Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

1 nap alatt sikerült felcuccolni a sorcimat :C
    Minden megvan ami kell: Shako(Um), Viper(Um), Oculus, Ryhme, Frostburn, WarTraveller, Nightsmoke :R
    Gyűrű+amu = rare amit találtam.
    Így most lvl82-ön van 550 life-om, 1200mana-m, 60FCR, 209MF, hellen minden resist maxon :)
    Legdúrvább h a fenti cuccok nagy részét free-be kaptam meg :B De ez nagyon esetleges, amikor a csizmát kerestem valaki 3-Ist-et kért érte..... volt aki 1-et. Mondtam h felejtős, erre belépett vki és hozzámvágta egy köszönömért :DDD :DD

Csicskának is egész jó cuccai vannak, csináltam neki egy Honor kaszát, ami leechel meg találtam egy koronát, amit szintén leecht ad. Páncélnak Atma's, mert épp ez volt kéznél. Sajnos még így is elég könnyen megmurdel :F

Questeket meg tudtam csinálni hellen ezzel a karival, nem könnyű vele, de legalább van kihívás.... (nightmare = godmode). Runokat könnyen tudom csinálni vele partyban hellen. Mefisto sima ügy szintén. Diablo és Baal cold immune miatt nem adja... de nem akartam másra skill pontokat rakni....

maajsz
    cold mastery-t amúgy sem kell maxolni,
    Hátőőő szerintem a resist lehet negatív is. Szóval ha a szörnynek van 50 és levonok 120-at, akkor -70-el számol (sztem) :U

hellen kiba sok a mana burn
    Tapasztalatból mondom hogy nem okoz gondot :) Nagyon ritka az olyan h leesen a manám és emiatt haljak meg, mert raktam a vitality-re is... :)

telekinézist, mert az befolyásolja azt hogy a bekapott damnak tényleges hány %-a megy manából és mennyi hp-ből
    Ezt miért nem írja a leírás sehol? :( Meg miért nem változik a % ha telekinézisre raksz pontot? Illetve akkor mi értelme az ES-t fejleszteni? Vagy ugyanaz a hatása mindakettőnek?
    Tapasztalatból csak ennyit tudok mondani: 60% damage absorbed by mana, ehhez képest ha ütlegelnek szinte csak a mana-m megy le. Másfajta támadásnál néha megy le life-ból is, de nem egyértelmű mikor melyik.
    Azért tetszik a mana-ból való sebzés, mert nagyon könnyű regenerálni warmth-al vagy mediation aura-val. Frostburn 40%-ja meg ajándék...

Kérdés, hogy bneten hol játszol, ladder vagy non-ladder?
    Ladder only :D

Spirit Monarchról lemondtam, ennyit nem fogok Str-re rakni.... Wartravellerhez elég a 95 és így is már 100 felett vagyok :) (Upped Viperhez elég lenne 85 amúgy)

Mivel sose játszottam más karakterrel (pontosabban nagyon régen mindegyikkel, de csak singleplayerben) nem igazán tudom mások milyen tárgyakat keresnek és mi lehet "nagyon" értékes.... Találtam pl Wraith Flight-ot, ami a legerősebb Javazon fegyver, de elosztogattam kb ingyen :F :DDD Meg volt még egy két jófajta sisak amit szintén ingyé adtam :DDD Aztán a jó karma visszaköszönt :))

Új hozzászólás Aktív témák