meg hanyagoljuk.ok,bementem,visszamondtam,bekapcsoltak,szar volt.felhitam a szerelot,jott,mondta vmi zavarja a vetelt.atszerelte mashova.szar volt,jott atszerelte mashova.ezt 4szer.akkor rajottem,hogy a belteri a szar.mindezt egy honap mulva.belteri ugyintezes 1 het.aztan megjon az uj belteri,nalam megy,anyamnal szar a kep.mondjuk nem gaz,lenyeg,hogy jobb mint eddig.3 hetig nezzuk,erre kijon 6 honaprol szamla.... bemegyek,erre ''hat elnezest,de nem kapcsoltuk ki amikor lemondta'' ANYÁD!
''ja es a keszulek onoknel volt'' ismet ANYÁD!masszak ki a tetore es a betonba furt csavarokat szedjem le es a kabeleket huzogassam ki es vigyem vissza?mi ez?mocskok.nem tudom mi lesz a vege,hogy egy fillert nem fizetek nekik es ha szarakodnak meg perre is viszem a dolgot az tuti.mindenki kimelje meg magat ezektol a senkiktöl! -
Latency
senior tag
A Viasat History képe pár napja ilyen ramaty, azelőtt jó volt. Egyébként vannak bizonyos csatornák amikkel hónapok óta baj van, konkrétan a National Geographic és a Viasat Explorer rendszertelen időközönként megáll rajtuk a kép.
A focimeccsről annyit, hogy próbálj nézni egy focimeccsett a SportKlub-on
Úúú, rosz rá gondolni arra a látványra amit időnként művelnek, brrr.
Jah, a BPTV-től szerencsére nem tudnak sávszélt elvenni mivel nincs is, az ATV pedig hasonló bitrátával megy mint a HírTV mégis szebb a képe, ettől függetlenül mind a két csatorna mehetne a levesbe felőlem.
A Hyundai beltérik tápja (illetve nem csak a táp, hanem maga a beltéri) egy vacak (finoman szólva). Sőt nem elég, hogy melegszik, a régebbi tipusok (az egytuneresek) hullottak is mint a legyek.
[Szerkesztve] -
dchard
veterán
No egy kicsit többet nézegettem a csatornákat, és a következőre jutottam (alapcsomag):
A didgi-nek viszonylag jól sikerült belőnie, hogy mely csatornáknak kell nagyobb, és melyek azok, amelyek kisebb bitrátával is élvezhetőek. Egyetlen csatornát találtam, ahol kirívóan blokkosodik a kép folyamatosan, és még egy 20-éves 55cm-s tévén is jól látszik, ez pedig a Viasat History. Ahogy láttam, szerintem van egy pár olyan adó, ahonnan lehetne sávot elvenni (BP TV, ATV, stb.), hogy a képminőség szempontjából élvezhető legyen pl. a VH is.
Az adók többségével meg vagyok elégedve. Focimeccs (nem mintha sűrűn nézném) például sokkal jobb és kontrasztosabb, mint a kábeltv-n volt, és ez a legtöbb csatornáról elmondható.
Kérdés: szoftvert akartam frissíteni, de azt mondja a letöltési szolgáltatás nem található. 2007-02-ei a szoftver, ami rajta van. Én rontok el valamit, vagy a legújabb szoftverem van?
Amúgy dualos beltérim van, és tojást lehet rajta sütni, pedig jól szellőző helyen van, és ki van kapcsolva. Ez normális?
Dchard
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
szabi9811
tag
Sziasztok!
Nekem van egy hyundai beltérim, mostanában azt csinálja, hogy a piros lámpa világitva marad és a kijelzőn általában egy 0 vagy egy 3-as van, de a beltéri mükődik rendesen. Ez a jelenség egyszer csak eltünik.
Foglalkozam ezzel? -
dchard
veterán
Mostmr én is DIGI-s lettem
110-es offset, hyundai dual beltéri, 0,2-es fej, ami DVB-S2-es:
80% jel, 98% minőség. 60-80km/h-s széllökések vannak most, és a jelszint mérők meg sem moccannak. Már csak felhős/esős időre leszek kíváncsi.
