Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1 nap alatt sikerült felcuccolni a sorcimat

Minden megvan ami kell: Shako(Um), Viper(Um), Oculus, Ryhme, Frostburn, WarTraveller, Nightsmoke
Gyűrű+amu = rare amit találtam.
Így most lvl82-ön van 550 life-om, 1200mana-m, 60FCR, 209MF, hellen minden resist maxon
Legdúrvább h a fenti cuccok nagy részét free-be kaptam meg
De ez nagyon esetleges, amikor a csizmát kerestem valaki 3-Ist-et kért érte..... volt aki 1-et. Mondtam h felejtős, erre belépett vki és hozzámvágta egy köszönömért

Csicskának is egész jó cuccai vannak, csináltam neki egy Honor kaszát, ami leechel meg találtam egy koronát, amit szintén leecht ad. Páncélnak Atma's, mert épp ez volt kéznél. Sajnos még így is elég könnyen megmurdel

Questeket meg tudtam csinálni hellen ezzel a karival, nem könnyű vele, de legalább van kihívás.... (nightmare = godmode). Runokat könnyen tudom csinálni vele partyban hellen. Mefisto sima ügy szintén. Diablo és Baal cold immune miatt nem adja... de nem akartam másra skill pontokat rakni....
maajsz
cold mastery-t amúgy sem kell maxolni,
Hátőőő szerintem a resist lehet negatív is. Szóval ha a szörnynek van 50 és levonok 120-at, akkor -70-el számol (sztem)
hellen kiba sok a mana burn
Tapasztalatból mondom hogy nem okoz gondot
Nagyon ritka az olyan h leesen a manám és emiatt haljak meg, mert raktam a vitality-re is... 
telekinézist, mert az befolyásolja azt hogy a bekapott damnak tényleges hány %-a megy manából és mennyi hp-ből
Ezt miért nem írja a leírás sehol?
Meg miért nem változik a % ha telekinézisre raksz pontot? Illetve akkor mi értelme az ES-t fejleszteni? Vagy ugyanaz a hatása mindakettőnek?
Tapasztalatból csak ennyit tudok mondani: 60% damage absorbed by mana, ehhez képest ha ütlegelnek szinte csak a mana-m megy le. Másfajta támadásnál néha megy le life-ból is, de nem egyértelmű mikor melyik.
Azért tetszik a mana-ból való sebzés, mert nagyon könnyű regenerálni warmth-al vagy mediation aura-val. Frostburn 40%-ja meg ajándék...Kérdés, hogy bneten hol játszol, ladder vagy non-ladder?
Ladder only
Spirit Monarchról lemondtam, ennyit nem fogok Str-re rakni.... Wartravellerhez elég a 95 és így is már 100 felett vagyok
(Upped Viperhez elég lenne 85 amúgy)Mivel sose játszottam más karakterrel (pontosabban nagyon régen mindegyikkel, de csak singleplayerben) nem igazán tudom mások milyen tárgyakat keresnek és mi lehet "nagyon" értékes.... Találtam pl Wraith Flight-ot, ami a legerősebb Javazon fegyver, de elosztogattam kb ingyen
Meg volt még egy két jófajta sisak amit szintén ingyé adtam
Aztán a jó karma visszaköszönt 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez nagyon esetleges, amikor a csizmát kerestem valaki 3-Ist-et kért érte..... volt aki 1-et. Mondtam h felejtős, erre belépett vki és hozzámvágta egy köszönömért

Meg miért nem változik a % ha telekinézisre raksz pontot? Illetve akkor mi értelme az ES-t fejleszteni? Vagy ugyanaz a hatása mindakettőnek?