Mivel kb. 10 percet volt eddig időm adást nézni, eddig csak azt vettem észre, hogy pl. focinál amikor a kamera követi a labdát, akkor mondhatni mosott a gyep, míg ha megáll a kamera, akkor minden fűszál látszik. Szellemkép nincs, hang jó, eddig sokkal jobb, mint a T-kábel.
Részletek majd az alaposabb teszt után.
Rácz kolléga beavatott a dolgok részleteibe is szerelés közben
Dchard -
raczandris
tag
-
kano
nagyúr
válasz
raczandris
üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Épp most néztem az oldaladon a Digihez kapcsolódó infókat. Szóval oda tudom rakni az antennát amit 2 óra körül süt még a nap.
Köszönöm!
Kano -
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Esetlegesen iránytű nélkül meg lehet valahogy állapítani tutira, hogy felszerelhető-e a digis antenna? Az a helyzet, hogy most költözünk Pestre és oda szeretnék Digit vinni. De attól még, hogy a szobába nem süt be a nap dél körül, lehet hogy az erkélyre még fel lehet szerelni az antennát az ablakra merőlegesen. A lakás a dunaparton van margitszigeti kilátással. Ugye a Duna dél felé folyik, csak a háztömb nem pont párhuzamos a Dunával és a sziget körül sem teljesen dél az iránya a folyásnak.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm!
Kano -
hugo53
csendes tag
válasz
gandalf
üzenetére
Kedves Gandalf,
''Kedves Hugo, szerintem a digit-t azon emberek választották akiknek számt a lóvé, tehát nem fognak 50ezret kidobni egy antenna+fejeygségre szerintem..Aki profi adást akar az már más kérdés''
Egyetértek, de egyébként jó viszonyok esetén milyen a digi? Az is agyonra van tömörítve, mint az UPCDirect?, vagy esetleg nézhetőbb? Ha persze 15e-rel olcsóbb, és kb azonos a minőség, akkor a digi-t fogom választani. Most vagyok döntési helyzetben, mert az UPCDirectnél most járt le a hűségidő
Csak azért írtam a fejről, mert ha valakinek esetleg eszébe jut, hogy nagyfelbontásó adást nézzen valamikor, akkor a profi minőség elengedhetetlen, és egyszer kell beruházni
Üdv -
gandalf
aktív tag
[quote]Ha főbérlő engedi, akkor a továbbiakben nem érdekel a többi lakó véleménye![/quote]
A tömbbizalmval mindenképp kell beszélni ha szereltetsz elötte, mert utána feljelenthetnek benneteke föbérlöstöl, elég egy rosszakaró..Sajna a társas élet gondal jár néha..A biztonság okán kell beszélni a megbizottal, legalább ö tudjon róla mit akartok, igy késöbb kisebb az esély a szopásra.. -
szumoo
senior tag
válasz
raczandris
üzenetére
Így utána gondolva tényleg nagy marhaságot írtam, de fogjuk a nagy melegre!

Remélem az elhelyezéssel nem lesz gond és gyorsan lezajlik az egész!
Üdv.: Szumoo
-
raczandris
tag
Szumoo szia
''Gondolom nem nagyon kell fizetni a helyzet felméréséért .''
Aki el fog menni hozzád a te antennád felszerelése érdekében
és a saját munkaidejéből rád szán 1 órát ( hiszen ez a munkája ) plussz még az oda- vissza utazással költségei keletkeznek amit senki nem térít meg neki (esetleg a felesége a konyhapénzből ) vajon elindulna -e ha tudja előre ,hogy egy vasat sem kap ?
Sajnos a szerelési díj erre nem ad fedezetet.
Ilyenkor min. egy kiszállási díjat kellene ,hogy adjál ami kb: 2500 Ft . -
hugo53
csendes tag
válasz
raczandris
üzenetére
raczandris,
Csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy a felhőszakadás során - ami közel 30 perc volt, - az Euro1080 HD adás is zavar nélkül működött, pedig az elvi határ arra a transponderre Budapesten a 120-as antenna, nekem pedig csak 150es van, ami ugye kis nyereségtöbletet jelent. Ámbár a Gibertini erősítése a felső közép kategóriába sorolja.
Természetesen ebben az esetben a fej - ami Invacom quad 0,4 - biztosította alapvetően a zavarmentes vételt. Érdemes elolvasni az elemzéseket az Invacom fejekről, és akkor a mérési eredményekből látható, hogy szélsőséges körülmények között is stabil marad a fej erősítése (jel/zaj viszonya). Valószínűleg nem véletlenül kerül 3-4x annyiba, mint mások, szerintem arányban van az árával. Erre jó példa a Humax HD vevőt árusító minigaléria, ahol 'no name' fejjel volt szerelve a 120-as alumínium antenna és mindhárom alkalommal mikor náluk jártam elég bizonytalan volt a HD vétel.
A linket az Invacom mérésekről és felhasználói véleményekről a következő hozzászólésban fogok küldeni
Üdv -
szumoo
senior tag
-
copernico
csendes tag
Van 1 eladó 120-as tükröm,rozsdamentes,fejtartó és fali konzollal.Ára 5000Ft
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=30884515 -
szumoo
senior tag
Az a helyzet, hogy csak dél és 1 óra körül süt be a nap az ablakon, utána meg már mellettünk van a nap. Pont sarki lakásban vagyunk, szal du már a fürdőbe süt be a nap.
Így akkor nem tudom, h tudják majd megoldani a felszerelést, de gondolom azért a szerelő megnézi előtte, h lehetséges-e a felszerni és kap jelet rendesen.
Szumoo -
Füleske
addikt
Az eredeti digis antenna olyan gyenge anyagból van , hogy a nagyobb szél deformálhatja a tartót/feltartót/antennát. Ha a szél ellen akarsz védekezni ezeket kell jobbra , erősebbre cserélned , nem a fejet.
Ha nagyobb jelszintet akarsz akkor nagyobb antennát kell venned és minél jobban beállítani , de a nagyobb antennába könnyebben belekap a szél így olyan antennát / tartókat válassz ami minél erősebb.
[Szerkesztve] -
OliApa
aktív tag
válasz
raczandris
üzenetére
Akkor most hatással van rá a szél vagy nem???

-
raczandris
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Az emlitett fejjel még az '' Aug. 20. i viharban is működött ''
Aug. 20. -án az eső kb 5-10 percig tartott.Erre az időre voltak kimaradások a sűrű vízfüggöny miatt.
A vihar a szél miatt volt ! A szél viszont nem befolyásolja a jel terjedését !
'' a szélen áttud menni a jel ''
Tehát ez nem jó példa volt .
A vétel kiesés akkor van amikor nem jut el az antennáig a jel valami ok miatt .
A szél nem akadályozza a jel útját .
Azért kell nagyon pontosan beállitani , az antennát mert alul van méretezve .
A legkisebb elmozdulás elég ,ahhoz hogy ne legyen jel .
Ha nagyobb tükröt használunk nagyobb jeltartalékkal rendelkezik az antenna és egy kis elmozdulás , deformálódás után is működhet még az antenna , míg az alulméretezettel már nem .
Sokszor leírtam : legfontosabb ,hogy csak stabil tartóra szabad szerelni .
Ha lehet szempont legyen ,hogy minél szélvédettebb és könnyen hozzáférhető helyen legyen a parabolaantenna . Igy kisebb elállitódásokat mi is tudunk korrigálni ha szükséges .
Ezért csodálkozom amikor a tető csúcsára kéri az ügyfél a parabola szerelését ahol sokkal hamarabb elállithatja a szél és 5 X nehezebb szerelni és nem véletlenül kerül többe a tetőre való szerelés sem .
Szereléskor gondolni kell arra is ,hogy bármikor elromolhat és akkor is hozzá kell férni az antennához .( esőben , télen , térdig érő hóban senki nem fog felmenni a tetőre ( még dupla pénzért sem ) javitani .
R.A.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
válasz
raczandris
üzenetére
Akkor megrendelem a globo-t,még posta költséggel is ő a legolcsobb.
-
Bandus99
őstag
válasz
raczandris
üzenetére
Kivancsi lennek a velemenyedre, a #1930ben emlitett fej eseteben. Valoban ennyivel jobb lehet az az osszeallitas, amint a tulaj is irta aug 20.i nagy viharban sem volt gondja a vetellel?
-
csibor
addikt
Nem tudjátok Veszprémben lehet kapni GLOBO Twin fejet?
-
hugo53
csendes tag
válasz
Bandus99
üzenetére
A 110-s Gibertini 13e és az Invacom single fej 12e körül van. Az antennához természtesen van fejtartó az árban, nekem 4 db quad fej van ehhez kell a 4-es külön fejtartó. Ez a 2 db 2 tuneres beltéri (azaz 4 önálló vevő) miatt kellett.
Az Invacom fejet mindenképpen érdemes meggondolni
Üdv -
Bandus99
őstag
Kosszi az info tehat ha jol szamolom
tukor 35K
fej 20 K
fejtarto 1db fejhez ??
Minimum 55K beruhazas. Hat ennyiert lehet elviselem azt az idonkenti 10 15 perc kiesest.
De az infot mindenkeppen koszonom.
Megjegyzem nekem sem a digis felszereles van, csak en egy kb 13ks szettre csereltem. -
hugo53
csendes tag
válasz
Bandus99
üzenetére
hello Bandus99,
Gibertini alu 150 cm-s tükör (kb. 35e) , 4-es Gibertini alu fejtartó (4e) , 4x Invacom quad fej (kb 20e/db), 4x Spaun 4/1 Diseq (kb 6e/db) Én mindenképpen az Invacom fejet ajánlom, ami rendkívül robosztus és megbízható, és úgy gondolom a Gibertini is a felső-közép kategóriába tartozik Olvashatsz több cikket (mérési erdményekkel) is az Invacomról., ahol független cégek végeztek mérést és a megállapítás az volt, hogy rossz időben is alig teljesít kevésbé a rendszer, szemben az olcsó fejekkel. Kész röhej, hogy a digi a beltérit 20e-ért adja és az antennát meg a fejet pedig további 3,6e-ért. Hát az olyan is lehet. Azzal elhiszem hogy egy kis eső esetén is megáll az élet.
Üdv -
Bandus99
őstag
Aruld el nekem legyszives a tukor es a fej tipusat, amivel elered, hogy vihar eseten is van adas nalad.
Koszonom
Ui vagy ennyire lenyeges lenne ebben az esetben a belteri tipusa es ez miatt van neki adas akkor is mikor masnal mar nincs??
Meg1 megjegyzes ha lehet a jovoben a valaszokat probald osszefoglalni es egymas utan ne 4-5hsz-ben irj reagalast.
[Szerkesztve] -
Zadia
senior tag
Nem csak 1 beltérit adnak.Én amikor beszereltettem a digit,akkor már 2 beltérit adtak ''ingyen''.Egyébként 3k az aktiválási díj,amit a kedves központos hölgy elfelejt közölni az emberrel,mikor megrendeli.
Ami nem tetszik az egészben,hogy sorbakötik a beltériket,igy amikor az eggyikket kapcsolod egy pillanatra megáll a másikon a kép.
[Szerkesztve] -
hugo53
csendes tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Hello Bandus99,
Szerintem a kiesés nem normális jelenség. Ha profi eszközökkel és jó minőségben van szerelve a rendszer akkor kiesés nem fordulhat elő. A HD )mpeg4 adásokat egy Humaxal nézem - pedig itt tényleg rossz helyen vagyunk ebből a szempontból (Euro1080) - és még a tavaly augusztus 20-i vihar esetén sem volt probléma.
Üdv -
hugo53
csendes tag
Hello o.gaby,
Nagyon köszönöm a választ, hát nagyon elszomorító. A jelenlegi beltérim PVR 250 GB-os HD-val. A digiről ezek szerint nem lehet felvételt csinálni? illetve van valamilyen megoldás?
Olvastam hogy Humax beltérit adnak, meg is adták a pontos típusokat mindkét gyártó egységére, de olyan típusszámú STB-k az interneten nem találhatók.
Üdv -
Zadia
senior tag
o.gaby-nak teljessen igaza van.
Nekem is van 2 digi-tv-s beltérim és hiába raknám át az eggyik kártyát a másikba már nem működne.A kártya csak ahhoz a beltérihez jó amelyikhez belerakták gyárilag.
Amikor aktiválják a kártyát telón keresztül a szerelők akkor a dobozról néznek le 1 számot és azt diktálják be. -
o.gaby
tag
Hugo53
A Digit csak a saját beltérijével tudod nézni (vagy egy olyannal ami képes clonozni sorozatszámot) mert a kártya és a beltéri össze van rendelve. Tahát csak azokkal tudod használni amit ő ad. Amugy az oldalán megtalálod, hogy milyen beltériket ad, vagy egy kicsit itt is visszább.
[Szerkesztve] -
hugo53
csendes tag
válasz
raczandris
üzenetére
Hello Mindenki!
Nekem van két topfield5500 beltérim jelenleg UPC direct előfizetéssel. Most át akarok térni a digire, mivel olcsóbb, meg egy árnyalatnyival jobb - többek szerint - mint az upc. Én ugyanolyan rossznak láttam mindkettőt, de ez legalább olcsóbb. Az lenne a kérdésem, hogy a digi milyen kódolású kártyát használ. Jelenleg az upcdirekt-et egy univerzális dekóder kártyával használom, ami olvassa az upc kártyáját. (cryptoworks)
Nem sikerült kiderítenem a beltéri egységek típusa alapján, hogy milyen dekóder van beépítve, mert nem találtam a megadott típust az interneten
A segítséget előre is köszönöm
Üdv
Sándor -
raczandris
tag
Szia Dchard
Az'' abszolut biztos vétel nem létezik ''
1.-Legfeljebb javítani lehet a vételen a 110 cm -es tükörrel .
2.-Felesleges a 3 szoros árnyékolású koax .
3.- A Digihez adott RG-6 koax teljesen megfelel a szereléshez a 20 m-en .
Legfeljebb javasolt a fekete réz ''KŰLTÉRI KOAX'' a tetőn szerelve .
Ha akarod megveheted magadnak a 3 x -os árnyékolásút és akkor azzal szereli fel a szerelő .
A digi a tetőn való szerelést már nem tartja alapszerelésnek ! Ezért szabadáras és a szerelő fogja megmondani mennyiért éri meg neki elvállalni a munkát .
Nem köteles az extra munkát elvállalni az alapszerelési díjazás ( nettó : költségek levonása után 1500 Ft -ért ) fejében .
Jelenleg a Digi szerelését kb : 6 hétre ,de inkább 2 hónapra vállalják .
Ha megtudod oldani a szerelést magadnak, vagy van ismerős szerelőd aki segít feltenni akkor tudok adni digi szettet ( a készlettől függően ) és hamarabb tudod nézni a digi tv-t .
R.A. -
Andie
őstag
Először énis féltem tőle, de aztán rájöttem, hogy mennyire eccerü. Egész picit lazitsd meg a csavarokat, úgy, hogy kézzel még ne lehessen lazán elforditani, és utánna egy seprünyéllel böködd vizszintes és függöleges irányba is. A végén már épp csak annyit kell ''fesziteni'' rajta, hogy 1-1 mm-t mozduljon. Egy fél órás játékkal úgy be lehet lőni, hogy csillivilli lesz.
-
ludus
aktív tag
Be tudom állítani jól házi módszerekkel az antennát? Mer anyunál egy igen kókler szerelő csinálta a cuccot és ha lehet beállítanám neki jól a cuccot...
-
szabi9811
tag
Csak azt nem értem ,ha tudják a DIGI-nél, hogy a magyaroknak társbeltérinél gondot jelent a V-polar, akkor mért pakolnak oda magyar adokat. Igazán felcserélhetnék öket valamelyik H poláron futó szlovák vagy román adoval! A románoknak jó a V polar is tudtommal!
Mi a véleményetek? -
Lala6
addikt
válasz
csigaADSL
üzenetére
Igen, kétfejes tartó azért kell, hogy ne kelljen az antennát csavargatni. De a beltéri elvileg kezeli a DiseqC forgatómotort is.
Hotbird+Astra a legjobb választás, talán még mindig ott van a legtöbb FTA adó.
A csatorna keresés egyszerű, csak az antenna legyen jól beállítva. A beltéri menüjében megtalálod könnyen.
Hol tartasz jelenleg, fent van az antenna? Bevan állítva? Már csak a csatornákat kell megkeresni?
Szólj bátran, ha nem tudsz valamit. -
szumoo
senior tag
Te jó ég
, szerintem felejtsük el a kérdésem, elég lesz, ha vki elolvassa. Hú de gáz, erre nem gondoltam.
Remélem jó felé néznek az ablakok. Annyira nem is féltem a tulajtól, mert tényleg igazán jó fejek, de egy kis félsz azért van az emberben még így is.
Írok még ha lesz vmi gondom-bajom, vagy esetleg már a beszerésről regélek egy kicsit.
Lehet, azért a kontakt telszámot elkérem, ha ott tartunk. ;)
Szum.
-
Andie
őstag
Állitólag az ókor óta használnak iránytűt az emberek, de ezer éve már biztosan. Tán akad nálad is egy valahol

Azt nézd meg, hogy nem-e hót ellentétes oldalra néz a lakás. Mert egy 30 centis konzollal tudsz akár 45 fokot is forditani a tányéron, de ha nincs dél fele nézö terasz, ablak, akkor nehézügy.
Az albérlő-főbérlő dologhoz meg csak sok sikert tudok kivánni
Mivel nincs kötelezettség, ezért nemhinném, hogy problémázna. -
szumoo
senior tag
Azt hogyan tudom megnézni, h rálátok-e Dél-Délnyugatra?

Mégha csak olyan egyszerű lenne, mint ahogy az Te leírtad! Albérletben vagyok és még megkell konzultálnom a tulajjal, h jobb lesz így nekünk ill. neki is. Mert ezt is az Ő nevére akarjuk iratni, h a későbbiekben nem legyen gond, ha elmegyünk az albiból. Kábel tv-t akarjuk cserélni erre és az is az Ő nevén van. Kábelnél van vmi készenléti csomag, ami kell a nethez, de nélküle nem tudunk semmit lépni, mert elkűdenek a sunyiba.
Így sajna nem tudom beszumoozni a megrendelést
De azért köszi minden infót!
Szumoo
-
Andie
őstag
Annak nézzél utánna, hogy rálátsz-e Dél-Délnyugatra, mer arra van a műhód. Ha igen, akkor irány az ügyfélszolgálati honlap, szumózzad be a megrendelést, kapsz egy ügyfélszámot. Ezekután 2 lehetöséged van:
1. vársz 4-5-6 hetet, mire kijön egy szerelö, és beállitja neked a cuccost.
2. felveszed a kapcsolatot egy szerelövel (adok kontaktot, ha kell), és egy üveg whisky-ért cserébe odaadja az antennát, beltéri egységet, fél óra alatt beállitod, és másnapra aktiválják a kártyádat, nézheted a 120 müsort.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) semmi szükség még egy sport csatornára. De ugyanez mondható el az ismeretterjesztő csatornákról is. Mese, főző, film és sci-fi csatornákról ez már nem mondható el. Pl:Nickelodeon vagy Sci-fi a világ két legjobb csatornája, de még a sorozatguru is türhető.

Úúú, rosz rá gondolni arra a látványra amit időnként művelnek, brrr.